"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 27 noiembrie 2012

A P E L U L candidaţilor Partidului România Mare adresat românilor din ţară şi străinătate



La 9 decembrie a.c., alegătorii au dreptul şi obligaţia de a se prezenta la vot. Dreptul la vot este garantat de Constituţia României. Obligaţia de a se prezenta la vot este impusă de U.S.L. şi A.R.D.! De ce? Pentru că P.S.D. şi P.D.L, prin senatorii de Gorj Toni Greblă şi Ion Ruşeţ, au pus la cale exproprierea cetăţenilor români din România, începînd cu anul 2013. Milioane de români îşi vor pierde casele şi terenurile. Cum? În mod legal! 
În luna martie 2009, a fost înregistrată la Senat propunerea legislativă a P.S.D. şi P.D.L pentru modificarea şi completarea Legii minelor, Legea nr.85/2003. La 27 octombrie 2009, ea a fost votată de senatorii P.S.D, P.N.L., P.D.L., P.C., U.N.P.R. şi U.D.M.R. Cu toţii au votat pentru exproprierea românilor din România de către titularii licenţelor de exploatare a bogăţiilor naturale. Lucrările executate de titularii acestor licenţe sînt declarate de utilitate publică.
Printr-o mulţime de derogări de la prevederile legale în favoarea titularilor licenţelor de exploatare, U.S.L. şi P.D.L. au pus la cale exproprierea a milioane de români. De peste trei ani este păstrată la secret această iniţiativă legislativă care pune în mare pericol existenţa şi viitorul Poporului Român pe teritoriul României! Orice proprietar poate fi expropriat de titularul licenţei de exploatare. Pe această cale, străinii obţin, la cele mai mici preţuri din lume, proprietăţi uriaşe în România, iar românii îşi vor vinde ţara lor moştenită de la strămoşi. După alegerea noului Parlament, propunerea legislativă va fi votată şi în Camera Deputaţilor şi va deveni lege. Pînă acum, de peste trei ani, nici unul dintre parlamentarii U.S.L., P.D.L., U.N.P.R. şi U.D.M.R. nu le-au vorbit cetăţenilor despre această iniţiativă legislativă pe baza căreia le vor fi luate casele, apartamentele şi alte imobile, începînd din anul 2013. Nici candidaţii din partea U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. nu le spun alegătorilor ce li se pregăteşte, respectiv evacuarea lor din case şi apartamente de către firmele străine care au obţinut licenţe de exploatare a bogăţiilor naturale, în timpul Regimurilor Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, de la toate Guvernele post-decembriste. Această acţiune diabolică a U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R., condamnată din străinătate şi îndreptată împotriva existenţei Poporului Român în Vatra Strămoşească, în Grădina Maicii Domnului, nu este abordată în dezbaterile electorale găzduite de studiourile centrale şi locale de televiziune şi radio. Numai Partidul România Mare şi candidaţii săi pentru viitorul Parlament al României au înscris în oferta electorală ca obiectiv prioritar: „Oprirea exproprierii românilor din România, pusă la cale de P.S.D. şi P.D.L, susţinută de P.N.L., P.C., U.N.P.R. şi U.D.M.R.“
Cei peste 4 milioane de români plecaţi la muncă în străinătate, precum şi familiile şi rudele lor rămase în România, trebuie să ştie că dacă nu vor merge la vot sau dacă vor vota candidaţii U.S.L. şi A.R.D. riscă enorm, respectiv să le fie luate de către străini casele, apartamentele şi celelalte imobile din proprietate. 
Aceia dintre alegători care nu se vor duce la vot în 9 decembrie a.c. trebuie să ştie că riscă să rămînă fără casă şi alte proprietăţi. Alegătorii care vor merge la vot şi votează candidaţii U.S.L., A.R.D şi U.D.M.R. înseamnă că acceptă să-şi piardă locuinţele şi alte imobile în favoarea titularilor de licenţe de exploatare a bogăţiilor naturale.
După ce, în ultimii 4 ani, peste 75% dintre cetăţenii români au susţinut corect că România a fost îndreptată într-o direcţie greşită, acum, în timpul campaniei electorale, institutele de sondare şi manipulare a opiniei publice au ajuns la concluzia că peste 85% dintre alegători vor vota cu U.S.L. şi A.R.D., adică cu cei care au transformat România într-o colonie, i-au sărăcit şi batjocorit pe români. Mai mult, aceleaşi institute de sondare şi manipulatorii de opinie care apar la televiziune susţin, implicit, că peste 85% dintre alegători acceptă să-şi piardă proprietăţile pe baza legii pregătitE, în mare secret, de către P.S.D., P.N.L., P.D.L., P.C., U.N.P.R. şi U.D.M.R.
Acţiunea de expropriere a românilor din România, pusă la cale de U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R., este fără precedent în istoria omenirii! Ea poate fi oprită numai de către Partidul România Mare şi DE candidaţii săi, dar mai ales de voinţa milioanelor de alegători români, din ţară şi din străinătate, exprimată prin votul dat la 9 decembrie a.c.
În faţa pericolului uriaş în care se află Poporul Român şi viitorul României pentru stoparea Holocaustului împotriva românilor, toţi alegătorii au dreptul şi obligaţia de a se prezenta la vot. Românii îşi decid soarta la alegerile din 9 decembrie a.c.
Mergînd cu toţii la vot şi votînd candidaţii P.R.M., alegătorii români  pot fi siguri că nu îşi vor pierde casele, apartamentele şi alte imobile, iar nivelul lor de trai va fi aliniat la cel din Uniunea Europeană.

Dr. GHEORGHE FUNAR
Secretar general al P.R.M.
Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj
Candidat în Colegiul nr.1 pentru Senatul României

Ziarul TRICOLORUL, nr 2626, 27.11.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu