"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 9 aprilie 2012

PESTE 300 DE TINERI LIBERALI DIN BRĂILA AU TRECUT LA P.R.M.




Comunicat de Presă



Trecerea a peste 300 de tineri liberali la PRM Brăila a provocat un adevărat cutremur pe scena politică din acest judeţ. Aşa cum au declarat liderii mişcării, ei sînt nemulţumiţi de condiţiile impuse de coabitarea în USL, nesuportînd ideea ca PNL să nu aibă candidaţi proprii la alegerile locale din iunie.

La Conferinţa de Presă a Filialei PRM Brăila, din 6 aprilie 2012, s-a anunţat că Adrian Vacu va fi candidatul PRM la fotoliul de primar al oraşului, iar Romeo Crîşmariu va intra în lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila. „Plecarea noastră la PRM a fost determinată de faptul că noi considerăm partidul fondat şi condus de Tribun ca o formaţiune puternică de Opoziţie, ce şi-a păstrat verticalitatea, decenţa şi demnitatea de a nu schimba doctrina şi ideile, un partid care a luptat pentru cetăţenii acestui oraş“, a declarat Adrian Vacu. Nu numai liberalii, dar şi numeroşi pesedişti şi portocalii bat la porţile filialelor PRM din toate judeţele ţării.

BIROUL DE PRESĂ AL P.R.M.
8 aprilie 2012


Ziarul TRICOLORUL, nr 2437 / 09.04.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu