"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 23 mai 2012

Un nou şi important discurs al preşedintelui PRM în Parlamentul European: Apel către poliţiştii şi jandarmii de pretutindeni: nu-i mai loviţi pe protestatarii paşnici!






Doamnelor şi domnilor,

zi şi noapte, pe Planetă se întîmplă grozăvii care şochează.  Cîinii violenţei au fost dezlegaţi şi nu-i mai poate opri nimeni.  Cele mai expuse victime sînt oamenii lipsiţi de apărare. Iată, de pildă, cazul unui tînăr român, Virgil Cristian Pop, în vîrstă de 38 de ani - aflat într-o închisoare din Lecce, Italia, el a fost ţinut 6 luni la izolare, unde a fost bătut crunt, după care a intrat în  greva foamei; din păcate, nimeni nu l-a crezut, a fost total ignorat, iar bietul om, după 50 de zile de grevă, a murit. 

Aceeaşi lipsă de omenie o dovedesc şi forţele de represiune, care îi stîlcesc în bătaie pe demonstranţii ecologişti, sau anti-globalizare, sau împotriva înarmării, sau pe membrii galeriilor sportive. Aproape zilnic asistăm la scene scandaloase: nişte batalioane de asalt,  formate din poliţişti şi jandarmi  echipaţi ca nişte extratereştri,  calcă în picioare femei şi bărbaţi, tineri şi bătrîni, care nu au arme, ci, cel mult, cîte o floare. Iar aceste gorile şi dresorii lor politici numesc asta „democraţie", şi „asigurarea ordinii publice“! Însă, de-a lungul  Istoriei, popoarele au avut, întotdeauna, dreptate - nu slugile potentaţilor, care acţionează ca  nişte kapo, sub hipnoză.

Din păcate, Hitler şi Stalin n-au murit, ci doar s-au reîncarnat. (Aplauze)
CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare

(Discursul a fost rostit în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, luni, 21 mai 2012, fiind transmis în direct, pe Internet, în toată lumea)

Ziarul TRICOLORUL, nr 2469 / 23.05.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu