"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 18 mai 2012

LANSARE TRIUMFALĂ A CANDIDAŢILOR PRM ÎN JUDEŢUL BRĂILA







Comunicat de Presă

După vizitele făcute în mai multe judeţe din Oltenia şi în judeţul Prahova, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, s-a deplasat, joi, 17 mai a.c., la Brăila. La intrarea în Cinematograful Republica, Tribunul a fost salutat cu entuziasm de sute de brăileni. Mulţimea i-a scandat numele, iar două tinere i-au oferit frumoase buchete de flori. 

Preşedintele Filialei Judeţene Brăila a PRM, Romeo Crîşmariu, i-a urat domnului Corneliu Vadim Tudor un călduros bun venit în judeţul de la Malul Dunării, în aceste locuri în care oamenii se bucură, în ultimii 22 de ani, din ce în ce mai puţin de mîngîierea marelui fluviu. Pentru cei care nu ştiu, vom spune că, înainte de al II-lea război mondial, Brăila era „Schela de grîne a Europei“ - adică preţul grîului pe piaţa mondială era fixat la Brăila, aşa cum, de pildă, astăzi, preţul petrolului este stabilit la Bursa de la Londra. Din păcate, viaţa locuitorilor acestei superbe cetăţi dunărene a devenit din ce în ce mai grea. Corupţia şi Mafia transpartinică n-au ocolit nici judeţul Brăila, unde altădată se dezvolta o industrie puternică, iar agricultura era una intensivă, dotată cu sisteme de irigaţii moderne, producţiile fiind pe măsură. Şi brăilenii îşi pun mari speranţe în Partidul România Mare şi în liderul său, singurii care luptă cu adevărat pentru binele românilor, care, în toţi aceşti ani de nesfîrşită şi dramatică tranziţie, au ţinut sus steagul luptei împotriva tuturor jefuitorilor Poporului Român, a trădătorilor de Neam şi Ţară. 

Despre viaţa şi opera liderului PRM a vorbit avocat Mircea Costanda, decanul Baroului Brăila, care a subliniat că îi revine deosebita onoare de a prezenta bogata activitate politică şi literară a unuia dintre cei mai importanţi români de astăzi. „Cele mai frumoase aforisme” constituie unul dintre ultimele daruri pe care scriitorul Corneliu Vadim Tudor le face cititorilor săi.

La rîndul său, domnul Corneliu Vadim Tudor a arătat că este deosebit de bucuros să se afle în oraşul care a dat literaturii române doi dintre cei mai mari prozatori ai săi – Panait Istrati şi Fănuş Neagu, de acesta din urmă, plecat între timp la cele veşnice, legîndu-l o frumoasă şi statornică prietenie. Din nefericire, a subliniat domnia-sa, aceste locuri încărcate de Istorie trăiesc astăzi dezastrul pe care toate guvernările de după decembrie 1989 l-au instaurat în ţară. Tot mai mulţi români îşi doresc venirea la Putere a PRM-ului, pentru că numai această formaţiune politică şi echipa sa de profesionişti, de patrioţi şi justiţiari, mai pot salva Poporul Român din ghearele sărăciei şi ale umilinţei.

Autorul a oferit, în continuare, numeroase autografe pe cartea sa.

Momentul următor al manifestărilor l-a constituit lansarea candidaţilor PRM pentru Consiliul Judeţean - în persoana domnului Romeo Crîşmariu, Primăria Brăilei - domnul Adrian Vacu, pentru alte fotolii de primari şi consilieri la alegerile locale din 10 iunie a.c.
În finalul manifestării, a avut loc o Conferinţă de Presă.
Preşedintele PRM a fost însoţit în această vizită de către generalul ing. Marcu Tudor şi colonelul Dan Zamfirescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
17 mai 2012

Explicaţii poze: 
Prezentarea candidaţilor pentru alegerile locale din 10 iunie a.c.
Tribunul oferă autografe pe cartea sa „Cele mai frumoase aforisme“
În mijlocul peremiştilor brăileni...

Ziarul TRICOLORUL, nr 2465 / 18.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu