"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 10 mai 2012

Deplasarea la Bruxelles şi Waterloo a unui lot de 50 de vizitatori trimişi de liderul PRM, ca invitaţi ai Parlamentului European



În perioada 7-9 mai 2012, la invitaţia domnului Corneliu Vadim Tudor, 50 de persoane au efectuat o deplasare la Bruxelles, pentru vizitarea Parlamentului European, în baza programului anual pus la dispoziţia europarlamentarilor, pentru promovarea rolului instituţiilor europene în rîndul cetăţenilor Uniunii. Beneficiarii acestei vizite au fost, de această dată, un grup de 18 tineri de la Casa pentru copii în dificultate „Sf. Iosif”, din Odorheiu Secuiesc, jud.Harghita, însoţiţi de 3 dintre îndrumătoarele acestui aşezămînt greco-catolic, respectiv surorile Emilia, Mihaela şi Ligia Maria.
Restul grupului a fost format din membri ai PRM şi o parte din renumitul cor „Divina Armonie”, subvenţionat şi îndrumat de către distinsa doamnă Paula Ciuclea, o persoană extrem de altruistă şi pasionată de promovarea artei corale în cultura românească.
Pe lîngă posibilitatea membrilor delegaţiei de a vizita sediul Parlamentului European de la Bruxelles, unde timp de 2 ore au primit cele mai diverse informaţii despre funcţionarea instituţiilor europene, programul a cuprins – ca de obicei – vizitarea zonelor turistice din Capitala Belgiei, precum şi a centrului expoziţional de la Waterloo, dedicat memoriei lui Napoleon Bonaparte.
Grupul s-a remarcat, în faţa funcţionarilor Parlamentului European, prin profunzimea întrebărilor puse şi prin programul artistic pe care l-au susţinut la încheierea vizitei.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2458 / 10.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu