"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 12 noiembrie 2012

APEL CĂTRE CASA ALBĂ ŞI C.I.A.: LĂSAŢI ALEGERILE LIBERE ÎN ROMÂNIA!



Excelenţei Sale
Domnului Barack Obama,
Preşedintele SUA

Dragă Domnule Preşedinte,

vă rog să primiţi sincerele mele felicitări pentru realegerea în funcţia de preşedinte al SUA. Nutresc speranţa că, la fel ca în primul mandat, veţi fi un om al Păcii şi că veţi respecta învăţăturile Bibliei. Din păcate, aşa după cum scrie într-o carte a sa un venerabil amic al meu (evreu român), în vîrstă de 92 de ani, profesor la mai multe universităţi din Brazilia şi din SUA, pe nume Ilie Gilbert, „America este o mare democraţie în interior şi o mare dictatură în exterior“. Faptul că este democraţie la ea acasă a fost demonstrat prin elegantul proces al alegerii şi realegerii unui tînăr ca dvs., cu ascendenţi în Africa. Faptul că este dictatură peste hotare e demonstrat, zi de zi, în numeroase zone ale Planetei, printre care şi România. În decembrie 2000, eu am fost finalist al alegerilor prezidenţiale din România - finală pe care am cîştigat-o, detaşat, cu peste 60%. Dar, cu sprijin american, a fost proclamat învingător contracandidatul meu, în vîrstă de peste 70 de ani, cu studii la Moscova, efectuate în anii ’50, de orientare stalinistă, care candida în mod ilegal (Constituţia României prevede 2 mandate, ori el candida la al 3-lea!). La alegerile din anul 2004, cu „ajutorul“ celebrului falsificator de sondaje şi escroc internaţional Dick Morris, nu mi s-a mai permis să intru în finală, fiind „împins“ pe locul III. Au ajuns finalişti doi oameni cu grave probleme penale, dintre care unul avea să-l bage la închisoare pe celălalt, după cîţiva ani. În toată această perioadă, Ambasada SUA la Bucureşti s-a amestecat în mod scandalos în viaţa internă a României, provocînd reacţii de nemulţumire din partea unui mare număr de instituţii, organizaţii şi persoane publice. Abuzurile săvîrşite de unii angajaţi ai Ambasadei SUA au culminat cu uciderea unui îndrăgit muzician, Teo Peter, în decembrie 2004 - se minte că ucigaşul era un obscur puşcaş marin care păzea Ambasada, dar eu ştiu că făptaşul nu era altul decît fiul ambasadorului J.D. Crouch, care conducea maşina, cu viteză nebună, într-o avansată stare de ebrietate.
La numai cîteva ore de la tragicul accident, după miezul nopţii, criminalul a fost scos din România, în mare secret, cu un avion militar Hercule, care l-a transportat la o bază militară din Germania. Într-o ţară latină, cu oameni săraci, dar extrem de inteligenţi, totul se află foarte repede şi, vorba cuiva, nici un secret nu  durează mai mult de 3 zile. Au trecut 8 ani de la  acea veritabilă crimă şi nimeni nu a păţit nimic: nici făptaşul real, nici  „cascadorul“, sau „dublura“ sa.  E revoltător! Poetul francez Lautréamont are o vorbă de spirit: „O viaţă de om nu valorează nimic, dar nimic nu valorează cît o viaţă de om“.
Domnule Preşedinte, de-ar fi numai atît! Dar, cel puţin din anul 2000 şi pînă acum, fiecare ambasador al SUA se comportă în România ca un stăpîn de sclavi pe plantaţii. Acesta e adevărul. În anul 2002, eu am ridicat, pe banii mei, în Municipiul Cluj-Napoca (Transilvania), un monument de bronz al fostului preşedinte american Woodrow Wilson - ca recunoaştere a rolului jucat de acesta în triumful forţelor binelui în primul război mondial. (De altfel, vă adresez această scrisoare la exact 94 de ani de la sfîrşitul oficial al acelei conflagraţii, 11.11.1918). Deşi am trimis, din timp, invitaţii la ambasadă, nici un angajat nu a participat la acea festivitate unde, totuşi, au fost arborate drapelele României şi Americii şi o fanfară militară a intonat Imnurile de Stat ale celor două ţări.  Acela care a dat ordinul de boicot  a fost ambasadorul Michael Guest, trimis la post de George W. Bush. Cine ştie, poate că micul republican Michael Guest l-a pedepsit, în posteritate, pe marele democrat Woodrow Wilson! Dar monumentul există, e singurul de acest fel din Europa  şi, de 10 ani, constituie loc de pelerinaj pentru mulţi români şi americani, care depun buchete de flori şi se reculeg. Ambasadorul care i-a urmat lui Michael Guest se numeşte Nicholas Taubman şi se face vinovat de numeroase provocări şi insulte aduse Poporului Român. Memoria presei păstrează atîtea şi atîtea dovezi de încălcare a Statutului Corpului Diplomatic de către acest fost negustor de piese de schimb (?!), devenit ambasador numai şi numai pentru că a cotizat o anumită sumă de bani la campania lui George W. Bush. Românii ştiu că America are valori mai nobile decît banul. Amestecul brutal al lui Taubman în existenţa României a culminat  cu unele afirmaţii necugetate, făcute la Cluj-Napoca, prin care el a învrăjbit relaţiile inter-etnice dintre români şi maghiari, ceea ce i-a determinat pe unii conaţionali ai mei să ceară expulzarea lui imediată.
Anii au trecut. A venit un alt ambasador - din păcate, la fel de prost pregătit, la fel de abuziv. Numele lui e Mark Gitenstein. Şi-a început mandatul cu o minciună: el pretinde că are strămoşi în România.  Nu are. Ca doctor în Istorie, fiţi convins că eu mă pricep să cercetez un arbore genealogic. Mai ales că administratorul reşedinţei ambasadorului SUA, timp de 5 ani, dat afară şi lăsat fără pîine (cu 2 copii mici) de acest Gitenstein, este acum consilierul meu - mă refer la dl. Silviu Crăescu. Dar, Ambasada SUA e condusă, în realitate, de un alt personaj:  rezidentul CIA Harry Giknavorian. El este omul care taie şi spînzură în România. El îşi permite ceea ce nu-şi permite nici un locuitor, sau diplomat, ori turist pe teritoriul unei ţări, mai ales în Uniunea Europeană: circulă cu un jeep fără număr de înmatriculare (?!).  Dar, el îşi îngăduie mult mai multe. Sub aparenţa luptei împotriva drogurilor, acest Giknavorian  aşează ,,pionii“ pe tabla de şah a politicii româneşti, face instrucţie cu numeroşi oameni politici şi factori de opinie, pe unii dintre ei convocîndu-i  la centrul de instructaj CIA, din Frankfurt (Germania). Astfel de evenimente se află, domnule Preşedinte, şi nu dau deloc bine pentru imaginea Americii.
În aceste zile, se desfăşoară campania electorală pentru alegerile parlamentare. Echipa de comandă de la Ambasada SUA a stabilit ca în Parlamentul României să intre doar acele partide slugarnice, care nu deranjează, nici măcar cu o întrebare (darmite cu un vot!) interesele economice şi financiare americane: Afacerea Bechtel; Avioanele F-16; Exploatarea de aur, argint, uraniu şi alte metale rare de la Roşia Montană; Vinderea a 2 crucişătoare vechi; Gazele de şist; Gazele de pe platforma continentală a Mării Negre etc. Personal, eu încurajez investiţiile străine - inclusiv cele americane - în România. Dar orice om politic responsabil e dator să se gîndească, înainte de toate, la Interesul Naţional al ţării sale. Iată de ce atît eu, cît şi partidul pe care îl conduc invităm la dialog şi prudenţă. Dar dl. Harry Giknavorian nu are timp de aşa ceva, în tabla lui de valori intră doar relaţiile stăpîn-slugă. Cine îndrăzneşte să-l contrazică, e trecut pe ,,lista neagră“. Exact aşa se purtau şi komisarii sovietici, din anii ’50. Nu doresc să intru în mecanismele de fraudare a alegerilor, dar un singur reper vreau să invoc, ca să vedeţi că stăpînesc bine subiectul: MONSAT.
Domnule Barack Obama, sînteţi mai tînăr ca mine. Dar cred că aţi avut timp suficient să înţelegeţi cum lucrează Dumnezeu - şi ca răsplată, şi ca pedeapsă. Tot ceea ce i se întîmplă rău gloriosului popor american vine de la Dumnezeu. Inclusiv uraganele, cutremurele ş.a.m.d. Este momentul să impuneţi un alt comportament al reprezentanţilor SUA peste hotare. Nimeni nu vrea neo-colonialism. Ce Dumnezeu, sîntem în Mileniul III după Christos, nu înainte de Christos! Lăsaţi alegerile libere în România! Încă mai aveţi vreme să-i opriţi pe dictatorii primitivi Mark Gitenstein şi Harry Giknavorian în noua lor tentativă de a fura voinţa electoratului român. Vin vremuri grele, în toată lumea. America are nevoie de prieteni adevăraţi, nu de lachei, care să o trădeze cu prima ocazie. Eu, unul, sînt un mare şi statornic prieten al Americii (de altfel, am în familie un predicator american, din Texas, ginerele sorei mele). În speranţa că acest mesaj va ajunge la dvs. şi că vă veţi implica în respectarea tradiţiilor şi Constituţiei SUA, vă doresc mult succes.

Al dvs.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European,
Membru al Academiei de Ştiinţe Politice din New York,
Membru al Academiei Mondiale ,,Albert Schweitzer“
11 noiembrie 2012, Bucureşti


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2615, 12.11.2012

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu