"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 12 decembrie 2012

Partidul România Mare condamnă fraudele grosolane săvîrşite la alegerile parlamentare de la 9 decembrie şi cere anularea şi repetarea scrutinului electoral!



Comunicat de Presă


Anul 2012 e „anul negru“ al democraţiei în România. Efectiv, ca într-un perpetuum mobile blestemat, au fost furate nu mai puţin de 3 cicluri electorale: 1) Alegerile locale de la 10 iunie; 2) Referendumul pentru destituirea lui Traian Băsescu; 3) Alegerile parlamentare de la 9 decembrie. Practic, aceeaşi bandă de interlopi politici, care s-a format şi s-a antrenat de-a lungul anilor, fură tot ce atinge - de la banii publici şi fondurile europene, pînă la voinţa electoratului. Aceşti hoţi de profesie acţionează în haită, au protecţia imunităţii parlamentare, dar şi a unor personaje din Europa şi SUA. Am spus-o încă de acum 10 ani şi, din păcate, mă văd nevoit să o repet: România a devenit un Irak al corupţiei! Totul merge din rău în mai rău. Nu există nici cea mai vagă urmă de democraţie, ţara fiind terorizată de „dictatura neamului prost“. Bomboana pe coliva civilizaţiei româneşti a fost pusă cu ocazia ultimelor alegeri pentru Parlamentul României. Banda care manipulează, fură şi deturnează voinţa electoratului a văzut că n-a păţit nimic după alegerile locale, aşa că a aplicat aceeaşi reţetă: echipe masive de ofiţeri şi agenţi ai Serviciului Român de Informaţii au coordonat fraudarea votului, fiind infiltrate mai ales la Secţiile de Votare. Dacă la alegerile locale au participat 750 de ofiţeri şi 150 de agenţi civili - la alegerile parlamentare cadrele principalului Serviciu Secret al ţării au fost cu mult mai numeroase - din informaţiile mele, au fost angrenaţi nu mai puţin de 350 şefi de grupe de lucru, fiecare dintre acestea avînd între 4 şi 6 membri. Operaţiunea a constat, în principal, în extragerea din urne a Buletinelor de Vot ştampilate pentru PRM şi înlocuirea lor cu Buletine de Vot false, ştampilate pentru USL. Totul a fost supravegheat de directorul SRI, George Cristian Maior, rudă apropiată a premierului Victor Ponta (naş de cununie al preşedintelui PSD şi naş de botez al unuia dintre copiii acestuia). Deasupra tuturor acestor infractori s-a situat „Big Brother“ - adică şeful rezidenţei CIA de la Ambasada SUA din Bucureşti şi din Europa Centrală şi de Sud-Est, Harry Giknavorian. Aşa a fost posibil ca PRM, care avea peste 25% în sondajele de opinie reale, să obţină, în final, un scor de batjocură - cca. 2%, diferenţa ajungînd la USL, care era cotată cu 45%, dar rezultatul final a fost de cca. 60%. Voturile în plus aparţin, de fapt, PRM. Şi tot aşa s-a putut ca o formaţiune ilegală, antiromânească şi antieuropeană, UDMR, să intre şi în noul Parlament, deşi electoratul maghiar e mult mai scăzut, din punct de vedere demografic, fiind împărţit acum între 3 formaţiuni. Frauda se vede din Lună, ca Marele Zid Chinezesc. Este mai presus de orice dubiu că un şef de partid ca mine, care are în jurul lui numeroşi generali şi colonei (mai ales provenind din Serviciile Secrete), dar e şi patronul unui redutabil trust de presă (două publicaţii şi o editură), deţine cele mai bune surse de informaţii.
În aceste condiţii, PRM condamnă frauda masivă comisă la alegerile parlamentare, care a dezechilibrat şi a deformat, grav, viaţa politică din România. De asemenea, solicităm anularea şi repetarea alegerilor. Totul are o limită - inclusiv în abjecţie.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru în Parlamentul European
11 decembrie 2012, Strasbourg


ZIARUL TRICOLORUL,nr. 2637,12.12.2012

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu