"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




sâmbătă, 19 mai 2012

TURNEUL ELECTORAL AL LIDERULUI P.R.M. A CONTINUAT ÎN JUDEŢUL GALAŢI











Comunicat de Presă

După ce, în cursul zilei de joi, s-a aflat la Brăila, liderul PRM şi-a continuat turneul electoral în judeţul Galaţi. În oraşul reşedinţă de judeţ, domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, a fost întîmpinat, la Complexul muzeal „Ştiinţele Naturii”, din fosta mare citadelă industrială de la malul Dunării, de un mare număr de membri şi simpatizanţi ai partidului, care i-au urat un călduros bun venit, i-au oferit flori şi i-au adresat urări de succes în alegerile locale de la 10 iunie a.c. Tribunul s-a întreţinut cu doamna Camelia Burluc, directoarea prestigiosului aşezămînt cultural, interesîndu-se de modul de organizare a acestuia, de patrimoniul său, precum şi de interesul de care acesta se bucură în rîndul vizitatorilor. 

La Sala de Conferinţe a Complexului muzeal a avut loc lansarea cărţii „Cele mai frumoase aforisme”, semnată de Corneliu Vadim Tudor şi primită şi aici, la Galaţi, cu multă bucurie de cititorii fideli ai autorului. Despre bogata operă literară şi activitatea politică deosebită a liderului PRM au vorbit Ana Călin Almăşanu, magistrat, scriitor şi publicist, Ion Manea, sociolog şi scriitor, profesorul Viorel Dinescu, poet şi publicist. Cei care au luat cuvîntul au evidenţiat personalitatea deosebită a scriitorului şi omului politic Corneliu Vadim Tudor, neobosita sa luptă, pusă în slujba binelui României, a apărării independenţei şi suveranităţii naţionale. 

Liderul PRM s-a referit la o serie de aspecte ale actualităţii interne, arătînd că toate regimurile politice de după decembrie 1989 sînt, în mai mare sau în mai mică măsură, vinovate de starea economică şi socială, una dintre cele mai grave din Europa, în care se află astăzi România.

Lipsa de bani, tăierea pensiilor şi a salariilor, şomajul, privatizările frauduloase, închiderea spitalelor şi a şcolilor, lipsa de medicamente reprezintă o constantă dureroasă a comportamentului tuturor guvernărilor din perioada de tranziţie, cei de la USL nefăcînd altceva decît să continue dezastrul pe care l-au creat ei înşişi sau pe care l-au moştenit de la guvernările portocalii.

În continuare, au fost lansaţi candidaţii PRM pentru judeţul Galaţi, pe primele locuri aflîndu-se Costel Marin, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, şi Dorian Laurenţiu Munteanu, pentru Primăria Municipiului Galaţi.
Tribunul s-a fotografiat cu cei care vor intra în bătălia electorală de la 10 iunie a.c., cărora le-a urat succes.

Domnul Corneliu Vadim Tudor a vizitat Piaţa Centrală din Galaţi, unde s-a întreţinut cu numeroşi localnici, veniţi să-l vadă şi să-şi spună necazurile, chiar dacă nu aveau bani pentru cumpărături, să-l salute şi să-l asigure de toată susţinerea lor în viitoarele campanii electorale. Înaltul oaspete le-a adresat cuvinte de îmbărbătare şi le-a împărţit, cu drag, cărţile şi calendarele sale electorale, cu autograf. 

A fost apoi vizitată Catedrala Sf. Mare Ierarh Nicolae.Tribunul a fost, totodată, invitatul emisiunii moderate de scriitorul Aurel Stancu, la RTV Galaţi. Liderul PRM a vorbit, telefonic, cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Crăciun, un bun şi vechi amic.

În această vizită, liderul PRM a fost însoţit de generalul ing. Marcu Tudor şi de colonelul Dan Zamfirescu, vicepreşedinte al partidului.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
18 mai 2012

Explicaţii poze: 
Primire călduroasă în oraşul de la Dunăre
Tribunul este salutat de către doamna Camelia Burluc, directoarea Complexului Muzeal „Ştiinţele Naturii“
Lansarea candidaţilor PRM din judeţul Galaţi la alegerile locale din 10 iunie a.c.
Cu oamenii necăjiţi, în Piaţa Centrală din Galaţi
Momente de reculegere la Catedrala Sf. Mare Ierarh Nicolae
Invitat la RTV Galaţi, în emisiunea moderată de  Aurel Stancu

Ziarul TRICOLORUL, nr 2466 / 19.05.2012

vineri, 18 mai 2012

LANSARE TRIUMFALĂ A CANDIDAŢILOR PRM ÎN JUDEŢUL BRĂILA







Comunicat de Presă

După vizitele făcute în mai multe judeţe din Oltenia şi în judeţul Prahova, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, s-a deplasat, joi, 17 mai a.c., la Brăila. La intrarea în Cinematograful Republica, Tribunul a fost salutat cu entuziasm de sute de brăileni. Mulţimea i-a scandat numele, iar două tinere i-au oferit frumoase buchete de flori. 

Preşedintele Filialei Judeţene Brăila a PRM, Romeo Crîşmariu, i-a urat domnului Corneliu Vadim Tudor un călduros bun venit în judeţul de la Malul Dunării, în aceste locuri în care oamenii se bucură, în ultimii 22 de ani, din ce în ce mai puţin de mîngîierea marelui fluviu. Pentru cei care nu ştiu, vom spune că, înainte de al II-lea război mondial, Brăila era „Schela de grîne a Europei“ - adică preţul grîului pe piaţa mondială era fixat la Brăila, aşa cum, de pildă, astăzi, preţul petrolului este stabilit la Bursa de la Londra. Din păcate, viaţa locuitorilor acestei superbe cetăţi dunărene a devenit din ce în ce mai grea. Corupţia şi Mafia transpartinică n-au ocolit nici judeţul Brăila, unde altădată se dezvolta o industrie puternică, iar agricultura era una intensivă, dotată cu sisteme de irigaţii moderne, producţiile fiind pe măsură. Şi brăilenii îşi pun mari speranţe în Partidul România Mare şi în liderul său, singurii care luptă cu adevărat pentru binele românilor, care, în toţi aceşti ani de nesfîrşită şi dramatică tranziţie, au ţinut sus steagul luptei împotriva tuturor jefuitorilor Poporului Român, a trădătorilor de Neam şi Ţară. 

Despre viaţa şi opera liderului PRM a vorbit avocat Mircea Costanda, decanul Baroului Brăila, care a subliniat că îi revine deosebita onoare de a prezenta bogata activitate politică şi literară a unuia dintre cei mai importanţi români de astăzi. „Cele mai frumoase aforisme” constituie unul dintre ultimele daruri pe care scriitorul Corneliu Vadim Tudor le face cititorilor săi.

La rîndul său, domnul Corneliu Vadim Tudor a arătat că este deosebit de bucuros să se afle în oraşul care a dat literaturii române doi dintre cei mai mari prozatori ai săi – Panait Istrati şi Fănuş Neagu, de acesta din urmă, plecat între timp la cele veşnice, legîndu-l o frumoasă şi statornică prietenie. Din nefericire, a subliniat domnia-sa, aceste locuri încărcate de Istorie trăiesc astăzi dezastrul pe care toate guvernările de după decembrie 1989 l-au instaurat în ţară. Tot mai mulţi români îşi doresc venirea la Putere a PRM-ului, pentru că numai această formaţiune politică şi echipa sa de profesionişti, de patrioţi şi justiţiari, mai pot salva Poporul Român din ghearele sărăciei şi ale umilinţei.

Autorul a oferit, în continuare, numeroase autografe pe cartea sa.

Momentul următor al manifestărilor l-a constituit lansarea candidaţilor PRM pentru Consiliul Judeţean - în persoana domnului Romeo Crîşmariu, Primăria Brăilei - domnul Adrian Vacu, pentru alte fotolii de primari şi consilieri la alegerile locale din 10 iunie a.c.
În finalul manifestării, a avut loc o Conferinţă de Presă.
Preşedintele PRM a fost însoţit în această vizită de către generalul ing. Marcu Tudor şi colonelul Dan Zamfirescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
17 mai 2012

Explicaţii poze: 
Prezentarea candidaţilor pentru alegerile locale din 10 iunie a.c.
Tribunul oferă autografe pe cartea sa „Cele mai frumoase aforisme“
În mijlocul peremiştilor brăileni...

Ziarul TRICOLORUL, nr 2465 / 18.05.2012

ŢARĂ BOGATĂ CU OAMENI TRIŞTI


Au trecut mai bine de 22 de ani de la lovitura de stat din decembrie 1989, de cînd forţele oculte străine au pus mîna pe România, îi jefuiesc bogăţiile şi îi batjocoresc pe români. Atunci, în a doua jumătate a lunii decembrie 1989, au fost ucişi peste 1.100 cetăţeni români, inclusiv în Sfînta Zi de Crăciun, dar nici pînă azi nu a fost voie să se afle tot adevărul, să fie trimişi în judecată şi condamnaţi principalii asasini. Din familiile celor ucişi sau răniţi spre sfîrşitul anului 1989 s-a extins tristeţea la marea majoritate a cetăţenilor români. După 22 de ani de capitalism sălbatic, de jaf şi corupţie, de lichidare a mii de societăţi comerciale şi a peste 400.000 de I.M.M.-uri, de desfiinţare a circa 6 milioane de locuri de muncă, de alungare din ţară a peste 5 milioane de români, după mai bine de două decenii de sărăcie şi umilinţe s-a ajuns ca marea majoritate a românilor să fie trişti şi necăjiţi pe stradă, în transportul în comun, la locurile de muncă, la cozile sărăciei, peste tot în România cetăţenii sînt trişti, sînt îngînduraţi şi îngrijoraţi de prezent şi, mai ales, de viitorul lor, al copiilor şi nepoţilor, precum şi al ţării lor.
Nici unul dintre preşedinţii României (Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu), prim-miniştrii şi conducătorii partidelor politice care au fost cu schimbul la Putere, împreună cu U.D.M.R., nu îşi asumă vreo responsabilitate privind Starea Naţiunii Române şi scăderea continuă a nivelului de trai pentru marea majoritate a populaţiei. De regulă, periodic, ei constată o anumită stare de fapt, o comentează, dar niciodată nu abordează problema cauzelor şi nici nu caută să le înlăture. Aşa, de pildă, zilele trecute s-a constatat că în România se înregistrează printre cele mai mari preţuri din lume la benzină şi motorină, pe cînd în Venezuela s-a ajuns la cele mai mici preţuri la carburanţi. Nici guvernanţii, nici preşedintele Băsescu nu analizează cauzele, evitînd să spună adevărul în legătură cu aceste preţuri mari şi inexplicabile logic. Practic, după ce a primit PETROM-ul şi rezervele de ţiţei şi gaze ale României, firma de stat O.M.V. din Austria a ajuns cea mai profitabilă companie petrolieră din lume. În Venezuela s-a ajuns la cele mai mici preţuri la carburanţi abia după ce preşedintele Hugo Chavez, Guvernul şi Parlamentul au trecut la naţionalizarea zăcămintelor de ţiţei şi a tuturor companiilor petroliere. În România, Regimul Iliescu-Năstase a privatizat PETROM pentru o sumă mai mică decît profitul obţinut într-un an (669 milioane euro) şi a concesionat exploatarea ţiţeiului la cea mai mică redevenţă din lume, respectiv pentru numai 3 dolari/baril, indiferent de preţul acestuia pe piaţa mondială. Pentru ca Statul Român să nu aibă un drept de veto în firma OMV-PETROM în ceea ce priveşte exploatarea zăcămintelor de ţiţei şi gaze naturale, dar mai ales în privinţa preţurilor carburanţilor şi gazelor pe piaţa românească, Regimul Băsescu-Tăriceanu (P.N.L., P.D.L., P.C. şi U.D.M.R.) a renunţat la acţiunea de aur, în primăvara anului 2005. Guvernele Tăriceanu I şi II, Boc I-V, Ungureanu şi Ponta au menţinut clauzele înrobitoare negociate de Guvernul Năstase şi înscrise în Legea nr.555/2004 privind privatizarea PETROM. Numai PRM a votat împotriva acestei legi şi a acţionat pentru abrogarea ei. Guvernul Ponta, dacă ar apăra cu adevărat Interesul Naţional şi nu ar face jocul stăpînilor din afara României, are ocazia şi poate să abroge Legea nr.555/2004, dar cu siguranţă nu îi permit komisarii străini. Pentru a preveni manifestările de protest ale cetăţenilor nemulţumiţi de preţurile foarte mari şi nejustificate ale carburanţilor, premierul Ponta promite că va sta de vorbă cu firmele petroliere străine şi poate, din anul 2013 va apărea o lege de impozitare asupra profiturilor obţinute de acesta. În loc să decidă Guvernul Ponta, prin O.U.G., că petrolul românesc se vinde la preţul de pe piaţa mondială, şi nu la 3 dolari/baril, aşa cum se vinde începînd cu anul 2005, acum premierul le oferă românilor gogoşi electorale pe această temă. Acelaşi Regim Iliescu-Năstase a modificat Codul Fiscal (Legea nr. 571/2003) şi a acordat scutiri de impozite către Statul Român pentru firmele care exploatează şi exportă din România ţiţei şi gaze naturale. Toate aceste facilităţi în domeniul petrolier au fost menţinute de Regimurile Constantinescu şi Băsescu. Degeaba s-au schimbat unii cu alţii, de fapt între ei, la Putere în ultimii 22 de ani, pentru că programele de jefuire a bogăţiilor naturale şi a firmelor de stat au continuat. Acum, noul premier Victor Ponta, în Programul de guvernare 2012, la capitolul 4, pct.5, are în vedere următoarele obiective concrete şi măsuri: „Regîndirea sistemului de redevenţe şi a taxelor de exploatare a resurselor în acord cu prevederile comunitare” şi elaborarea unui pachet de măsuri „privind redevenţele şi reglementarea pentru sectorul petrol, gaze naturale şi energie electrică”. De fapt, sînt alte şi alte promisiuni la începutul campaniei electorale pentru alegerile locale. Guvernul Ponta s-a angajat în faţa Parlamentului să regîndească sistemul de redevenţe şi să pregătească încă un pachet de măsuri pînă la sfîrşitul anului 2012. Pe scurt, nu se schimbă nimic în ceea ce priveşte jefuirea bogăţiilor din România ale Poporului Român. Asasinii economici şi asasinii politici străini şi din România jubilează. Românii sînt tot mai trişti, mai necăjiţi şi sînt jefuiţi de către băncile şi firmele străine, cu sprijinul alogenilor din conducerea României şi al unor cozi de topor româneşti.
Acelaşi premier-jurist V. Ponta a stabilit ca prioritate esenţială pentru Guvernul României „respectarea legilor, fără excepţii, fără derogări sau scuze”. Este o altă promisiune care a fost încălcată încă de la investirea Guvernului Ponta, fără ştiinţa, dar cu aprobarea Parlamentului. Toţi parlamentarii au jurat să respecte Constituţia, dar ei ştiu că nu există nicio sancţiune pentru cei care încalcă jurămîntul depus în baza art. 82 din Legea fundamentală a ţării.
Sfidînd Parlamentul, premierul desemnat, Victor Ponta, şi-a uitat prioritatea esenţială înscrisă în Programul de guvernare, dar mai ales a încălcat Constituţia României, art.102, alin.3, care precizează că „Guvernul este alcătuit din prim-ministru, miniştrii şi alţi membri stabiliţi prin lege organică”. Această lege, Legea nr.90/2001, modificată şi completată, privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, prin care a fost stabilită de către Parlament componenţa Guvernului României, numărul şi denumirea ministerelor, a fost uitată atît de către premierul desemnat, de liderii partidelor politice şi de toţi parlamentarii. Niciun parlamentar, nici măcar dintre cei specializaţi pe Drept constituţional, nu a susţinut şi nu a cerut Parlamentului să amîne luarea în discuţie a propunerilor pentru noul guvern  şi a Programului de guvernare pînă cînd nu se intră în legalitate şi nu se respectă legea organică privind componenţa Guvernului României. Nici consilierii prezidenţiali şi nici preşedintele Băsescu nu au sesizat că la votarea în Parlament a Guvernului Ponta nu s-a respectat legea organică la care face referire Constituţia. Abia a doua zi după acordarea încrederii Guvernului, prin Hotărîrea Parlamentului României nr.15 din 7 mai 2012, a fost adoptată Ordonanţa de urgenţă nr.16 din 8 mai a.c., publicată în Monitorul Oficial nr.314 din 10 mai a.c., prin care se iau măsuri adecvate pentru reorganizarea Guvernului Ponta. Practic, s-a pus carul înaintea boilor, cum zice românul. Adică, întîi s-a aprobat şi a fost învestit Guvernul Ponta, au fost instalaţi noii miniştri şi după trei zile s-a modificat şi completat Legea nr.90/2001, prin OUG nr.16/2012, pentru a fi pusă de acord cu realitatea faptică. Guvernul Ponta s-a angajat în faţa Parlamentului că prioritatea numărul unu o reprezintă respectarea legii şi, în fapt, a început cu încălcarea Legii nr.90/2001. S-ar putea să fie de vină moştenirea Boc sau pregătirea profesională.
Se ştie că, în Guvernul Ungureanu au existat 17 ministere, iar în Guvernul Ponta sînt 21 miniştri, că au fost modificate denumirile şi componenţa pentru Ministerul de Interne şi Ministerul Dezvoltării. În actualul Guvern Ponta au apărut în plus, cu încălcarea legii organice, patru noi posturi de miniştri delegaţi, pentru Administraţie, Dialog Social, Mediul de Afaceri, Strategii Guvernamentale.
Conform Legii nr.90/2001, art.1, alin.2, „Guvernul are rolul de a asigura funcţionarea echilibrată şi dezvoltarea sistemului naţional economic şi social, precum şi racordarea acestuia la sistemul economic mondial în condiţiile promovării intereselor naţionale”. Atribuţiile principale ale Guvernului sînt înscrise la articolul 11 din această lege. La litera „m”, de la art.11, se precizează că Guvernul „asigură administrarea proprietăţii publice şi private a statului”. La nici o literă, de la „a” la „r”, de la art.11 din Legea nr.90/2001, nu se permite Guvernului să concesioneze sau să vîndă bogăţiile naturale din România.
Fără să aibă atribuţii legale, Guvernele post-decembriste au concesionat, de regulă, unor firme străine exploatarea numeroaselor şi uriaşelor bogăţii naturale din România la cele mai mici redevenţe din lume, dar la comisioane a fost viceversa. Ca urmare, Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) şi Parchetul fac nani.
La cîteva zile după instalarea sa, premierul alogen Ungureanu a fost prezentat drept salvatorul României, locomotiva PDL, un lider politic cu viziune europeană, viitorul candidat la funcţia de preşedinte al ţării etc. Manipulatorii de opinie, majoritatea alogeni, îl urcau zilnic în sondaje, acesta crescînd precum ciupercile după ploaie. S-a repetat scenariul cu un alt alogen, Teodor Meleşcanu (plecat din F.S.N. şi trecut prin F.D.S.N., P.D.S.R., A.P.R. şi P.N.L.), cu care a făcut schimb la conducerea Serviciului de Informaţii Externe (S.I.E.). După 78 de zile s-a spart balonul şi a dispărut candidatul, fiind în Anul Caragiale. Invizibilul fost premier s-ar putea să reapară la alegerile parlamentare. Pînă atunci, după acelaşi scenariu aplicat de către stăpînii străini ai României tuturor foştilor premieri, acum V. Ponta îi menajează pe cei care, pînă la el au procedat astfel: au adoptat ordonaţe de urgenţă neconstituţionale; au încălcat prevederile legale; au îndatorat Poporul Român cu peste 150 miliarde euro; au dat, aproape gratuit, străinilor bogăţiile naturale ale României; au determinat implozia economiei româneşti; le-au luat românilor speranţa, demnitatea şi mîndria de a trăi în ţara lor moştenită de la Poporul Primordial, de la geto-daci; au pus la cale şi au realizat privatizări frauduloase; au încheiat contracte cu „băieţi deştepţi“ din energie etc.
Cu toate că România, Grădina Maicii Domnului, este foarte bogată în resurse naturale, veniturile la Bugetul de stat de pe urma exploatării şi valorificării lor sînt extrem de reduse, fiind cele mai mici din lume. De ce? Pentru că Regimurile Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, împreună cu toate guvernele post-decembriste, nu au pus pe prim plan Interesul Naţional şi valorificarea bogăţiilor naturale de către firme româneşti (aşa cum a fost pînă în anul 1989), ci, pe baza unor contracte cu clauze secrete, au dat unor firme străine exploatarea lor, iar Statul Român încasează redevenţe derizorii. Premierul-procuror Ponta cunoaşte aceste realităţi, dar nu acţionează aşa cum a promis şi s-a angajat, prin Programul de guvernare 2012, la transparenţă în ceea ce priveşte toate contractele vizînd bogăţiile naturale ale Poporului Român. Ţara-i bogată, dar Poporul Român este din ce în ce mai sărac şi mai trist, mai îndatorat.
La tristeţile zilnice ale românilor, care nu mai au motive şi puterea de a se bucura, de a fi fericiţi, aşa cum şi-a dorit Eroul Naţional Avram Iancu, s-au adăugat, la mijlocul lunii mai a.c., manifestările din Republica Moldova, mai ales aceea de la Chişinău, din ziua de duminică 13 mai a.c., şi cele puţine din România consacrate împlinirii a 200 de ani de la încorporarea Basarabiei în Imperiul ţarist, la 16 mai 1812, în urma războiului dintre Rusia şi Turcia, desfăşurat între anii 1806-1812. În urmă cu 100 de ani, la iniţiativa marelui istoric şi patriot Nicolae Iorga, anul 1912 a fost declarat Anul Centenarului anexării Basarabiei. În acel an, au avut loc cele mai mari proteste împotriva răpirii Basarabiei. Acum, în anul 2012, la comemorarea dublului Centenar al anexării Basarabiei, Regimurile Băsescu-Isărescu-Ponta şi Parlamentul României au trecut sub o adîncă tăcere Pacea de la Bucureşti, din anul 1812 şi tragicele sale consecinţe. În ziua istorică de 16 mai 2012, Parlamentul României şi preşedintele Băsescu au ignorat evenimentul, la fel ca şi Guvernul Ponta, care a avut şedinţa săptămînală, dar nu a avut curajul să păstreze un moment de reculegere. În timp ce la Chişinău primarul român, Dorin Chirtoacă, a arborat drapelul ţării în bernă şi 16 mai a.c. a fost declarată zi de doliu, la Bucureşti, primarul alogen Sorin Oprescu s-a făcut că plouă. Comemorarea a 200 de ani de la anexarea Basarabiei de către Imperiul rus a fost marcată la Academia Română printr-o sesiune ştiinţifică. 
Atît actuala Putere (P.S.D., P.N.L., P.C., U.N.P.R.) cît şi Opoziţia (P.D.L. şi U.D.M.R.) sînt preocupate de alegerile locale şi nu de istoria adevărată a Poporului Român.
S-a ajuns pînă acolo cu ascunderea adevarului despre Poporul Primordial, Poporul geto-dac din Ţara Sfîntă, despre Limba Primordială, Limba Română, despre Alfabetul geto-dac, despre Scrierea Primordială şi despre cea mai veche şi avansată Cultură de pe Pămînt care a existat în Dacia Mare, încît, sub stricta supraveghere a Băncii Mondiale şi în timpul Regimurilor Băsescu-Isărescu-Tăriceanu-Boc Ungureanu-Ponta, elevii din România au parte, în ultima clasă de liceu, de un manual cu un titlu cenzurat şi neutru numit „Istorie”.
O parte însemnată despre adevărata Istorie a Poporului Român şi a popoarelor din Europa este prezentată şi argumentată ştiinţific într-o carte de excepţie, apărută la începutul lunii mai a.c., cu titlul „Valah”, avîndu-l ca autor pe Gabriel Gheorghe. Dintre numeroasele texte selectate de către Gabriel Gheorghe din cărţile autorilor din Europa şi de pe alte continente, voi face referire doar la două concluzii la care au ajuns savanţii Universităţii din Cambridge: „Grecii antici, ca şi restul populaţiilor europene, provin din Carpaţi”. Specialiştii Universităţii Californiei, din Los Angeles, coordonaţi de cunoscuta profesoară de arheologie Marija Gimbutas, spun că numai Spaţiul Carpatic şi zonele pericarpatice au urme de locuire din Mileniul V  î.e.n. în toată Europa.
Noi, românii, avem o Ţară Sfîntă, avînd cea mai veche şi bogată Istorie de pe Pămînt, pe care sîntem datori să o facem cunoscută, Istoria noastră adevărată, întregii lumi. Astfel, se va împlini şi dorinţa genialului Mihai Eminescu - ca Poporul Român să aibă la trecutul mare un mare viitor.

Dr. GHEORGHE FUNAR,
Secretar general al P.R.M.,
Preşedintele Filialei P.R.M. Cluj

Ziarul TRICOLORUL, nr 2465 / 18.05.2012

joi, 17 mai 2012

Saptamana pe scurt - 2012-05-16

* LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Infectă campanie electorală! PRM nu apare pe nici un post de televiziune (la TVR, Realitatea TV şi Antena 3 e INTERZIS), iar pentru alte posturi nu are bani. Şi atunci, ce fel de competiţie mai e asta? Iar Consiliul Naţional al Audiovizualului nu numai că tace mîlc, dar îşi freacă şi mîinile de fericire. Nu-i nimic, deznodămîntul e aproape şi se poate anticipa: o foarte mare revoltă populară, care se va lăsa, din păcate, cu mortăciuni în tabăra Mafiei. * Ce credeţi că a mai născocit impostoarea provincială Minodora Ilie? Atenţie mare, ca să vedeţi ce forme monstruoase poate avea menopauza (curva bătrînă bate spre 75 de ani): cică preşedintele PRM e supărat pe ea (?!) fiindcă el ar fi vrut să fie naşul de cununie (?!) al perechii Costică Ispas (20 de ani, fiul unui argat al ei) şi Stela Maria Vişan (34 de ani), fiica handicapată a unei familii care se înrudeşte cu Patriarhul! Îţi stă mintea-n loc cînd vezi cît de nebună şi ordinară poate fi bandita aia din Cîmpulung! Pe cine-a mai cununat Vadim, în viaţa lui, ca să dorească să o facă şi acum, şi încă faţă de o pereche pe care n-o cunoaşte deloc şi unde e vorba de o diferenţă aberantă (mireasa e cu 14 ani mai mare decît ginerică)?! Aici e vorba de un sechestru de persoană: nepoata Patriarhului a fost răpită, efectiv, de şarlatana Minodora Ilie, care a profitat de handicapul ei sever (gradul VI) pentru a o mărita cu forţa şi a se răzbuna pe cel care n-a vrut să-i facă ei mendrele! Aşa-zisa mireasă e plasată, de Justiţie, sub TUTELA părinţilor, aidoma unui copil mic, iar aceştia nu şi-au dat consimţămîntul pentru o asemenea ,,nuntă” scandaloasă. Caz de puşcărie, scurt!


* Cel mai stupid titlu din presa ultimei perioade a apărut în ,,România liberă” de joi, 10 mai: ,,CIA a furat o bombă din chiloţii Al Qaeda”. Şi a băgat-o în chiloţii lui Hillary Clinton – am adăuga noi. * Tot în ,,România liberă” poate fi găsit textul ,,Cine reprezintă societatea civilă?”, de Mircea Kivu. În nici un caz tu, beţivule mic, prost şi falsificator de sondaje. Bine că, în final, precizezi: ,,Fac parte din echipa de campanie a lui Nicuşor Dan, candidat independent pentru funcţiile de primar general şi consilier în Consiliul General al Municipiului Bucureşti”. Aşa un ,,independent”, mai rar, bibicule! Vă daţi seama cît bănet poate avea acest neica-nimeni, Nicuşor Avea o Tobă? Sau Tembelul Dan Nicuşor/ Viitorul Ciorditor? * A murit dr. Sabin Ivan, fost deţinut politic, fost senator PNL. Dumnezeu să-l ierte. Am auzit că a scris un volum de amintiri, ,,Pe urmele adevărului” – redacţia noastră ar dori să procure un exemplar. * O minciună ordinară, pe pagina 1 a fiţuicii ,,Curentul”: ,,Corneliu Vadim Tudor a rămas fără imunitate parlamentară”. Autorul porcăriei este un oarecare Bogdan Cristescu. În realitate, e vorba de altceva: avocaţii Tribunului l-au sfătuit pe acesta să ceară Parlamentului European apărarea imunităţii sale parlamentare în situaţia în care PDL şi, personal, Traian Băsescu făceau eforturi disperate să i se ridice această imunitate, pentru a fi arestat. Turbatul de Băsescu l-a invitat, special, pe liderul Grupului PPE, Joseph Daul, la Bucureşti, chestionîndu-l în legătură cu posibilitatea ridicării imunităţii. Francezul l-a pus la punct, spunînd că e foarte greu să i se ridice unui europarlamentar imunitatea. Scurt. Aşa că soluţia aleasă de Parlament a fost să NU se amestece, adică nu a aprobat nici cererea verbală a lui Băsescu, nici cererea scrisă a lui Vadim, lăsînd procesul să se judece mai departe. Abia dacă se depăşea măsura din partea regimului opresiv al PDL (percheziţie, reţinere, arestare) s-ar fi pus problema imunităţii. Pe cînd aşa, care-i treaba? Păi, treaba e următoarea: şi ,,Curentul”, şi alte foi tîmpite reproduc inepţiile debitate de handicapatul Cristian Preda, sluga beţivanei Monica Macovei, ceea ce arată că cele două secături au tras sforile la Bruxelles, împreună cu bulangiul spîn şi oligofren Sebastian Bodu (membru în Comisia Juridică). Ei au cotcodăcit în ţară, deformînd adevărul şi raportînd o falsă victorie. În realitate, Vadim are imunitate – dar în cazul evacuării, prin forţă, a PRM din sediu şi al procesului NU e nevoie de ea. Problema e alta: toţi prigonitorii de atunci ai preşedintelui PRM au ajuns la gunoi, între timp: Traian Băsescu, Adriean Videanu, Emil Boc, Traian Igaş, Petre Tobă, Georgian Surdu (directorul RA-APPS), Daniela Andreescu (secretarul general al Guvernului), Laura Codruţa-Kövesi, Daniela Anton (de la Parchetul General) – şi nici escroaca Şomîldoaca nu se simte prea bine. Şi atunci, cu cine să se mai judece Vadim? Cu nişte cadavre decedate? Aţi văzut cum i-a bătut Dumnezeu? * Titlul săptămînii a apărut pe pagina 1 a ziarului ,,Cronica Română”: ,,Ce au fost şi ce au ajuns…Ieri, stăpînii României, astăzi sorb din paharul umilinţei”. Titlul e ilustrat cu o fotografie înfăţişîndu-i pe Emil Boc, Gabriel Oprea şi Kelemen Hunor, mărşăluind pe holurile Parlamentului, pe cînd era ceva de curul lor. Sub poză, alt text umilitor: ,,Manual de prostie politică: Cum să pierzi puterea în trei ore”… Oho, de-ar fi numai atît! Dar îşi vor pierde şi libertatea, foarte curînd. * În revista ilustrată ,,Jurnalul TV” a apărut un interviu cu îndrăgitul realizator Dan Negru, luat de Sebastian S. Eduard. La un moment dat, reporterul zice: ,,La emisiunea în care a fost invitat Vadim m-am uitat ca la «Teleenciclopedia». Pentru tine cum a fost experienţa?”. Dan Negru răspunde: ,,Vadim Tudor e un invitat extrem de erudit şi a fost o experienţă fantastică, arareori le-am văzut pe blonde rămînînd gură-cască la explicaţiile vreunui invitat”. Reporterul continuă: ,,Din punctul tău de vedere, care a fost invitatul care ţi-a produs cea mai mare surpriză?”. Iată şi răspunsul: ,,Ca spectacol, m-au impresionat Hagi, Nadia şi Ilie Năstase, nu mă aşteptam să se adapteze atît de bine unui show de divertisment. Din punct de vedere al culturii generale, am rămas cu gura căscată la invitaţi precum Vadim Tudor, Horia Moculescu sau Cristian Ţopescu”. * Ziarul ,,Naţional” dă un titlu f. f. nostim: ,,Alergat de Fisc şi de bănci pentru datorii de zeci de milioane de euro – Devoratorul de curve de lux Robert Negoiţă se vrea primar la Sectorul 3!”. Las’ că nici cu celălalt Negoiţă (Liviu), primarul încă în funcţiune, nu ne e ruşine – doar el e cel care se masturba lîngă Laura Andreşan, ,,strecurată” de măgarul cu cap de tenie şi eczemă pe chelie Cozmin Guşă Căpuşă. * La comanda (bine plătită!) a ţiganului securist Dinu Patriciu, beţivanul Alin Teodorescu a mai scos din maţe un ,,sondaj”. Ia uitaţi-vă în ce hal se poate prostitua rebutul ăsta, care se pretinde sociolog! Cică românii au cea mai mare încredere în următoarele ,,personalităţi”: 1) Sorin Oprescu (25,3% - la alegerile prezidenţiale din anul 2009, clăpăugul abia a adunat 3%!); 2) Crin Antonescu (24,4%); 3) Victor Ponta (24%); 4) M. R. Ungureanu (23,5%); 5) Silviu Prigoană (13,2%); 6) Vasile Blaga (11%); 7) Traian Băsescu (10,1%); 8) Theodor Stolojan (9,9%). Dar preşedintele PRM unde e? Ehee, e după ăştia 8, abia pe locul 9, cu 9,6%! Fir-ai al dracului de alcoolic, Aline Teodorescule! Nu ţi-ar mai muri mulţi înainte, Dinule Patriciule! Carevasăzică, ţiganul gunoier şi şontorog Silviu Prigoană şi Frankestein Stolojan sînt mai iubiţi de români decît Tribunul! Cine e atît de sifilitic să se uite în gura voastră de canal? O să daţi voi socoteală, în curînd… * Într-un interviu acordat ziarului ,,Adevărul”, Vartan Arachelian zice, la un moment dat: ,,La «Scînteia Tineretului», unde am vrut mereu să lucrez, erau foarte mulţi tineri scriitori. Erau Radu Cosaşu, Ion Băieşu, Fănuş Neagu, Dumitru Mazilu, era o pepinieră de scriitori”. Aşa e, cu o singură observaţie: nu Dumitru Mazilu a lucrat acolo, ci TEODOR MAZILU, care era scriitor şi n-avea nici o legătură cu celălalt, ofiţer de Securitate la acea oră. * Nevasta lui Cătălin Măruţă, Andra, afirmă în ,,Adevărul”, despre finala concursului ,,Românii au talent”: ,,A fost extraordinar. Mi s-a făcut pielea găină” (?!). Ce-i aia? ,,Pielea găină”? Expresia corectă e: ,,pielea găinii”. * Necinstit şi stupid articolul lui Horia Tabacu, din ,,Evenimentul zilei”, intitulat ,,Eugen Barbu, Mang şi Ceauşescu”. Fiu al ziaristului Dumitru Tabacu, care îi datora enorm lui Eugen Barbu, aşa cum el însuşi, Horia, i-a datorat (în urmă cu mai bine de 30 de ani el a fost angajat la ,,Informaţia Bucureştiului” la intervenţia lui Barbu şi Vadim) – Horia Tabacu era un copil în 1969. Ce s-a întîmplat atunci? A izbucnit un scandal pe tema unui pretins plagiat al lui Eugen Barbu – e vorba de romanul ,,Principele”. Ce zice puştiul de atunci că face Eugen Barbu? ,,Îşi depune carnetul de partid. Radio Europa Liberă vuieşte. Se fac valuri mari. Ceauşescu intervine şi, oarecum, calmează lucrurile. Eugen Barbu nu tace. Timp de nouă ani publică şase volume (,) intitulate «Caietele Principelui» (,) în care încearcă să demonstreze că romanele se fac din romane, poeziile din poezii. În general (,) el doreşte să arate opiniei publice că toate cărţile se fac din cărţi. Nu reuşeşte”. Să mori tu, Tabacule? Atunci cînd ai scris mizeria asta erai beat, sau drogat? În primul rînd că faci o gravă confuzie: Eugen Barbu şi-a depus carnetul de membru PCR (şi decoraţiile!), la cabinetul lui Nicolae Ceauşescu, nu în 1969, ci 10 ani mai tîrziu, în 1979. În al doilea rînd, au apărut nu 6, ci 7 ,,Caiete ale Principelui”. În al treilea rînd, romanul ,,Principele” este o CAPODOPERĂ şi tu eşti nimeni, aşa că nu-ţi da o importanţă mai mare decît ai (fiindcă nici n-ai). În al patrulea rînd, Eugen Barbu n-a încercat să demonstreze nimic prin ,,Caietele Principelui” – volume care au o valoare în sine. Dacă le-ai fi citit, s-ar fi simţit chestia asta în cultura ta generală, ceea ce nu e cazul (credem că nu-ţi faci iluzii că ifosele pe care ţi le dai la cîrciumă, faţă de nişte ciumeţi şi boarfe răsuflate, îţi acordă şi vreun certificat de mare personalitate, sau de evaluator al operelor literare). Cum îţi permiţi tu mă, zăpăcitule, să-l judeci pe marele Eugen Barbu? Am crezut că emfaza bolnavă, de fost subofiţer de Securitate, a lui tactu’ nu ţi s-a transmis şi ţie, dar ne-am înşelat. Carevasăzică voi, Tabacii ăştia, de fapt îl uraţi pe Eugen Barbu, în familie, din tată-n fiu, dar ţineaţi chestia asta în voi. Acum v-aţi dat arama pe faţă. Îţi permiţi tu, Tabacule, un obscur făcător de maculatură porno, să-l pui pe un clasic al literaturii române lîngă un prost pe nume Mang? Eşti nebun? Chiar vrei să-i îndepărtezi şi pe ultimii cititori ai ,,Excrementului zilei”? * ,,Amintiri din cocină” cu Cătălin Dezbrăcatu’, circarul ungur de la ,,Cronica Căcăcioşilor”: ,,În adolescenţă, ca să stea pantalonii pe mine îmi puneam bureţi de vase la fund” (?!). Ce idiot! Probabil că nu i-a scos nici acum. * Paparazzii de la ,,Cancan” l-au surprins pe impostorul Puiu Haşotti (sanchi, mare liberal) discutînd pe stradă cu un interlop, pe nume Vişenescu. O poză este explicată astfel: ,,INSTABILITATE. Întîlnirea dintre Vişenescu şi Haşotti a pornit într-o notă de dezechilibru din partea senatorului”. Ceea ce nu ştiu cei de la ,,Cancan” este că machidonul acru ca o murătură, care are 58 de ani, dar arată de 88, are proteze la ambele picioare – dar ce cocoş se dă, şi orator, şi făcător de guverne, deşi el e un bou. * Un titlu mortal în ,,Click!”: ,,Şefa curvelor se mărită în închisoare”. Cine o fi asta? Aveţi 3 variante de răspuns: a) Daniela Buruiană; b) Adina Buzatu; c) Minodora Ilie.

* Tot ,,Click!” ni-l prezintă pe ,,indianul Manpreet Singh, băiatul cu cel mai tare cap din lume”. Ce credeţi că face ţigănuşul ăsta? ,,La 10 ani, sparge nuca de cocos cu fruntea”. Ei, şi? Mare scofală. Noi avem locuitori şi mai tari de cap: Ioan Rus şi M.R. Ungureanu (ambii cu capete de cactus, pătrăţoase, dar pline de vid), Cristian Preda, Marko Bela, Andrei Marga, Caracatiţa Paul Vass ş.a. * Ziarul ,,Cronica Română” imită stilul rubricii ,,O întrebare pe zi”, din ,,Tricolorul”. Ce zice publicaţia ,,Cronica Română” de joi, 10 mai? ,,Întrebarea zilei. Este adevărat că mîine începe cea mai murdară campanie electorală din ultimii 22 de ani?”. Da, e cît se poate de adevărat. Soluţia? O dă Vadim, într-una din cărţile sale de aforisme: ,,Decît o democraţie bolnavă, mai bine o dictatură sănătoasă”. * A mai murit un militar român în iadul din Afganistan. Al cîtelea? Nimeni nu mai ţine evidenţa morţilor. Numele bietului om este Ion-Lucian Leuştean, plutonier, în vîrstă de 25 de ani. El fusese grav rănit, la 7 septembrie 2011, după care a tot fost plimbat prin mai multe spitale, dar în zadar. Păcat. Dumnezeu să-l ierte. Dar – ca să-l parafrazăm pe Nicolae Iorga – să nu-i ierte, în vecii vecilor, pe nemernicii care l-au trimis acolo! * În ,,Jurnalul Naţional”, Ionuţ Bălan repetă ,,greşeala” pe care o tot fac monarhiştii, de ani de zile: ,,la 10 Mai 1877, principele Carol proclama Independenţa României”, dar, ce nenorocire, ,,comuniştii au mutat însă sărbătorirea (să – să, nota red.) independenţei pe 9 mai şi au şters regalitatea din cărţile de istorie”. Mă, Ionuţe… Mă, Bălane… La Calul Bălan, la Calul Bălan şi şaua-i verde… Ce şcoală ai făcut tu? Ai auzit de Mihail Kogălniceanu? El era ministru de Externe, în Guvernul I.C. Brătianu, zicînd în Parlament: ,,Sîntem independenţi! Sîntem naţiune de sine stătătoare!”. Atunci, Parlamentul a izbucnit în urale, a votat şi a proclamat Independenţa de Stat. Cum ar fi putut comuniştii să modifice data aceea istorică, după zeci de ani? Acesta e adevărul, băiete, şi e atestat de atîtea documente şi mărturii, de presa epocii, de acte diplomatice. Monarhişti sînt cei care tot încearcă să anexeze acel eveniment, mutîndu-l pe 10 mai. Nu ţine figura. * Apropo de monarhie: e necesar ca statuia Regelui Carol I, din Piaţa Palatului, să fie mutată cîţiva metri mai în spate, pentru că blochează circulaţia. Atunci cînd ea a fost realizată (cea originală, desigur, fiindcă cea de azi e o copie) – Capitala României era un oraş cu trafic redus, pentru trăsuri, căruţe şi foarte puţine automobile. Acum avem de-a face cu un oraş european în plină expansiune, iar traficul e gîtuit în acea zonă ultracentrală. În ceea ce ne priveşte, noi ne bucurăm că vedem acel monument, mai ales că Regele Carol I era nepotul direct al Marii Ducese Ştefania de Baden, fiica adoptivă a lui Napoleon Bonaparte. Dar... „Progresul nu-i deloc sentimental“ – spune Vadim, într-un poem din anii ’80. * Aceeaşi greşeală (la 10 Mai „s-a declarat Independenţa României“) o comite şi Carmen Anghel, în acelaşi număr al „Jurnalului Naţional“. Mă, copii ai durerii, puneţi mîna pe carte. Mai ales tu, Carmencito: „Regele Carol I (1839-1914), întemeietorul Dinastiei Române, a fost ales de elita politică românească dintre principii (?!) Europei“. Ce „principe“ era el la acea oră? Nu era aşa ceva, ci doar nepotul Marii Ducese de Baden, după cum am mai zis. * Presa străină dă un clasament al profesiilor şi ocupaţiilor „periculoase pentru viaţa în doi“ (adică predispuse la divorţ): 1) poeţii; 2) secretarele; 3) avocaţii; 4) artiştii; 5) stewardesele; 6) atleţii; 7) ziariştii; 8) programatorii; 9) asistentele medicale; 10) angajaţii în vînzări; 11) angajaţii benzinăriilor. Noi am mai adăuga o categorie: POLITICIENII. Aduceţi-vă aminte cîţi au divorţat în România: Petre Roman, Crin Halaicu, Viorel Lis, Sorin Oprescu, Miron Mitrea, Victor Ponta, Adrian Năstase, Călin Popescu-Tăriceanu, Bogdan Olteanu, Teodor Atanasiu, Laszlo Tökeş, Dinu Patriciu, Nicolae Manolescu ş.a. Să mai pomenim de Nicholas Sarkozy? Mai nou, se aude că şi Hillary Clinton îl va părăsi pe Bulă şi se va cupla cu o... femeie! Ce-ar fi ca sprîncenata să se mărite cu Monica Lewinsky? Nu e America ţara tuturor posibilităţilor? * Scriitorul Liviu Ioan Stoiciu lansează un amplu rechizitoriu împotriva lui Mircea Dinescu, acuzat că a falimentat Uniunea Scriitorilor. Era previzibil că aici se va ajunge. Ne mirăm doar că a durat atîta timp... * Ziarul „Naţional“ ne anunţă că „Băsescu şi-a asigurat 12 ani de imunitate ca raportor NATO“. Hă-hă-hă! Asta s-o creadă el. În primul rînd că nu mai trăieşte 12 ani, avînd în vedere că, totuşi, are cancer – deşi cheltuieşte sume colosale să-l ţină în frîu. În al doile rînd, o să-l termine chiar fostele sale slugi. În al treilea rînd, ce să facă el ca raportor NATO? Să bea rezerva de whisky a forţelor NATO nu pe 12 ani, ci pe 120 de ani? Îşi pot permite ăia să-şi bage în casă un asemenea burete? * Porcul cu faţa carbonizată, Alin Teodorescu, publică (tot în „Adevărul“, bineînţeles) o altă vomă clocită de mintea lui bolnavă. Aşa-zisul IMAS (care nici nu funcţionează, totul e o fabulaţie, la comanda plătitorului, Dinu Patriciu) dă un clasament delirant: 1) USL: 48,7%; 2) PP-DD: 18,7%; 3) PDL: 18%; 4) UDMR: 4,6%; 5) PRM: 4,3%; 6) Altul: 2,8%; 7) UNPR: 1,5%; 8) PNG: 1,5%. Hai sictir, beţivane! Cine pleacă urechea la pîrţurile tale? Şi cine poate fura atît de mult, încît să potrivească aceste fantezii bolnave cu scorurile reale? Ai să te faci, din nou, de rîs. Aşa cum s-a făcut şi Vasile Dâncu, mai ales la alegerile din Basarabia. Vom păstra exemplarul ăsta de „ziar“, ca să ţi-l băgăm pe gît după alegeri... * Întrebarea care se pune este aceasta: cine are interes să-l umfle cu pompa pe Puradelul din Caracal? Gaşca lui de fripturişti, care nu are nici măcar o singură personalitate adevărată, se zbate pe undeva, între 4% şi 6%. Dacă a avea propria Televiziune echivalează cu un scor politic mare, atunci PC-ul lui Dan Voiculescu ar trebui să aibă 70%, fiindcă Antenele sînt infinit mai bune ca debaraua OTV. * În „Curierul Naţional“ apare un titlu mare, pe pagina 1: „Excelenţa Sa Mark Gitenstein, Ambasadorul SUA: Începem să vedem progrese în instanţe“. Asta-i treaba ta, moşule? Nu ţi-ai permis cam multe de cînd ai ars gazul pe la noi? Vezi mai bine de justiţia din SUA, care l-a făcut scăpat pe ucigaşul lui Teo Peter. * Foaia zgubilitică „Centrul Vechi“ patronată de Ionuţ Negoiţă, îl dă pe Robert Negoiţă (fratele ăluia) cu 48% la Primăria Sectorului 3 – în timp ce alt Negoiţă, adică Liviu, ar avea 41%. Numai minciuni. O să păstrăm şi maculatura asta, ca să le dăm bandiţilor de la CCSB (Dan Voiculescu, Mirel Palada) cu ea în cap, s-o ia la trap. * Auzim, tot mai des, expresia „Vai mama ei“ (de exemplu, un titlu, pe pagina 1, în „Cancan“ – „Vai mama ei de carte!“). E total greşit. Corect se spune „Vai de mama ei“ – prepoziţia DE fiind obligatorie. Ia gîndiţi-vă ce urît ar suna „Vai capul meu!“, sau „Vai tine!“ – în loc de „Vai de capul meu!“, sau „Vai de tine!“. Mihai Eminescu, în „Doina“, scrie: „Vai DE biet român, săracul“. * Presa ne anunţă că „Valeriu Stoica a devenit producător de vinuri“. Albinosul are moşie şi conac cît un palat, la Drăgăşani. Oricum, e mai onorabil să vinzi vinuri decît copii.

* Fotbalistul Zuluf (ce nume are şi ăsta) avea probleme de sănătate, pe cînd juca la Victoria Brăneşti. Medicul echipei i-a dat două supozitoare. Ce credeţi că a făcut Zuluf? În loc să şi le bage în the popow, le-a înghiţit cu apă! Bravo lui, băiat deştept. Ascultă acilea, la noi, Zuluf băiatule: tot aşa să faci şi cu bandajele, piatra ponce şi aparatul de luat tensiunea – nu te doare capul! * Ştiţi cu cine a mai trăit Rovana Plumb, în afară de şoferul Ilie, de unul dintre SPP-iştii lui Adrian Năstase şi de mulţi, foarte mulţi amanţi de ocazie? Atenţie mărită: cu Nicu Ceauşescu! Era prin anii ’80, cînd tînăra şi fîşneaţa Rovinieta era agitatoare UTC şi încerca să facă o carieră politică (la fel ca şi acum). Tovarăşul prim-secretar al CC al UTC a remarcat-o şi a posedat-o. Informaţia e sigură. La nevoie, revenim cu detalii. * Încă o minciună răsuflată a satanistei care îl implora pe domnul dracu’ să-i omoare mama: „Oana Zăvoranu, 10.000 de euro pentru un serial. Bruneta a semnat un contract «gras» cu Antena 1 şi va avea, din toamnă, două emisiuni şi un serial“ – fabulaţiile astea au apărut în „Click!“. Curva de ţigani zice (latră): „Vreau să-i arăt lui Pepe că sînt şmecheră“. Hai, să fiarbă carbidu-n tine? Pînă una, alta, el ţi-a pus ţie boarfele la uşă şi ţi-a tras un şut în noadă – nu tu lui. Cît despre emisiunile cu care te lauzi, ne-am tăvălit de rîs: ai mai avut şi la B1TV, şi la Kanal D, şi la OTV, dar ratingul era 0,1 puncte şi toţi ţi-au dat papucii, de ţi-ai înghiţit mucii, fiindcă eşti nu numai o golancă proastă, ci şi o mahalagioaică imposibil de suportat. Auzi la ea: Antena 1 îi pune la dispoziţie nu una, ci două emisiuni (?!) şi un serial (?!). Poate un serial despre adolescenţa ei „revoluţionară“, cînd o lua interlopul Fane Cîrlig cu maşina de la şcoală şi o plasa prin boscheţi, ca să sugă cuculeţul la scheleţi. Acum, cică „se iubeşte, de 11 luni, cu Răzvan Dumitrescu“. Ăsta ar fi un ziarist pe la Kanal D, cu 12 ani mai tînăr ca ea şi cu o faţă speriată, de factor poştal muşcat de cîini. * A încetat din viaţă excelenta ziaristă Cornelia Simionescu, care, în anii ’70, a lucrat la „România liberă“. A fost o femeie frumoasă şi talentată. Regretăm, sincer, dispariţia ei. Dumnezeu s-o ierte. * Un titlu şocant în presa mondială: „Un mort din Egipt a înviat chiar înainte de a fi îngropat“. Tînărul, în vîrstă de 28 de ani, murise subit. În timp ce trupul său era spălat şi pregătit pentru înhumare, după ritualul locului, un medic a constatat că acesta era, totuşi,... cald! Apoi, „decedatul“ a început să respire şi să geamă. Maică-sa şi o mătuşă au leşinat. În fine, totul s-a terminat cu bine şi, în loc să-i mănînce coliva, familia l-a sărbătorit ca pe un nou născut. * Am reţinut un titlu suprarealist, pe pagina 1 a ziarului „Curentul“, de luni: „Măscăpliciul PDL Silviu Prigoană – un candidat ce nu trebuie votat“. Un sfat inutil, de altfel, fiindcă pe gunoierul şi hingherul rrom n-o să-l voteze nici măcar soacră-sa. * La fel de dur e şi ziarul „Cronica Română“ faţă de traseistul oribil Valeriu Tabără, pe care îl face... vierme intestinal! Iată cum sună micul pamflet care însoţeşte poza de „babă asiatică“ a acestui pretins patriot ardelean: „O nouă specie politică apărută ca efect al schimbării Guvernului - OXIURUL. Astăzi, Valeriu Tabără, acest oxiur modificat genetic, care face eforturi disperate de a intra în rectul PC-ului, deoarece i s-a spus că nu mai are loc pe listele PDL la viitoarele alegeri parlamentare“. Aşa încercase nenorocitul ăsta să se strecoare şi în PRM, după ce fusese alungat din PUNR – dar Vadim nici măcar nu l-a primit în audienţă. Specia asta de lichele profitoare e cea mai respingătoare: miniştri din partea mai multor partide (V. Tabără, ministrul Agriculturii din partea PUNR şi, apoi, a PDL; Andrei Marga, ministrul Educaţiei din partea PNŢCD şi, apoi, ministru de Externe din partea PNL; Gabriel Oprea, ministru-bucătar din partea PSD şi, apoi, ministru-căcănar al PDL). * O parte a presei continuă să scrie despre M. R. Ungureanu, deşi băiatul (fetiţa) a dat ortul popii. Ceea ce n-a remarcat nimeni (în afară de mandea) e trăsătura care îl face pe fostul membru CC al UTC atît de antipatic: specimenul e ţeapăn de fudul, nu-şi mişcă nici mîinile cînd merge, parcă i-a intrat un băţ în cur. Ce-o fi în capul lui? El chiar se crede genial? Ce a produs pînă acum? Nimic, în afara unor ifose cu accent englezit, cu care ia faţa la picoliţe. * Un alt traseist ordinar este copchilul handicapat al tovarăşei securiste Zoe Petre. Unul dintre ei, că are doi. Presa ne semnalează că „Dan Petre e secretar de Stat la MAE“. Adică ministru adjunct (?!). Nărodul fusese consilier prezidenţial al Ţapului, membru PNŢCD. Pe atunci, un stîlp de nădejde al acelui regim de contrabandişti de ţigări era Andrei Marga, tot membru PNŢCD. Acum, Andrei Marga e membru PNL şi, probabil la insistenţa Batozei Fanariote, l-a convins pe Cimpanzeul Ponta să i-l dea pe ăsta adjunct, tot cu susţinere PNL. Ce japiţe fripturiste! Ce javre lihnite de foame, în căutare de ciolan, indiferent cine îl azvîrle! Ce competenţă are idiotul ăsta congenital, Dan Petre, bolnav de masturbare cronică, să fie ministru adjunct la Externe? Sau, cine ştie, poate că o fi vorba de tradiţia rusofilă din familia lui de fanarioţi, bunicul, Emil Condurache, fiind rezident KGB în România – iar Andrei Marga, simpatizant GRU... * Ziarul „Tricolorul“ e constant bun şi extraordinar de curajos. Sumarul primelor două numere din această săptămînă face toţi banii. LUNI, 14 mai (nr. 2.461): „Toate schimbările urgente şi bezmetice din Ministerul de Interne şi Prefecturi au un singur scop: USL vrea să fure alegerile ca la balamuc!“; „Yankeii îl cheamă la ordine (dresaj) pe Cimpanzeul Ponta“; „Peste toată hărmălaia – Hop şi George Söröş Potaia“; „Încă o «politiciană» rea de muscă. Rovana Plumb a fost amanta lui Nicu Ceauşescu“; „Românii sub povara datoriilor de tot felul“ (editorial de Dumitru Avram); „SCUIPAŢI AICI! Javrele sulfuroase Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş încearcă să muşte de fund PRM-ul în fiecare săptămînă“; „Un nou episod din filmul «Planeta Maimuţelor»: Bătălia pe Ciolan“; „Hai să (ne) rîdem cu ţiganul gunoier Silviu Prigoană: «Noi sîntem români» (?!)“; „Astăzi e Ziua Naţională a Israelului“; „SPORT. La Campionatele Europene de gimnastică de la Bruxelles, România a cucerit 4 Medalii de Aur“; ,,Preşedintele PRM a vorbit, în direct, pe Canalul Skype, cu românii din Italia”; „Divorţul secolului: Hillary şi Bill Clinton pun capăt relaţiei lor!“; „185 de ani de la inventarea stiloului de către românul Petrache Poenaru“ (Paraschiva Cernătescu); „În august 1883, socialistul Iosif Nădejde i-a luat apărarea lui Eminescu bolnav“ (text reprodus din „Contemporanul“, nr. din august 1883); „Pentru prima dată, cercetătorii chinezi au reuşit teleportarea la peste 100 km distanţă“. MARŢI: „Încă o intoxicare ordinară, clocită de micii aurolaci Virgil Măgureanu şi Cozmin Guşă: «Sondajul» pe Bucureşti, prezentat de ciocănitoarea Melania Medeleanu la postul TV al agentului Mossad Elan Schwartzenberg...“; „NEWS ALERT. Ameninţat, pe «telefonul roşu», că va fi suspendat din funcţie, Traian Băsescu l-a făcut pe Victor Ponta «handicapat»!“; „Un document incendiar pe Internet: «Poetul miliardar Mircea Dinescu, cu integritatea terfelită azi, mi-a amintit de falimentul Uniunii Scriitorilor din România primilor ani după Revoluţie»“ (Liviu Ioan Stoiciu); „Premii în bătaie de joc pentru gimnastele campioane europene“; „Propuneri de Dosare Penale pentru păgubirea pensionarilor“ (Florea Dumitrescu, Gh. Stroe, Cristian Apostol); „Salvaţi România!“ (Ilie Marin Cristea); „Victorii care ne dau fiori“ (editorial de Maria Diana Popescu, Stuttgart); „Pentru împrospătarea memoriei: Cum a încercat Valeriu Tabără (ministrul PUNR al Agriculturii, în 1995!) să importe 270.000 de tractoare“; „Viitorul României, între dictatura Serviciilor Secrete clandestine şi dominaţia democraţiei“ (general de brigadă Aurel I. Rogojan); „Acuzaţii dure la adresa NASA: «Ne ascund existenţa extratereştrilor. Am dovada video»“.

 * LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. Liderul PRM se află, în această săptămînă, în turneu electoral în municipiile Bucureşti, Ploieşti, Brăila şi Galaţi. Luni, 21 mai, el va pleca la Strasbourg, unde va participa la noua sesiune a Parlamentului European.

ALCIBIADE

http://www.ziarulromaniamare.ro/66/saptamana-pe-scurt--persecutie-politica-ordinara-prm-nu-apare-pe-nici-un-post-de-televiziune-in-campania-electorala!--romania-terorizata-de-niste-bande-de-hoti-care-fac-cu-schimbul-la-putere--impostoarea-minodora-ilie-mananca-rahat-cu-polonicul--tembelul-dan-nicusor-viitorul-ciorditor--rovana-plumb-a-trait-si-cu-nicu-ceausescu.html

TURNEUL ELECTORAL EFECTUAT DE LIDERUL PRM A CONTINUAT ÎN JUDEŢUL PRAHOVA










Comunicat de Presă

Miercuri, 16 mai a.c., domnul Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European, şi-a continuat turneul electoral în judeţul Prahova. Amintim că, săptămîna trecută, Tribunul a lansat candidaţii PRM în 5 judeţe din Oltenia - Olt, Dolj, Mehedinţi, Gorj şi Vîlcea.
Întîlnirea liderului PRM cu membrii şi simpatizanţii partidului a fost găzduită de Filarmonica de Stat din Ploieşti, Sala Paul Constantinescu, unde a fost salutat de directorul acesteia, dirijorul Corneliu Irimia.

Un amănunt nu lipsit de interes: directorul prestigioasei instituţii de cultură i-a spus preşedintelui PRM că ei s-au întîlnit pentru prima oară, în ianuarie 1979, cu prilejul realizării unui reportaj de scriitor pentru emisiunea Album duminical, a îndrăgitului Tudor Vornicu. Cînd dl. Vadim Tudor a filmat la Combinatul de la Brazi - tizul său, Corneliu Irimia, a dirijat atunci corul acelei mari unităţi economice, care a interpretat cîntecul „Voinţa Neamului“, devenit, ulterior, imnul Partidului România Mare. („În ţara noastră românească/ Vrem înşine stăpîni să fim“). Liderul PRM a fost primit cu deosebită bucurie de către toţi cei prezenţi, oferindu-i-se frumoase buchete de flori. Preşedintele Filialei Prahova a partidului, prof. univ. dr. Constantin Găucan, a urat un călduros bun venit domnului Corneliu Vadim Tudor în oraşul aurului negru, care, din păcate, astăzi nu mai este al românilor, preţioasa bogăţie fiind dată, aproape pe gratis, rechinilor de peste hotare. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi se întîmplă cu alte nestemate ale industriei naţionale, care au încăput pe mîna străinilor. 

Luînd cuvîntul, liderul PRM a prezentat pe larg problemele grave, îndeosebi cele de natură economică şi socială, cu care se confruntă societatea românească. După ce a criticat cu vehemenţă regimul portocaliu, alianţa contra naturii PSD-PNL-PC se dovedeşte o altă pacoste pe capul Poporului Român - a afirmat preşedintele PRM. Promisiunile de altădată ale imaturilor Victor Ponta şi Crin Antonescu au ajuns astăzi nişte vorbe în vînt, de parcă ele ar fi fost făcute în bătaie de joc. Mai mult decît atît, dar nici n-a venit bine USL-ul la guvernare, că România a şi reintrat în recesiune. Nişte mincinoşi şi demagogi politici de ultimă speţă, care vor plăti, şi ei, cu vîrf şi îndesat, batjocura şi sfidarea pe care le manifestă la adresa unui popor doborît de greutăţi. Domnul Corneliu Vadim Tudor i-a asigurat şi pe prahoveni că nu va avea odihnă pînă cînd nu va vedea România liberă şi demnă, aşa cum a fost ea întotdeauna, chiar şi atunci cînd vremurile n-au fost prea generoase cu noi. Astăzi, nişte aventurieri, puşi pe căpătuială, au adus-o la coada Europei, în numele unei aşa-zise democraţii şi al unei tranziţii mai mult decît dureroase. Numai forţele naţionale, patriotice şi justiţiare mai pot salva România. Există destule rezerve pentru ca poporul să o ducă bine. Singura soluţie o constituie o guvernare cinstită şi animată de iubirea de Ţară şi respectul faţă de Lege; toţi cei care au jefuit, în aceşti ani blestemaţi, Poporul Român trebuie să predea averile nemuncite şi să se prezinte la cele mai apropiate secţii de Poliţie.
În continuarea întîlnirii de la Ploieşti, au fost prezentaţi candidaţii Partidului România Mare pentru apropiatele alegeri locale. La Consiliul Judeţean va intra în competiţie Gh. Marinescu, iar pentru Primăria Municipiului reşedinţă de judeţ - Gh. Neacşu.

Liderul PRM s-a întreţinut cordial cu numeroşi prahoveni, cărora le-a oferit cărţi şi calendare electorale cu autograful său.
Domnul Corneliu Vadim Tudor a făcut, de asemenea, un popas la Vălenii de Munte, aşezare în care a trăit Dascălul Naţiunii, Nicolae Iorga. El a depus, ca de fiecare dată cînd se află în această localitate, o coroană cu flori la bustul marelui savant.
La vizita din judeţul Prahova au fost prezenţi generalul ing. Marcu Tudor şi colonelul Dan Zamfirescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
16 mai 2012

Explicaţii poze: 
Presa l-a luat cu asalt pe Tribun la sosirea în Ploieşti
Întîlnire emoţionantă cu dirijorul Corneliu Irimia, directorul Filarmonicii de Stat din Ploieşti
În mijlocul candidaţilor PRM la alegerile din 10 iunie a.c.
Tribunul oferă autografe pe cărţile sale
La Vălenii de Munte, Tribunul a depus o coroană de flori la bustul Dascălului Naţional Nicolae Iorga. La festivitatea depunerii acestei coroane au participat domnii: prof. univ. dr. Constantin Găucan, general ing. Marcu Tudor, colonel Dan Zamfirescu

Ziarul TRICOLORUL, nr 2464 / 17.05.2012

CĂPUŞA - NOUL „DUŞMAN” AL NAŢIUNII!


După vaca nebună, gripa aviară, gripa porcină şi păianjenul ucigaş de pe Litoral, iată că a apărut şi căpuşa mutantă care ucide lent, dar sigur. Bun prilej pentru primarii aflaţi la sfîrşit de mandat să mai sifoneze nişte sume din bugetele locale, sub pretextul „luptei“ împotriva căpuşelor şi a căţeilor comunitari. Dacă îndrăgitul actor Şerban Ionescu nu s-ar fi confruntat cu această boală terifiantă, provocată de căpuşe, dacă nu este identificată şi tratată la timp, probabil că nici nu am fi auzit de acest fenomen. Numai că, iată, de ce să profite financiar numai primarii puşi pe dezinsecţii masive, iar proaspătul Guvern USL să rămînă mai prejos? Tînărul premier Ponta promite că se va îngriji de soarta actorului aflat în stare gravă. Un gest lăudabil, dacă nu l-am suspecta că are iz electoral. Puturos! Oare cîţi copii bolnavi de forme inimaginabile de cancer mor, anual, din lipsa banilor pentru un tratament eficient? Cîţi adulţi? Cîţi vîrstnici? Pe cîţi dintre aceştia i-a ajutat familia Ponta, din buzunarul propriu? Nu avem de unde să ştim sigur.
Sînt politicieni care pretind că oferă ajutor oamenilor aflaţi în nevoie, dar nu se laudă cu asta, sînt brusc ciupiţi nu de căpuşe, ci de o falsă modestie. După cum Guvernul Ponta putea să-l ajute pe Şerban Ionescu fără să se facă atîta tam-tam! Nu întrebăm retoric de ce o asemenea boală nu poate fi tratată în România, pentru că nu ne propunem să punem sub lupă sistemul nostru sanitar dezastruos şi din cauza că este „căpuşat” de clientela politică a mai-marilor vremii, indiferent din ce partid fac parte. Ca să facem haz de necaz, am putea propune partidelor care s-au succedat la Putere în ultimii 22 de ani, sub diverse formule – FSN, PSD, PNL, USL, PD, PNŢCD, PDL, UDMR – să-şi asume ca siglă electorală căpuşa! Care muşcă din banul public azi, iar efectele se văd peste cîţiva ani, ca să existe pretextul pentru noii aleşi să se vaite că „greaua moştenire” nu le permite să ia măsurile cuvenite pentru crearea de noi locuri de muncă, pentru reducerea polarizării sociale şi pentru asigurarea unui trai decent tuturor cetăţenilor români. Un studiu arată că ţara noastră are suprafeţe împădurite cu 9 procente mai puţin decît media din Uniunea Europeană. Poetul Octavian Goga spunea: „La noi sînt codri verzi de brad/ Şi cîmpuri de mătasă,/ La noi atîţia fluturi sînt,/ Şi-atîta jale-n casă”. Jalea se pare că a rămas, fluturii nu au fost încă număraţi de nimeni, dar codrii şi terenurile arabile au fost distruse deliberat. De căpuşe, evident, dar cu două picioare, creier intoxicat de lăcomie şi suflet otrăvit de ura îndreptată împotriva propriului popor. Multe voci pun în spinarea liderilor UDMR „chelirea” munţilor, culmea, chiar în Harghita şi Covasna - şi multi etnici maghiari au suferit de pe urma acestor acţiuni iresponsabile. Dar, în final, nu e nebun cel care cere, ci e nebun cel care dă! Şi au tot dat căpuşelor cu două picioare toate guvernările precedente. Culmea tupeului celui care „nici usturoi n-a mîncat...”, zilele trecute, un lider USL pretindea că noua Putere este legitimată de protestele din Piaţa Universităţii, de la începutul acestui an. Curios, dar n-am auzit nici un protestatar care să ceară să vină la guvernare USL, cu sprijinul UNPR. „Jos Băsescu!”, am auzit. „Alegeri anticipate!”, am auzit. Dar sub nici o formă nu i-am auzit pe protestatari să strige în gura mare: „Ponta, Ponta!”, sau „Crin, Crin!”. Dimpotrivă, putem să afirmăm, fără exagerare. Gurile rele ne pot acuza de subiectivism. Nu au motive. Guvernul USL a început cu stîngul. Personajele Cabinetului sînt controversate, li se aduc tot felul de acuzaţii şi, trecem cu vederea, deşi n-ar trebui, unele sînt şi agramate. Măsurile economice nu par a fi luate în calcul prea curînd, iar în privinţa scăderii taxelor şi impozitelor pentru locurile de muncă declaraţiile oficiale se bat cap în cap. Nu-i acuzăm de rea-credinţă, ca de obicei, aici e vorba doar de prostie în stare pură. Parcă trăim un coşmar. Sîntem mereu conduşi de preşedinţi şi prim-miniştri care nu ştiu să creeze locuri de muncă, ci doar să învîrtă trei vorbuliţe, trei hîrtii şi să aştepte, la final de lună, salariul şi privilegiile de bugetari de lux. Aici este adevărata bubă care ne macină, cu efect pe termen lung! Ca o căpuşă...

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare

Ziarul TRICOLORUL, nr 2464 / 17.05.2012

marți, 15 mai 2012

Astazi pe canalul B1 TV - ora 16.00 !


LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI


Astăzi (marţi), preşedintele PRM va fi invitatul postului B1 TV, între orele 16 şi 17. Nu rataţi acest show!

Liderul PRM va vizita marţi după-amiază două pieţe din Capitală: Piaţa Moghioroş şi Piaţa Bucur Obor


Comunicat de Presă

Marţi, 15 mai a.c., începînd cu orele 13, preşedintele PRM va efectua vizite electorale în două dintre cele mai mari pieţe ale Capitalei: Piaţa Moghioroş şi Piaţa Bucur Obor.

El va fi însoţit de candidatul PRM la Primăria Generală a Capitalei, prof. univ. dr. Petre Popeangă, de alţi fruntaşi şi candidaţi ai formaţiunii: generalul ing. Marcu Tudor, colonel Dan Zamfirescu, prof. Adrian Popescu, Ruxandra Lungu, Gabriel Tiberian ş.a.

BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE
14 mai 2012

Ziarul TRICOLORUL, nr 2462 / 15.05.2012

luni, 14 mai 2012

PREŞEDINTELE PRM A VORBIT, ÎN DIRECT, PE CANALUL SKYPE CU ROMÂNII DIN ITALIA






Joi, aflat în campanie electorală în judeţul Gorj, liderul PRM a fost invitatul, în direct, al postului ROMIT TV, care are sediul la Milano şi emite pentru cei peste 2 milioane de români aflaţi în Italia. Este vorba de emisiunea „Fără frontiere”, iar legătura a fost realizată pe SKYPE. După ce a răspuns întrebărilor din studio, domnul Corneliu Vadim Tudor a intrat în legătură directă cu un mare număr de români din Italia.
Aceştia au fost interesaţi să afle opiniile liderului PRM cu privire la situaţia din ţară, dar mai ales la soarta celor din diaspora, care, în cea mai mare parte a lor, ar dori să vină cît mai repede acasă. De asemenea, telespectatorii de la ROMIT TV au vrut să afle părerile Tribunului în legătură cu viitorul tinerei generaţii. Totodată, ei au dorit să ştie cum apreciază domnul Corneliu Vadim Tudor condiţia românilor din diaspora, care sînt, în egală măsură, o minoritate şi în străinătate, şi acasă. Important este să nu mai fie furate alegerile, iar votul românilor să fie unul cu adevărat liber. Forţele naţionale şi patriotice ale ţării îi asigură pe românii care au fost obligaţi să plece în străinătate că ei se pot întoarce acasă în cel mai scurt timp, imediat ce vor fi luate cele mai aspre măsuri împotriva corupţiei şi a hoţiei care au distrus România. Acelaşi lucru este valabil şi pentru generaţia tînără, lipsită astăzi nu numai de cele mai elementare condiţii de învăţătură, dar de orice şansă de a avea un loc de muncă şi de a-şi putea făuri un viitor în propria ţară. În ceea ce priveşte atitudinea Statului Român faţă de românii aflaţi în străinătate, aceasta este nu numai una de indiferenţă şi dispreţ, dar chiar sfidătoare, în condiţiile în care UDMR, o organizaţie neînscrisă la Tribunal, este membră a Parlamentului şi a făcut parte din aproape toate guvernările de după decembrie 1989, fiind subvenţionată cu bani grei atît de la Bucureşti, cît şi de la Budapesta. UDMR-ul acţionează pe faţă pentru destabilizarea Statului Naţional Unitar Român, iar cei care au încurajat şi încurajează această organizaţie teroristă vor trebui să plătească pentru trădarea intereselor României.
Prezenţa preşedintelui PRM la emisiunea „Fără frontiere” a postului ROMIT TV s-a bucurat de o audienţă ieşită din comun, telespectatorii manifestîndu-şi dorinţa de a putea dialoga cît mai des, în direct, cu domnia-sa, aşa cum au făcut-o şi de această dată. De remarcat este faptul că au fost primite în jur de 500 de SMS-uri de la telespectatori, în condiţiile în care, în mod normal, media acestora este de cca. 100. 90% dintre mesaje au fost de înaltă apreciere la adresa răspunsurilor şi a activităţii liderului PRM, restul de 10% referindu-se în mod critic la întreaga clasă politică românească.

 Ziarul TRICOLORUL, nr 2461 / 14.05.2012