"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 13 septembrie 2012

Un nou şi important discurs rostit de preşedintele PRM în Parlamentul European – Strasbourg - România este o colonie americană





Felicitări, doamnă Viviane Reding. Dvs. aveţi dreptate şi apreciez Raportul dvs. Îmi iubesc ţara, de aceea sînt foarte îngrijorat. Eu nu sînt deloc implicat în această ceartă ridicolă. Nu sînt de acord nici cu dl. Băsescu, nici cu dl. Ponta. Dar este evident că toate alegerile din România sînt furate. Credeţi-mă pe cuvînt, pentru că eu am fost unul dintre finaliştii alegerilor prezidenţiale din anul 2000, dar Mafia a răsturnat, efectiv, rezultatele. Astăzi, se pregăteşte o altă mare fraudă electorală la alegerile generale din 9 decembrie – şi maşinăria fraudei e creată de Serviciile Secrete şi de CIA. România este o colonie americană. Ce democraţie? Ce drepturi ale omului? Vă rog să ne ajutaţi cu un control internaţional al alegerilor. Mulţumesc. (Aplauze)

CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European

(Discursul a fost rostit, în limba engleză, în plenul Parlamentului European din 12 sept. 2012, fiind transmis, în direct, de toate posturile de ştiri din România).

Ziarul TRICOLORUL, nr 2566 / 13.09.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu