"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 13 martie 2012

Un nou şi important discurs rostit de preşedintele PRM în Parlamentul European SONDAJELE DE OPINIE MINCINOASE REPREZINTĂ UVERTURA FRAUDELOR ELECTORALE

Doamnelor şi domnilor,

Într-o şedinţă a Biroului Politic al Partidului Bolşevic, din anul 1923, Stalin a spus: „Nu contează cine şi cum votează - contează cine numără voturile!“  Malefic şi cinic, dar atît de actual! Aşa cum există o Mafie a drogurilor, o Mafie a armamentului, o Mafie bancară - tot astfel există şi o Mafie a sondajelor de opinie.

Ca sociolog de profesie, eu pot depune mărturie că, în ţara mea, România, această situaţie a atins proporţii de-a dreptul monstruoase. Mai ales că, an de an, piaţa sondajelor de opinie rulează sume enorme, de ordinul zecilor de milioane de euro. Sondajele de opinie mincinoase reprezintă uvertura fraudelor electorale. Fac apel la Parlamentul European să se implice în instituirea unui control sever al pieţei sondajelor  de opinie la nivel continental, cu pedepse exemplare pentru infractori. Nu putem vorbi despre democraţie şi alegeri libere, dacă acestea sînt viciate de nişte fraude neruşinate! (Aplauze)

CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare

(Discursul a fost rostit luni, 12 martie 2012, în plenul  Parlamentului European, de la Strasbourg)

Ziarul TRICOLORUL, nr 2415 / 14.03.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu