"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 2 iunie 2012

PRM, peste tot GHEORGHE GHEŢU VA REVENI ÎN FRUNTEA PRIMĂRIEI DE LA AFUMAŢI






Gheorghe Gheţu a condus localitatea în mai multe legislaturi, iar oamenii i-au simţit absenţa, în ultimul timp, în fruntea obştei lor. A fost şi este un colaborator apropiat al lui Constantin Bebe Ivanovici, care a condus Consiliul Judeţean Ilfov cu dăruire şi abnegaţie, lăsînd urme adînci pe chipul localităţilor din preajma Capitalei. Gheorghe Gheţu a extins reţeaua de apă în Afumaţi, a introdus apa curentă şi a realizat grupuri sanitare civilizate în şcolile din comună, a modernizat Dispensarul uman, a reparat străzile şi a introdus iluminatul public în întreaga localitate. 

În martie a.c., în calitate de preşedinte al Filialei PRM din comuna Afumaţi, Gheorghe Gheţu l-a avut ca oaspete pe liderul partidului, domnul Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, căruia i-a prezentat noul sediu al formaţiunii din această localitate. Însuşi Constantin Bebe Ivanovici are cuvinte dintre cele mai frumoase la adresa lui Gheorghe Gheţu. „E un bun gospodar, este apropiat şi iubit de oameni. Absenţa lui de cîţiva ani din fruntea comunei s-a văzut. Este un om entuziast. Aş fi foarte fericit să colaborez din nou cu Gheorghe Gheţu, aşa cum am făcut-o atunci cînd eram preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi unde sper să fiu şi eu cîştigător la alegerile din 10 iunie. România are nevoie de PRM şi de oameni precum Gheorghe Gheţu”.


 Ziarul TRICOLORUL, nr 2478 / 02.06.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu