"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 30 noiembrie 2012

SCRISOARE DESCHISĂ adresată domnului VICTOR PONTA, primul-ministru al ROMÂNIEI



Pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c., sondajele de opinie şi de manipulare a alegătorilor susţin că participarea la vot va fi foarte scăzută. Printre cei care întîmpină dificultăţi în a se prezenta la vot se numără studenţii, care nu au suficiente resurse financiare pentru a se deplasa în localităţile de domiciliu. În mod firesc, Guvernul României poate şi trebuie să-i sprijine pe studenţi să participe la alegerile din 9 decembrie a.c., pentru a-i alege pe senatorii şi deputaţii care vor decide viitorul lor şi al României.
Partidul România Mare vă solicită să adoptaţi o Hotărîre de Guvern prin care să se asigure sumele necesare pentru deplasarea studenţilor din centrele universitare în localităţile de domiciliu şi retur, pentru a participa la alegerile parlamentare. Avînd în vedere experienţa de la precedentele alegeri parlamentare şi locale, respectiv faptul că, a doua zi după alegeri, persoanele care au făcut parte din birourile electorale nu s-au putut prezenta la locurile lor de muncă, iar în instituţiile unde au fost găzduite Secţiile de Votare au existat dificultăţi în reluarea normală a activităţii, este necesar ca pentru alegerile din 9 decembrie a.c. să analizaţi şi să decideţi ca în instituţiile publice ziua de 10 decembrie a.c. să fie declarată zi liberă, urmînd ca activităţile programate pentru ziua respectivă să se desfăşoare în ziua de sîmbătă, 15 decembrie a.c.
Vă mulţumesc.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedinte al Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
30 nov. 2012

             Ziarul TRICOLORUL, nr 2629, 30.11.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu