"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 26 noiembrie 2012

ÎNŢELEGEREA SECRETĂ DINTRE U.S.L. ŞI U.D.M.R. PENTRU FRAUDAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE



În U.S.L. şi U.D.M.R. mai există oameni responsabili, care sînt revoltaţi de înţelegerea, verbală, dintre cele două uniuni, pe tema fraudării alegerilor parlamentare şi, sub protecţia anonimatului, au cerut ajutorul Partidului România Mare.
Cu multe luni înainte de începerea campaniei pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c., liderii U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. au încheiat un protocol verbal şi s-au înţeles în privinţa componenţei viitorului Parlament al României şi a participării lor la guvernare. A fost stabilit deja programul pe calculator şi au fost nominalizaţi candidaţii care vor intra în Parlament, iar acum  se corelează exit poll-urile, pregătite pentru seara zilei de 9 decembrie a.c., cu „lucrătura“ alianţei secrete dintre U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. Astfel, U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. acţionează împreună şi folosesc toate mijloacele pentru a bloca revenirea în Parlament a Partidului România Mare. În baza protocolului verbal încheiat între U.S.L. şi U.D.M.R., în aceste zile, se pune în aplicare  planul „F" de fraudare a alegerilor parlamentare, respectiv desemnarea încrucişată a reprezentanţilor acestora în birourile Secţiilor de Votare. Strategia U.S.L. şi U.D.M.R. prevede următoarele:
1) U.D.M.R. desemnează candidaţi în toate colegiile electorale.
2) U.S.L. a înscris din partea sa, în peste 10 colegii electorale, candidaţii nominalizaţi de U.D.M.R. şi trecuţi formal la U.S.L., iar după alegeri să migreze la bază.
3) În judeţele şi colegiile electorale unde sînt foarte puţini etnici unguri şi viceversa pentru români, liderii locali ai U.S.L. şi U.D.M.R. au primit dispoziţii verbale pentru a proceda astfel:
a) În localităţile unde etnicii unguri sînt în proporţie de peste 20%, U.S.L. cedează locurile cuvenite în Secţiile de Votare în favoarea reprezentanţilor propuşi de U.D.M.R.
b) În localităţile unde sînt puţini etnici unguri sau nu există astfel de cetăţeni, U.D.M.R. cedează locurile cuvenite în Secţiile de Votare pentru reprezentanţii propuşi de U.S.L. Această realitate poate fi constatată pe tot cuprinsul României, iar în judeţul Cluj în localităţile Izvorul Crişului, Căpuşu Mare, Mînăstireni, Săvădisla, Sîncrai, Aghireş etc.
Aceste „transferuri“ între reprezentanţii în Secţiile de Votare ai U.S.L. şi fraţii lor de la U.D.M.R. au drept scop falsificarea rezultatului votului alegătorilor la 9 decembrie a.c., precum şi a proceselor verbale.
La nivel naţional, protocolul verbal vizează, pe de o parte, majorarea artificială şi ilegală a reprezentării U.S.L. şi A.R.D. în viitorul legislativ, iar pe de altă parte, să asigure intrarea U.D.M.R. în Parlament, pentru a putea acţiona împreună la revizuirea Constituţiei şi la dezmembrarea teritorială a României, cerută şi susţinută de la Budapesta. Cetăţenii români au constatat în această campanie electorală că U.S.L. şi A.R.D., precum şi candidaţii acestora, nu se opun pretenţiilor ungureşti la autonomie teritorială şi la împărţirea României. Dimpotrivă, U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. acţionează împreună pentru exproprierea românilor din România, prin modificarea şi completarea Legii minelor, Legea nr. 85/2003, pe care au votat-o cu toţii în Senatul României (la 27 octombrie 2009) şi pe care o ţin ascunsă, inclusiv în campania electorală. Conform acestui demers legislativ, lucrările realizate de titularii licenţelor de exploatare a bogăţiilor naturale sînt declarate de utilitate publică, iar titularii licenţelor au dreptul să-i exproprieze pe actualii proprietari şi să le stabilească cuantumul despăgubirii. Marea majoritate a cetăţenilor României vor fi expropriaţi, începînd cu anul 2013. Acestora le vor fi luate casele, apartamentele, vilele de vacanţă, terenurile, livezile, viile, pădurile, păşunile şi locurile de veci. Cei care acţionează pentru exproprierea românilor din România sînt lipiţi pe stîlpi, copaci şi garduri, cu scopul de a le aminti alegătorilor pe cine să nu voteze. Aşa „lucrează“ U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. împotriva Poporului Român şi a României! Nu trebuie uitate migraţiile preelectorale ale parlamentarilor, precum şi tăierea salariilor, pensiilor şi ajutoarelor sociale.
Deşteptaţi-vă, români, şi mergeţi la vot!

Dr. GHEORGHE FUNAR


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2625, 26.11.2012


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu