"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 7 iunie 2012

PRM, peste tot








O delegaţie a Organizaţiei de Femei România Mare, condusă de doamna Ruxandra Lungu, a participat la un miting de protest organizat în faţa Primăriei Capitalei de numeroase asociaţii de protecţie a animalelor, sub deviza: „Locul cîinelui nu este în adăpost, ci la stăpîn. Stop atrocităţii!“. Doamna Marcela Pîsla, preşedinta Asociaţiei Cuţu-Cuţu şi mulţi manifestanţi i-au întîmpinat pe membrii PRM cu multă simpatie, ştiind că aceştia le-au fost alături la toate acţiunile şi le împărtăşesc pe deplin ideile. Doamna Ruxandra Lungu a luat cuvîntul şi a explicat tuturor, clar, că aleşii PRM de la nivel local nu vor accepta eutanasierea căţeilor fără stăpîn, nici închiderea lor în adevărate „lagăre“, în care sînt ucişi pe ascuns şi nu sînt trataţi de boli, fiind lipsiţi de hrană şi apă. După cum nu vor tolera nici ca banii publici destinaţi rezolvării problemelor micuţelor patrupede să fie deturnaţi în alte scopuri şi în buzunarele clientelei politice.

Ziarul TRICOLORUL, nr 2482 / 07.06.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu