"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




duminică, 4 martie 2012

O nouă şi jenantă minciună la OTV: preşedintele Filialei PRM Constanţa e dl. Radu Comănici, dar acesta nu a plecat la banda băsistă PP-DD



Prin prezenta, vă rugăm să publicaţi o dezminţire privind informaţiile furnizate presei locale din Constanţa de către Mircea Stoian, care afirmă că el a plecat la PP-DD cu 27 de organizaţii şi 1.300 membri PRM.

În primul rînd, el nu avea, în momentul plecării din PRM, atîtea filiale şi atîţia membri în evidenţă (noi credem că erau sub 150 de membri). În al doilea rînd, el a fost singur la Conferinţa de Presă organizată de PP-DD.

După opinia noastră, numărul celor l-au urmat a fost de 3 (?!), în schimb vor reveni mulţi foşti membri, pe care el nu a ştiut să şi-i apropie. În al treilea rînd, anunţul afişat, non-stop, pe ecranul falimentarului OTV, conform căruia numitul Mircea Stoian era preşedintele Filialei PRM Constanţa e scandalos de mincinos: tocmai pentru că fusese dat afară, cu 10 zile înainte, şi înlocuit cu Radu Comănici, acest Stoian s-a pripăşit la partidul băsist PP-DD. Pagubă-n ciuperci.

Poate că e mai bine că a plecat, deoarece, prin lenevie şi incapacitate, el a lăsat partidul de izbelişte la Constanţa. Plecarea lui nu este o pagubă pentru partid; decît cu el la timonă mai bine lipsă.

Din cîte observăm noi pînă acum, Radu Comănici vrea să facă treabă şi are valenţe politico-organizatorice mult superioare celor ale lui Stoian.
De altfel, duminică, 4 martie 2012, Comănici s-a întîlnit cu liderii de filiale locale, pentru a organiza campania electorală de la locale. 

BIROUL EXECUTIV JUDEŢEAN AL PRM CONSTANŢA
4 martie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2407 / 05.03.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu