"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 28 noiembrie 2012

Astăzi, 28 noiembrie, e ziua de naştere a preşedintelui PRM - LA MULŢI ANI, TRIBUNULE!




Astăzi, dl. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, împlineşte o frumoasă vîrstă. Absolvent al Colegiului Naţional  „Sfîntul  Sava“ şi al Facultăţii de Filozofie a Universităţii din Bucureşti, bursier strălucit al Premiului internaţional Herder, acordat magistrului său, scriitorul Eugen Barbu, doctor în Istorie şi doctorand în Teologie, Tribunul reprezintă, de mai bine de două decenii, o voce distinctă a politicii româneşti. Finalist al alegerilor prezidenţiale din anul 2000, cînd s-a confruntat cu o imensă fraudă electorală, dl. Corneliu Vadim Tudor a făcut din Partidul România Mare principala forţă a Opoziţiei din România, motiv pentru care formaţiunea creată şi condusă de domnia-sa a fost scoasă, în mod abuziv şi ilegal, în anul 2008, din Parlamentul României, trimiţîndu-şi în schimb reprezentanţii în forumul suprem legislativ de la Bruxelles şi Strasbourg. Cu prilejul zilei sale de naştere, milioanele de membri şi simpatizanţi ai PRM îi urează d-lui Corneliu Vadim Tudor viaţă lungă şi multă putere de muncă, spre binele şi propăşirea acestei ţări, alături de întreaga familie, de îndrăgitele sale fiice, Lidia şi Eugenia. La Mulţi Ani!

Mesaj de Felicitare


Dragă Cornel,
de ziua ta îţi urez fericire, pace în suflet şi multă „sănătate, că-i mai bună decît toate“. La Mulţi Ani!

Eugen Mihaescu, membru de onoare al Academiei Române






Un comentariu:

  1. Domnule presedinte va dorim din tot sufletul multa sanatate, fericire si putere de lupta pe mai departe asa cum dintotdeauna ati facut-o. Am avut onoare sa va cunoastem la Tebea unde, printre altele, ne-am dat seama cat de mult va pretuiesc romanii.
    Un sincer "La multi ani".
    O familie din Austria

    RăspundețiȘtergere