"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 8 mai 2012

Formaţiunea ilegală UDMR nu are dreptul să candideze la alegeri pînă nu se înscrie la Tribunal!


Către BIROUL ELECTORAL CENTRAL
În atenţia doamnei preşedinte FLORENTINA PREDA POPESCU

Vă facem cunoscut că au fost încălcate prevederile Legii nr. 67/2004 privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale şi, ca urmare, au fost acceptaţi să candideze la alegerile din 10 iunie a.c. şi să aibă reprezentanţi în Biroul Electoral Central, Birourile Electorale Judeţene, Birourile Electorale Municipale şi Orăşeneşti, precum şi în multe birouri electorale comunale, membri ai Uniunii Democratice a Maghiarilor din România (U.D.M.R.), care nu are statut de partid politic şi nici de alianţă politică.

Nerespectînd Legea partidelor politice, Legea nr. 14/2003, U.D.M.R. nu s-a înregistrat niciodată ca partid politic şi nu se regăseşte la Tribunalul Municipiului Bucureşti în evidenţa partidelor politice din România.
 
Fiind o problemă de fond şi un cadru legal pe care dvs. aveţi datoria să le respectaţi, iar nu o problemă formală, de contestare a candidaturilor depuse de U.D.M.R., vă solicităm să acţionaţi pentru intrarea în legalitate, materializată în eliminarea candidaţilor înscrişi de către U.D.M.R., ca partid politic, la alegerile locale din 10 iunie a.c.. 

Nu constituie o ameninţare, ci doar o înştiinţare faptul că vom fi nevoiţi să sesizăm Parchetul în cazul în care nu acţionaţi, de urgenţă, pentru respectarea întocmai a prevederilor legale şi excluderea U.D.M.R. din competiţia electorală pentru alegerile locale din 10 iunie a.c., unde s-a înscris prin încălcarea Legii nr. 67/2004. Acest U.D.M.R. figurează în Catalogul O.N.G.-urilor, dar nici un O.N.G. nu se poate substitui unei formaţiuni politice.

Cu mulţumiri.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedinte al Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European 
7 mai 2012
Bucureşti

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2456 / 08.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu