"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 14 mai 2012

PREŞEDINTELE PRM A VORBIT, ÎN DIRECT, PE CANALUL SKYPE CU ROMÂNII DIN ITALIA






Joi, aflat în campanie electorală în judeţul Gorj, liderul PRM a fost invitatul, în direct, al postului ROMIT TV, care are sediul la Milano şi emite pentru cei peste 2 milioane de români aflaţi în Italia. Este vorba de emisiunea „Fără frontiere”, iar legătura a fost realizată pe SKYPE. După ce a răspuns întrebărilor din studio, domnul Corneliu Vadim Tudor a intrat în legătură directă cu un mare număr de români din Italia.
Aceştia au fost interesaţi să afle opiniile liderului PRM cu privire la situaţia din ţară, dar mai ales la soarta celor din diaspora, care, în cea mai mare parte a lor, ar dori să vină cît mai repede acasă. De asemenea, telespectatorii de la ROMIT TV au vrut să afle părerile Tribunului în legătură cu viitorul tinerei generaţii. Totodată, ei au dorit să ştie cum apreciază domnul Corneliu Vadim Tudor condiţia românilor din diaspora, care sînt, în egală măsură, o minoritate şi în străinătate, şi acasă. Important este să nu mai fie furate alegerile, iar votul românilor să fie unul cu adevărat liber. Forţele naţionale şi patriotice ale ţării îi asigură pe românii care au fost obligaţi să plece în străinătate că ei se pot întoarce acasă în cel mai scurt timp, imediat ce vor fi luate cele mai aspre măsuri împotriva corupţiei şi a hoţiei care au distrus România. Acelaşi lucru este valabil şi pentru generaţia tînără, lipsită astăzi nu numai de cele mai elementare condiţii de învăţătură, dar de orice şansă de a avea un loc de muncă şi de a-şi putea făuri un viitor în propria ţară. În ceea ce priveşte atitudinea Statului Român faţă de românii aflaţi în străinătate, aceasta este nu numai una de indiferenţă şi dispreţ, dar chiar sfidătoare, în condiţiile în care UDMR, o organizaţie neînscrisă la Tribunal, este membră a Parlamentului şi a făcut parte din aproape toate guvernările de după decembrie 1989, fiind subvenţionată cu bani grei atît de la Bucureşti, cît şi de la Budapesta. UDMR-ul acţionează pe faţă pentru destabilizarea Statului Naţional Unitar Român, iar cei care au încurajat şi încurajează această organizaţie teroristă vor trebui să plătească pentru trădarea intereselor României.
Prezenţa preşedintelui PRM la emisiunea „Fără frontiere” a postului ROMIT TV s-a bucurat de o audienţă ieşită din comun, telespectatorii manifestîndu-şi dorinţa de a putea dialoga cît mai des, în direct, cu domnia-sa, aşa cum au făcut-o şi de această dată. De remarcat este faptul că au fost primite în jur de 500 de SMS-uri de la telespectatori, în condiţiile în care, în mod normal, media acestora este de cca. 100. 90% dintre mesaje au fost de înaltă apreciere la adresa răspunsurilor şi a activităţii liderului PRM, restul de 10% referindu-se în mod critic la întreaga clasă politică românească.

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2461 / 14.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu