"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 21 ianuarie 2013

În criza ostaticilor din Algeria au murit, pînă acum, 2 români DE CE NU SUFLĂ O VORBĂ TEODOR MELEŞCANU (DIRECTORUL S.I.E.) ŞI MARCEL ALEXANDRU (GENERAL S.I.E., ÎNSĂRCINATUL CU AFACERI AD-INTERIM AL ROMÂNIEI LA ALGER)?!



Algeria este o ţară barbară, cu un potenţial de violenţă terifiant. N-am fost niciodată acolo, dar ştiu ce s-a întîmplat de-a lungul Istoriei. L-am citit şi pe Albert Camus, născut în Algeria. Asemenea atrocităţi nu se întîmplă în Maroc, sau în Emiratele Arabe, de pildă. „Dacă şi teroriştii, şi anti-teroriştii comit masacre, atunci care e diferenţa între ei?“ - scriam după măcelul provocat de forţele de securitate ruseşti, la şcoala din Beslan. Situaţia e relativ asemenătoare: nişte bestii au luat ostatici din mai multe ţări, Armata şi Jandarmeria Algeriei au intervenit în forţă, şi catastrofa s-a produs! Şi sîntem abia la început. Printre cele aproape 50 de victime se numără şi 2 compatrioţi ai noştri, care munceau la o exploatare a gazelor naturale, goniţi de foamea de acasă (Dumnezeu să-i ierte). I-am văzut la televizor pe Victor Ponta şi Titus Corlăţean, încercînd să dea asigurări, să calmeze spiritele etc. Era evident că nici ei n-aveau prea multe informaţii din fundul Saharei algeriene. Mă aşteptam să-l văd şi pe Traian Băsescu, mai ales că el este „expert“ în răpiri. N-a făcut-o pînă la ora asta, tace mîlc. Aşa cum tac şi cei care ar trebui să ştie mai multe: Teodor Meleşcanu (directorul S.I.E.) şi Marcel Alexandru (general în rezervă, fost director adjunct al S.I.E. actual şef al misiunii diplomatice a României la Alger). Îşi dau cu părerea, fostul şef al S.R.I., Costin Georgescu, şi fostul şef al S.I.E., Cătălin Harnagea - dar cei aflaţi acum în funcţie tac. Dacă ei nu vorbesc acum, atunci cînd? De ce atîta secretomanie? Populaţia acestei ţări nu merită chiar nici o atenţie? Domnilor, eu nu sînt absurd şi ştiţi bine că vă apreciez dar, pentru numele lui Dumnezeu, voi sînteţi plătiţi, pentru asta, e slujba voastră, e chiar datoria voastră! Nu băgaţi capul în nisipul Saharei, ca struţul.

CORNELIU VADIM TUDOR
20 ianurie 2013
            
       

ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2657, 21.01.2013


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu