"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 8 octombrie 2012

Şedinţa Comitetului Director al PRM, pentru pregătirea alegerilor parlamentare






Comunicat de Presă 

Sîmbătă, 6 octombrie a.c., la sediul central al PRM, din Str. Vasile Lascăr, nr, 16 a avut loc şedinţa Comitetului Director al acestei formaţiuni, pentru pregătirea alegerilor parlamentare din 9 decembrie a.c. Lucrările au fost conduse de către preşedintele PRM, dl. Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European. Liderul PRM a prezentat strategia partidului pentru acest moment electoral, subliniind, încă de la început, că acesta are loc în condiţiile în care, atît cei de la Putere, cît şi cei din Opoziţie, se pregătesc pentru o nouă fraudare a votului. Lucrurile sînt cu atît mai grave, cu cît criza prin care trce România - politică, socială şi economică - se adînceşte pe zi ce trece, trezind serioase îngrijorări atît în rîndul populaţiei, cît şi în cadrul Uniunii Europene şi al altor foruri internaţionale. Dl. Corneliu Vadim Tudor a arătat că, în aceste condiţii, PRM este dispus la încheierea de alianţe cu alte partide politice cu excepţia UDMR - organizaţii neguvernamentale şi sindicate, astfel încît, la alegerile din 9 decembrie, să fie obţinut un scor cît mai bun, iar în viitorul Parlament, Partidul România Mare să poată continua lupta pentru apărarea intereselor celor mulţi şi contracararea tuturor încercărilor de subminare a economiei naţionale şi de trădare a ţării. Preşedinţii de filiale care au luat cuvîntul au prezentat situaţia existentă în Colegiile din fiecare judeţ, arătînd că PRM are candidaţi pentru toate acestea. Pînă pe data de 20 octombrie, vor fi făcute nominalizări de candidaţi din partea celorlalte partide politice, organizaţii neguvernamentale şi sindicate, care vor intra în această luptă electorală pe listele PRM. Secretarul general al partidului, dl. Gh. Funar, a prezentat stadiul negocierilor care se desfăşoară în acest sens, precum şi propunerile de personalităţi marcante ale vieţii publice din România care să intre în viitorul Parlament din partea Partidului România Mare.
Cei peste 100 de participanţi la şedinţa Comitetului Director al PRM s-au reîntors în teritoriu animaţi de dorinţa fermă de a pune în practică hotărîrile luate cu acest prilej, mulţumindu-i Tribunului pentru încrederea şi optimismul pe care le-a insuflat, cu acest prilej, tuturor membrilor şi simpatizanţilor Partidului România Mare.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
6 octombrie 2012


ZIARUL TRICOLORUL,nr. 2587, 08.10.2012

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu