"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 11 septembrie 2012

Tribunul, invitat de italieni la inaugurarea celui mai modern adăpost pentru cîini



Stimate domnule Vadim Tudor,

Sîntem încîntaţi să vă invităm la un eveniment care va avea loc în data de 4 octombrie, în România. Împreună cu ambasadorul italian, dl. Mario Cospito, şi cu dl. primar George Hansa, vom inaugura primul adăpost din România destinat cîinilor fără stăpîn, care este construit după standarde europene. Proiectul a fost finanţat de persoane private din Italia, Suedia, Finlanda şi Elveţia şi ne dorim să fie un punct de referinţă în domeniul protecţiei animalelor pentru întreaga ţară. Adăpostul este parte a unui proiect mai mare, care are ca obiectiv soluţionarea problemei cîinilor comunitari din zona Cernavodă - Constanţa. De asemenea, ne dorim ca proiectul nostru să devină un model de urmat pentru toate primăriile româneşti care se confruntă cu această problemă. Ar fi o mare onoare să vă avem de partea noastră la tăierea panglicii, pe 4 octombrie. Prezenţa dvs. ar reprezenta pentru autorităţile române dovada faptului că publicul larg este conştient de eforturile depuse în acest domeniu, iar ceremonia ar avea răsunet în mass-media românească. De asemenea, după tăierea panglicii, am dori să vă invităm să luaţi prînzul împreună cu noi şi alţi reprezentanţi ai organizaţiilor de protecţie a animalelor din ţară. Acesta ar fi un bun prilej pentru a arunca o privire asupra legislaţiei europene privind animalele de companie, precum şi pentru a avea alte discuţii amicale. Sperăm să acceptaţi invitaţia noastră şi vă stăm la dispoziţie cu orice alte informaţii. În aşteptarea răspunsului dvs., vă transmitem calde salutări!

SARA TURETTA, preşedinte
Save the Dogs and other Animals onlus
C.F.97394230151
Via Pareto 36
20156 Milano

Ziarul TRICOLORUL, nr 2564 / 11.09.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu