"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 28 iunie 2012

JUBILEU „TRICOLORUL”: NR. 2.500


Ziarul „Tricolorul“, cotidian căruia i-a dat viaţă liderul PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, a ajuns la numărul jubiliar 2.500! Este singurul ziar de partid care nu numai că a rezistat tuturor piedicilor care i s-au pus de-a lungul vremii, dar care a fost şi continuă să fie o armă redutabilă de luptă a tuturor forţelor naţionaliste şi justiţiare din România împotriva Mafiei şi a rapacităţii tuturor guvernărilor de după lovitura de stat din decembrie 1989. „Tricolorul“ a continuat să apară şi după  scoaterea PRM din Parlament, ca o replică fermă la încercările escrocilor ajunşi la Putere de a scăpa de singurul partid de Opoziţie din România. Un partid care, prin vocea fondatorului şi a conducătorului său istoric, n-a încetat o clipă să demaşte trădarea de ţară, hoţia, înrobirea unui întreg popor, adus pe marginea prăpastiei. Spre disperarea lor, duşmanii PRM şi ai ţării s-au trezit din nou înfrînţi după alegerile europarlamentare din iunie 2009, cînd partidul iubit şi respectat de majoritatea românilor a trimis în înaltul forum legislativ de la Bruxelles şi Strasbourg nu mai puţin de 3 reprezentanţi, în frunte cu preşedintele Corneliu Vadim Tudor. Vocea Tribunului a devenit, astfel, una dintre cele mai puternice şi pe plan internaţional, prin luările de poziţie ferme şi convingătoare în legătură cu derapajele periculoase din politica românească, dar şi prin aprecierile legate de evoluţiile de pe continentul european şi din întreaga lume.
Ziarul „Tricolorul“ este citit zilnic de sute de mii de români, atît în forma sa tipărită, cît şi pe Internet. Nici adversarii politici ai PRM nu-l pot ignora, fiind, cu siguranţă, publicaţia cu care aceştia îşi încep fiecare zi. În ciuda unor sacrificii materiale greu de imaginat, patrioţii români nu vor renunţa la această importantă armă de luptă pentru o Românie modernă, pentru înlăturarea răului din societate, pentru apărarea suveranităţii şi independenţei ţării, pentru dreptul la o viaţă demnă şi prosperă a celor mulţi, a marelui făuritor de Istorie care este Roporul Român.

LA MULŢI ANI, „TRICOLORUL“!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu