"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 11 aprilie 2012

Mafia portocalie nu ar trebui să mai candideze la Cluj - A P E L






adresat domnului Emil Boc, preşedinte al Partidului Democrat Liberal (P.D.L.) şi fost primar al Municipiului Cluj-Napoca

Avînd în vedere faptul că ne aflăm în Săptămîna Mare, Săptămîna Patimilor şi constatînd că, pînă în prezent, nu aţi avut nici o poziţie publică în legătură cu actele de corupţie săvîrşite de oamenii apropiaţi dumneavoastră de la Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi de la Consiliul Judeţean Cluj, dintre care doi sînt arestaţi, fostul primar şi fostul vicepreşedinte, îmi permit să fac un apel, solicitîndu-vă următoarele:

1. Să cereţi iertare locuitorilor din Municipiul Cluj-Napoca şi din judeţul Cluj pentru faptele deosebit de grave ale oamenilor dumneavoastră de încredere, din P.D.L., precum şi pentru jignirea şi ruşinea la adresa cetăţenilor din inima Ardealului.

2. În semn de respect faţă de clujeni, să le faceţi o mare bucurie cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, respectiv să-i înştiinţaţi public că, la alegerile locale din 10 iunie a.c., P.D.L. va renunţa să depună liste de candidaţi în Municipiul Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj. Astfel, este sigur că istoria nu se va repeta.

Dumnezeu să vă dea gîndul cel bun!

Dr. GHEORGHE FUNAR,
Primar al Municipiului Cluj-Napoca,
în perioada 1992-2004,
Secretar general al P.R.M.
Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj
Cluj-Napoca, 9 aprilie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2439 / 11.04.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu