"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 18 martie 2013

POSTUL MUSULMAN KANAL D A DEPĂŞIT MĂSURA: ÎNJURĂ UN SCRIITOR CREŞTIN ŞI ÎNALT DEMNITAR EUROPEAN



Doamnei Laura Georgescu,
preşedinta Consiliului Naţional al Audiovizualului

Stimată doamnă,
vă rog ca în prima şedinţă a CNA să analizaţi, împreună cu colegii dvs., înregistrarea emisiunii „Roata norocului“, difuzată de Kanal D săptămîna trecută (şi, în reluare, sîmbătă, 16 martie 2013). Pe parcursul acesteia au fost prezentate mai multe secvenţe cu pretenţii pamfletare şi parodice, total lipsite de umor, trase de păr şi injurioase la adresa mea şi a soţiei mele - mama copiilor mei. Au fost momente de un ridicol inimaginabil, generate de un imitator ieftin şi fără talent, pe numele său de manelist Orlando (?!), DJ la Radio 21, adus în emisiune de un alt ilustru anonim, Vîrciu Liviu. Dincolo de trivialităţile jenante, rostite de acest idiot incurabil, Vîrciu („Mai merge jucăria?“ - îl întreba el pe lăutarul Nelu Ploieşteanu, „Eşti bulănos“, „Ia să-ţi văd cartofii“ etc.) - emisiunea respectivă s-a constituit într-o veritabilă campanie împotriva unui preşedinte de partid şi membru al Parlamentului European, atacat aşa, hodoronc-tronc, deşi tema şi formatul „Roţii norocului“ n-ar trebui să aibă nici o legătură cu „satirele“ grosolane de acest fel. Parcă patronii postului de propagandă musulmană Kanal D se lăudau că ei nu fac politică... Uite că fac, îngăduind unor circari de 2 lei să bălăcărească un demnitar european în cel mai golănesc mod cu putinţă, dar insultîndu-i şi soţia (?!).E bine de ştiut că postul Kanal D e o pîrghie prin care mafia ienicerilor şi spahiilor spală „bani negri“ în România. O NOTĂ primită, azi, pe filiera unui Serviciu Secret, mă informează că Grupul Dogan le-ar fi dat lui Victor Ponta o şpagă de 20.000.000 de euro şi lui Daniel Chiţoiu o şpagă de 10.000.000 de euro, pentru dreptul de a difuza extragerile de la Loteria Română. Şi atunci, orice neobrăzare e posibilă la acea vidanjă mahomedană, cu protecţie atît de înaltă! Neîndoielnic, piticul complexat, beţiv şi cartofor Vîrciu, care nu-i capabil să-şi facă o familie proprie, a încercat, în marea lui îngîmfare, să se răzbune, pentru că am „îndrăznit“ să refuz o invitaţie la porcăria prezentată de el, unde face pe vedeta şi se plimbă ca un tejghetar cu bretele, plin de sine şi secretînd hormonii prostiei. Astfel de aurolaci cu pretenţii de actori şi cîntăreţi au nenorocit gustul public în ţara asta, vărsîndu-şi pe micile ecrane şi, implicit, în casele oamenilor, lăturile inculturii lor de neamuri proaste. Ce ruşine!
În concluzie, rog să sancţionaţi, exemplar, încălcarea de către postul agresiv islamist Kanal D a Legii Audiovizualului. În caz contrar, avortonii fără discernămînt, pripăşiţi acolo şi ascunşi după şalvarii lui Soliman Magnificul, vor crede că orice mîrşăvie le este permisă şi vor continua să maimuţărească persoane publice, care nu le-au făcut nimic. Evident, nu acesta e rolul unui post de Televiziune. O ţară se conduce după legi - altminteri s-ar întoarce la perioada cavernelor. E timpul să dezumflaţi definitiv această „Roată a norocului", care merge pe geantă şi scoate zgomote dezagreabile. Vă informez că i-am înaintat o sesizare pe această temă şi ambasadorului Republicii Turcia în România, dl. Ömür Şölendil.

Cu mulţumiri.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
17 martie 2013

            

ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2697, 18.03.2013


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu