"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 23 mai 2012

PRM, peste tot





În zilele de 18 şi 19 mai, domnul Gheorghe Funar, secretarul general al Partidului România Mare, însoţit de candidaţii Filialei Judeţene Neamţ în alegerile locale, s-a întîlnit, pe centre zonale, cu un număr mare de alegători din peste 40 de localităţi ale judeţului. În cadrul acestor manifestări, care s-au desfăşurat într-o atmosferă deschisă, de seriozitate şi responsabilitate, au fost lansaţi candidaţii pentru funcţiile din administraţia publică. Participanţii au apreciat orientările conducerii filialei către oameni competenţi, cu reale posibilităţi de a reuşi în alegeri şi a pune în practică obiectivele pe care şi le-au propus în platformele electorale. Candidaţii au prezentat şi felul în care gîndesc să realizeze aceste obiective, în scopul dezvoltării localităţilor în care candidează şi  pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor.

În dezbaterile electorale, cetăţenii şi-au manifestat încrederea în candidaţii Partidului România Mare şi satisfacţia pentru prilejul creat de a se întîlni cu secretarul general al partidului, domnul Gheorghe Funar, pe care l-au rugat să transmită gîndurile lor de bine şi sănătate preşedintelui PRM, domnul dr. Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European. De asemenea, s-a apreciat campania corectă practicată de candidaţii PRM. Au fost criticate metodele agresive, care sfidează morala şi bunul-simţ, respectul faţă de cetăţean folosite de celelalte forţe politice. Se preconizează că acestea îşi vor intensifica acţiunile în afara cadrului legal, ceea ce îngrijorează opinia publică. În acest sens, participanţii au afirmat că vor face front comun cu PRM-ul în combaterea unor asemenea acte de natură să falsifice rezultatele voinţei lor.

În cadrul vizitei, a fost depusă o coroană de flori la statuia lui Ştefan cel Mare, din Parcul Central al Municipiului Piatra Neamţ, de către domnul Gheorghe Funar, urmată de întîlniri cu cetăţenii în deplasările pe străzile şi în locurile publice din mai multe oraşe şi comune ale judeţului, precum şi Conferinţe de Presă şi intervenţii la unele posturi de televiziune locale.

Apreciem că aceste acţiuni, desfăşurate în zilele de 18 şi 19 mai a.c., au adus un plus de imagine PRM şi se vor finaliza cu rezultate bune pentru Filiala Neamţ a PRM la alegerile locale 2012.

CĂTĂLINA  MOISĂ,
Prim-vicepreşedinta Filialei Judeţene Neamţ a P.R.M.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2469 / 23.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu