"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 13 aprilie 2012

LIDERUL P.R.M. ŞI-A LANSAT, LA FĂGĂRAŞ, CARTEA „CELE MAI FRUMOASE AFORISME”





Locuitorii oraşului Făgăraş, din judeţul Braşov, au trăit joi, 12 aprilie a.c., momente cu adevărat impresionante, prilejuite de vizita făcută în urbea lor de către liderul PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European. Evenimentul a fost prilejuit de lansarea celei de-a 32-a cărţi a Tribunului, „Cele mai frumoase aforisme”. Autorul, împreună cu familia sa, a fost primit ca un adevărat oaspete de onoare, cu pîine şi sare, de tineri îmbrăcaţi în costume populare. Gazda manifestării a fost domnul Radu Mitric, patronul Librăriei Birotex, cea mai mare din oraşul Făgăraş. În prezenţa cîtorva sute de persoane, vorbitorul a subliniat că este deosebit de onorat de faptul că domnul Corneliu Vadim Tudor, personalitate proeminentă a vieţii politice şi culturale româneşti, a ales un loc încărcat de Istorie pentru a lansa această frumoasă carte, atît de apreciată de cititorii săi.
În continuare, au luat cuvîntul profesorul de limba română Liviu Ioani, precum şi Doru Munteanu, preşedintele Filialei Braşov a Uniunii Scriitorilor, care au evidenţiat bogata activitate scriitoricească a domnului Corneliu Vadim Tudor, o voce unică în peisajul literar românesc, dar şi un autentic om al Cetăţii, care s-a ilustrat şi se ilustrează ca un  luptător neînfricat pentru binele poporului său. În aplauzele celor prezenţi, autorul a arătat că îi face deosebită plăcere să se afle la Făgăraş, o puternică zonă de rezistenţă anticomunistă şi de înţelepciune românească, de o frumuseţe aparte, atît prin locuitorii săi, cît şi prin cadrul natural deosebit în care se află. Domnul Corneliu Vadim Tudor i-a urat succes candidatului PRM la Primăria Municipiului Făgăraş, Radu Mitric. Domnia-sa a oferit făgărăşenilor numeroase exemplare din „Cele mai frumoase aforisme”, cu autograf. A fost prezent Cristian Stănescu, consilier europarlamentar.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
12 aprilie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2441 / 13.04.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu