"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 21 noiembrie 2012

Mergeţi la vot, pentru o Românie puternică!





Români, gîndiţi-vă bine şi mergeţi la vot!

Aduceţi la Putere unica Forţă Naţională, informată şi pregătită, care poate să apere Interesul Naţional, capabilă să-şi onoreze programul economic, politic şi social. PRM esţe singurul partid politic care poate şi vrea să naţionalizeze şi să valorifice resursele naturale şi umane numai în interesul României.
Sînt onorat să candidez din partea Partidului România Mare. Candidez în circumscripţia nr. 31, Valea Prahovei, Colegiul 1 (cel mai dinamic, cel mai bogat şi mai select bazin electoral care cuprinde 3 colegii de deputaţi, asta însemnînd localităţile: Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic, Cornu, Breaza, Adunaţi, Talea, Cîmpina, Băneşti, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus, Poiana Cîmpina, Secăria, Valea Doftanei, Brebu, Şotrile, Băicoi, Scorteni, Cocorăştii Mislii, Telega, Floreşti, Măgureni şi Filipeştii de Pădure.) pentru demnitatea de Senator în Parlamentul României şi militez necondiţionat pentru îndeplinirea idealurilor de unitate naţională, integritate teritorială, suveranitate şi independenţă. În calitaţe de candidat PRM mă pronunţ pentru un dialog larg deschis şi constructiv cu electorii, cu structurile administrative şi patronale din Valea Prahovei.
Mă prezint alegătorilor mei, considerînd că sînt pregătit şi potrivit pentru a-i reprezenta cu demnitate, deoarece am cunoştiinţe temeinice de management, munca în consultanţă, informaţii şi analiză, fiind implicat ca Vicepreşedinte Executiv în cadrul Academiei  Centrului Internaţional pentru Studii de Securitate, Apărare şi Răspuns Operaţional la Crize din Bucureşti (unicul centru privat de „inteligence“ din România - entitate publică autorizată şi acreditată pe lîngă Parlamenţul României - Camera Deputaţilor, în Comisiile de Apărare Ordine Publică şi Siguranţa Naţională, Afaceri Europene şi Învăţămînt avansat din partea societăţii civile) în programe educaţionale şi de învăţămînt non-formale, în dezvoltarea responsabilităţii sociale şi a comportamentului civic ale adulţilor. Astfel, prin activitatea mea în cadrul colegiului în care candidez, printr-o implicare activă în viaţa socială a alegătorilor mei, consider că le pot reprezenta interesele în mod eficient şi pot aduce problemele lor spre rezolvare, la nivelul dezbaterii politice în Parlament.
Consider că România, la fel ca orice ţară, poate avea un viitor doar dacă are parte de educaţie şi sănătate şi, de aceea, voi milita şi garanta aceste lucruri pentru toţi cetăţenii patriei noastre împreună cu PRM.
PRM este singurul partid naţional de centru stînga deschis către nou şi către tineri şi, în acest sens, promovează în interiorul său, la nivel central şi al organizaţiilor din teritoriu şi diaspora, valorile naţionale, sociale şi morale. PRM nu este surd şi nu poate sta pasiv la chemarea la guvernare făcută de poporul care îi apreciază programul, evaluarea reală a realităţii şi îi preţuieşte conceptele de valori şi strategia bazată pe dreptate, echitate şi justiţie socială, şi a răspuns prezent. Azi PRM e pregătit pentru a intra în Parlament.
De cînd PRM a fost scos din Parlamentul României prin fraude masive, prin trădare, traseism şi amestec american şi nu prin alegeri corecte, din 2004, ne-am văzut puşi în faţa unei lovituri de stat, dată de aventurismul politico-infracţional al partidelor politice rămase la guvenare, care au afectat grav economia şi credibilitatea României, transformînd-o într-o neocolonie!
Toate formaţiunile politice româneşti de după Revoluţia din 1989 autointitulate de „dreapta sau de stînga, liberale sau conservatoare“ au eşuat în simulacrul democraţiei.
Cetăţeni, o dată cu alegerile parlamentare din 9.12.2012, a sosit momentul să punem punct acestui „Parlament de trişori", să cenzurăm politicile antinaţionale ale guvernanţilor şi să o luăm de la capăt. Nici o politică serioasă de tip european nu se poate face fără reperele fundamentale ale naţionalismului şi a principiului că locul României se află - în interiorul Civilizaţiei Iudeo-Creştină, promovate de Partidul România Mare.
Eu, alături de Tribun şi de PRM, cred că la baza unei Românii prospere stă încrederea în cuvîntul dat, asociaţia şi contractele liber încheiate între oameni, încrederea în Constituţia României şi în anumite instituţii de forţă din stat. Fac această afirmaţie bizuindu-mă pe însuşirile morale individuale ale alegătorilor mei şi nu numai, precum cinstea, înţelepciunea, chibzuinţa, munca asiduă, curajul în asumarea riscurilor, responsabilitatea, disponibilitatea pentru a recunoaşte şi răspunde nevoilor celorlalţi etc.
De aceea, voi spune „nu!", fanatismului ideologic, extremismului politic sau utopiilor totalitare promovate de actuala clasă politică conducătoare.
A sosit momentul ca noi cei din PRM să afirmăm valori şi principii care nu se negociază.
PRM este o AŞTEPTARE care s-a transformat în singura speranţă a românilor. Este momentul să ne concentrăm pentru salvarea României!
Închei acest apel şi le spun alegătorilor mei să creadă în mine, pentru că am în spate cea mai mare forţă politică democratică, legitimă şi naţională, cu cea mai mare susţinere populară, de după anii 1990 încoace. Dacă voi intra în Parlament, cea mai mare miză, pentru România, e ce vom reuşi noi, cei din PRM să facem pentru voi alegătorii cu această putere.
Alege PRM pentru o Românie Mare! Împreună pentru viitor!

Economist SILVIU CRĂESCU,
viitor senator PRM


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2622, 21.11.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu