"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 15 decembrie 2012

Coşmarul din „Zbor deasupra unui cuib de cuci“ se repetă, la proporţii monstruoase ROMANIA - UN BALAMUC CARE NU MAI E CONDUS DE DOCTORI, CI DE NEBUNI!


Frauda inimaginabilă săvîrşită de SRI la ordinul stăpînilor americani a dărîmat şi ceea ce încă mai stătea în picioare. Totul a luat-o razna, cu o viteză ameţitoare. Bandele interlope care îşi zic „partide“ se încaieră pe ciolan cu furie, scoţîndu-şi ochii, muşcîndu-se pînă la sînge, urlînd isteric. Aflat departe de ţară, aud tot felul de anomalii care nu s-au petrecut în Europa nici măcar pe vremea începuturilor nazismului. De pildă, struţocămila turbată USL are atîta clientelă de satisfăcut, încît vrea să umfle Guvernul cu pompa, pînă la 26 de ministere. În vremea asta, America are doar 12 ministere - adică de peste 2 ori mai puţine ca România lovită de „Ciuma roşie“ - la o populaţie ce depăşeşte 300 de milioane. Un calcul elementar mă duce la concluzia că România ar trebui să aibă o populaţie de peste 600 de milioane de oameni. Dar, demenţa e cu mult mai aiuritoare. Zi de zi se petrec tot felul de atrocităţi, cum ar fi cursa nebunească după funcţii în Guvern şi în Parlament. Cursă în care gîfîie, aproape în exclusivitate, tot felul de puşcăriabili, care, pînă acum cîteva zile, auzeau zornăit de cătuşe şi de lanţuri. Asta e cea mai mare crimă săvîrşită de americani după bombardamentele atomice de la Hiroşima şi Nagasaki. Practic, yankeii au făcut praf o ţară. Că popor nu mai avem demult... Vă place, domnilor, peste ce cimitir dormiţi? Felicitări - sau, poate, condoleanţe.
 
CORNELIU VADIM TUDOR
13 decembrie 2012, Strasbourg
         
              Ziarul TRICOLORUL, nr  2639, 14.12.2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu