"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 18 aprilie 2012

Prezentarea candidaţilor PRM la alegerile locale din judeţul Braşov


COMUNICAT DE PRESĂ

La Sala de Conferinţe a Hotelului Aro Palace din Braşov, a avut loc, marţi 17 aprilie a.c., prezentarea candidaţilor PRM la primăriile din această parte a ţării. A fost prezent dl. Corneliu Vadim Tudor, liderul partidului, membru al Parlamentului European. Preşedintele Filialei PRM Braşov, Cristian Stănescu, i-a anunţat pe cei care vor intra în bătălia pentru cîştigarea alegerilor locale: Radu Miron, om de afaceri, la Primăria Braşov; Georgeta Toma, la Primăria Predeal; Anca Jiga, la Primăria Beclean; Mircea Şerban, la Primăria Voila; Constantin Gânju, la Primăria Prejmer; Bucur Dragu, la Primăria Codlea. Media de vîrstă a candidaţilor Partidului România Mare, între care se numără patru femei, este de 40 de ani.
Organizaţia PRM Braşov depune liste de consilieri în cele 59 de localităţi ale judeţului. Pentru postul de primar, reprezentanţii PRM vor candida în 47 de localităţi.
În cadrul unei Conferinţe de Presă, dl. Corneliu Vadim Tudor le-a urat succes tutror celor înscrişi pe listele electorale ale Partidului România Mare, subliniind că prioritare pentru partid sînt în această perioadă candidaturile la alegerile locale, dar şi situaţia economică şi socială, deosebit de grea, prin care trece România, actuala criză fiind una fără precedent în întreaga istorie modernă a ţării.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
17 aprilie 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2442 / 18.04.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu