"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 18 aprilie 2012

Cartea „Cele mai frumoase aforisme”, semnată de liderul PRM, a fost lansată şi la Braşov







COMUNICAT DE PRESĂ

După Municipiul Făgăraş, a venit rîndul Braşovului să găzduiască lansarea cărţii „Cele mai frumoase aforisme“, semnată de Corneliu Vadim Tudor.
Evenimentul a fost găzduit de Librăria „Şt. O. Iosif“ un loc emblematic pentru viaţa culturală a oraşului de sub Tîmpa. 

Au fost prezenţi numeroşi admiratori ai Tribunului, care au ţinut să aibă în bibliotecile lor ultima carte a acestuia. Au luat cuvîntul Doru Munteanu, preşedintele Filialei Braşov a Uniunii Scriitorilor, prof. dr. preot Vasile Oltean, criticul de artă şi pictorul Gabriel Stan.

Vorbitorii au scos în evidenţă bogata activitate literară şi politică a liderului PRM, subliniind că sînt deosebit de onoraţi să participe la acest moment festiv, dedicat unuia dintre cei mai mari cărturari români, dar şi om al Cetăţii, care nu încetează să lupte pentru o viaţă mai bună, demnă de civilizaţia europeană, a poporului său. În acelaşi timp, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor şi-a făcut auzită vocea lui fermă în înaltul forum de la Bruxelles şi Strabourg, aducînd la cunoştinţa lumii întregi marile şi gravele probleme cu care se confruntă România. 

În cuvîntul său, domnul Corneliu Vadim Tudor a mulţumit pentru primirea călduroasă ce i s-a făcut în oraşul Braşov, de care îl leagă sentimente deosebite, întrucît iubita sa mamă era nepoata marelui poet Şt. O. Iosif. El a promis că, atunci cînd va ajunge preşedintele ţării, va muta Capitala de la Bucureşti în acest oraş din inima României. Felicitîndu-i pe cei prezenţi, pe toţi cititorii şi susţinătorii săi în plan politic cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte, autorul a oferit cartea sa cu autograf. La manifestare a fost prezent Cristian Stănescu, consilier europarlamentar.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
17 aprilie 2012

Ziarul TRICOLORUL nr 2442 / 18.04.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu