"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 20 martie 2012

În prezenţa domnului Corneliu Vadim Tudor, a fost inaugurat sediul PRM din comuna Afumaţi, jud. Ilfov







Comunicat de Presă

De marţi, 20 martie a.c., peremiştii din comuna Afumaţi, jud. Ilfov, au un nou sediu, aflat într-o clădire primitoare şi funcţională, situată pe artera principală a localităţii. Inaugurarea a avut loc în prezenţa liderului PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European. La sosire, Tribunul a fost primit, după datina străbună, cu pîine şi sare. Preşedintele Filialei PRM din comuna Afumaţi, Gh. Gheţu, fost primar al comunei, a mulţumit călduros domnului Corneliu Vadim Tudor, pentru participarea la acest eveniment, vizita sa constituind un adevărat moment sărbătoresc pentru toţi locuitorii acestei frumoase aşezări din apropierea Bucureştilor.

Într-o Conferinţă de Presă organizată cu acest prilej, domnul Corneliu Vadim Tudor a anunţat oficial candidatura domnului George Becali la funcţia de primar general al Capitalei, din partea alianţei recent constituite PRM-PNG. Au fost prezentate, de asemenea, obiectivele celor două formaţiuni politice privind viitorul Capitalei, care se confruntă cu probleme deosebite legate de siguranţa clădirilor, dar şi a populaţiei în general, cu alte importante aspecte sociale.

Liderul PRM a stat de vorbă cu un mare număr de cetăţeni ai comunei Afumaţi, care l-au salutat călduros şi l-au rugat ca, inclusiv în calitatea sa de membru al Parlamentului European, să le acorde sprijinul în depăşirea greutăţilor pe care, asemenea tuturor românilor, le întîmpină zi de zi. Domnul Corneliu Vadim Tudor i-a ascultat cu atenţie pe oameni, asigurîndu-i că vor avea şansa să scape de marile necazuri prin care trec în prezent o dată cu venirea, nu peste mult timp, a PRM la Putere.

La manifestare au fost prezenţi prof. Adrian Popescu, colonel (r) Dan Zamfirescu, vicepreşedinţi ai Partidului România Mare, Constantin Bebe Ivanovici, Dorel Vulpoiu, Aurelian Sebastian Constantin, preşedintele Filialei Ilfov, Silviu Crăescu, consilier al liderului PRM.

Postul România TV a transmis, în direct, momente semnificative ale acestei ceremonii.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
20 martie 2012

Explicaţii poze: 
1. Tăierea panglicii inaugurale a noului sediu PRM din Afumaţi.
2. Liderul PRM anunţă candidatura lui Gigi Becali la Primăria Capitalei.
3. O fotografie cu tinerii PRM-işti din localitatea ilfoveană.
4. Tribunul acordă un interviu unei tinere de la România TV.

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2421 / 21.03.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu