"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 2 mai 2012

PRM, peste tot



Marţi, 1 Mai, la orele 11, la sediul Primăriei Sectorului 3 din Bucureşti, doamna Ruxandra-Georgeta Lungu, preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului România Mare, şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 3 din Capitală, alături de o parte dintre candidaţii PRM la Consiliul Local al Sectorului 3: domnul Constantin Ceauşi - preşedintele Filialei Sectorului 3, domnul Ion Olteanu - prim-vicepreşedinte, doamna Maria Ilie - preşedinta Organizaţiei de Femei, domnul Nică Petre - vicepreşedinte cu propaganda, domnul Dumitru Ionel - secretar al Biroului Executiv şi alţi fruntaşi şi simpatizanţi ai PRM. În contextul crizei economice, sociale şi morale în care se află România, doamna Ruxandra-Georgeta Lungu a declarat că şansele PRM de a obţine un procent consistent la alegerile locale din acest an vor determina un proces real de schimbare a clasei politice care a guvernat dezastruos România în ultimii 22 de ani. „Mai puţine panseluţe şi mai multe locuinţe!“, a afirmat Ruxandra Lungu. Nevoile reale cetăţenilor din Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti sînt deja identificate, iar programul politic al PRM s-a elaborat deja, în funcţie de interesele alegătorilor, şi nu ale clientelei politice ale partidelor care s-au succedat la guvernare, urmărind folosul personal. „Nu uitaţi: primarul nu este nici grădinar, nici responsabil direct cu strîngerea gunoiului.“ El este reprezentantul unui partid şi trebuie să acţioneze numai în Interesul Naţional.

BIROUL DE PRESĂ AL ORGANIZAŢIEI
DE FEMEI ROMÂNIA MARE

Ziarul TRICOLORUL, nr 2451 / 02.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu