"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 28 martie 2013

Vadim şi Funar vin în apărarea fetiţei cu Tricolor






CĂTRE
PARCHETUL DE PE LÎNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE,   BUCUREŞTI

În atenţia domnului procuror general interimar DANIEL MORAR
B-dul Libertăţii nr. 12-14, Sector 5

Subsemnaţii dr. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Partidului România Mare, membru al Parlamentului European în mandatul 2009-2014, domiciliat în Bucureşti, str. G-ral Mihail Butoianu nr. 4, ap.1, Sector 5 şi dr. Gheorghe Funar, secretar general al P.R.M., domiciliat în Municipiul Cluj-Napoca, Str. Parîng nr. 8, ap. 14, în temeiul art. 223 C. pr. pen., formulăm prezentul

DENUNŢ PENAL

Împotriva persoanelor care au ameninţat-o cu moartea pe eleva Sabina Elena din clasa a IX-a a Grupului Şcolar „Korosi Ksomo Şandor” din oraşul Covasna, judeţul Covasna, după ce aceasta a purtat, în ziua de 15 martie 2013, în timpul orelor de curs şi în pauze, o bentiţă Tricoloră, avînd culorile roşu, galben şi albastru de pe drapelul naţional al României.
După cum cunoaşteţi, în ziua de 15 martie 2013, tînăra Sabina Elena, elevă în clasa a IX-a la Grupul Şcolar românesc din oraşul Covasna s-a dus la ore, purtînd pe cap o frumoasă bentiţă Tricoloră, în culorile albastru, galben, roşu, al Drapelului Naţional al României. Urmările au fost şocante pentru românii din Ţara-Mamă şi din străinătate: elevii unguri au huiduit-o şi au înjurat-o; diriginta clasei (numita Boykoy) i-a cerut să nu mai poarte Tricolorul românesc şi, ulterior, i-a smuls bentiţa; a fost chemată la conducerea şcolii, unde a fost înştiinţată de directorul pus de U.D.M.R. că riscă să fie exmatriculată sau să-i fie scăzută nota la purtare; i s-a interzis să mai joace într-o piesă de teatru, unde ea avea rolul principal; a fost ameninţată cu moartea. Mama elevei a luat o atitudine demnă şi fermă în faţa conducerii ungureşti a Grupului Şcolar, iar sora Sabinei a popularizat cazul pe Facebook. Reacţia mass-media a fost promptă şi cazul a fost expus dezbaterii publice timp de mai multe zile. În urma ameninţărilor ungureşti, Poliţia a hotărît să-i asigure elevei protecţie, astfel încît, zilnic, ea va fi însoţită de un poliţist de acasă pînă la şcoală şi înapoi la domiciliu.
După această nouă acţiune antiromânească şi plină de ură a unor cadre didactice şi elevi unguri, s-a aflat că nici Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna şi nici Ministerul Educaţiei nu au luat nici o atitudine şi nu au aplicat nici o sancţiune cînd la 1 Decembrie 2012, de Ziua Naţională a României, în acelaşi Grup Şcolar din oraşul Covasna, tinerii unguri au purtat tricouri cu harta Ungariei Mari, au avut pe braţ banderole negre şi au arborat ilegal drapelul Ungariei.
Românii din ţară şi de pretutindeni s-au solidarizat cu eleva Sabina Elena, iar în Municipiile Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Alba Iulia, Ploieşti, Galaţi, Chişinău, Tîrgu Mureş, Bistriţa, Craiova, Suceava şi Dej au avut loc manifestări publice în apărarea ei şi a Tricolorului românesc. Practic, gestul elevei Sabina Elena i-a trezit pe români şi i-a unit în faţa pericolului unguresc pus la cale de Budapesta şi tolerat de la Bruxelles. Noua obrăznicie şi ameninţările ungureşti din Covasna i-au scos în stradă pe români, în special pe elevi şi pe studenţi, care au purtat cu mîndrie Tricolorul românesc şi au cîntat Imnul Naţional „Deşteaptă-te, române!” şi „Hora Unirii”. 
Ameninţările ungurilor la adresa elevei Sabina Elena au făcut obiectul a numeroase emisiuni de televiziune, în studiourile centrale şi locale, începînd cu ziua de 15 martie a.c. şi pînă în prezent. Pe ecranele televizoarelor a fost difuzat următorul text, primit de eleva Sabina Elena pe Facebook: „Moarte Sabina Elena!!!“ „Trăiască Ungaria Mare“... „Ţinutul Secuiesc în libertate“, „Ardealul nu-i România“, „România-ţigănia, p...a mă-tii de ţigan!” Se pare că textul respectiv a fost postat pe pagina de socializare de numitul Zsolt Lendvay Simon, care a fost catalogat în presă ca fiind un agitator al autonomiei teritoriale a aşa-zisului Ţinut Secuiesc. Individul respectiv a ameninţat-o cu moartea pe Sabina Elena, fata cu Tricolorul românesc. Este posibil ca numele persoanei mediatizate în aceste zile să nu fie cel real.
Avînd în vedere cele petrecute la Grupul Şcolar „Korosi Ksomo Şandor”, din oraşul Covasna, şi ameninţarea cu moartea adresată minorei Sabina Elena, vă solicităm să vă autosesizaţi, în sensul identificării persoanelor vinovate de infracţiunile de: ameninţare, prevăzută de art. 193 din Codul penal; asociere pentru săvîrşirea de infracţiuni, prevăzută de art. 323 din Codul penal; instigarea publică şi apologia infracţiunilor, prevăzută de art. 324 din Codul penal, precum şi alte infracţiuni care vor fi stabilite în timpul cercetării penale, raportat la starea de fapt.
Vă solicităm ca în cercetarea penală ce urmează a fi efectuată să aveţi în vedere numeroasele articole apărute în presă, dezbaterile televizate, mai ales cele de la posturile România TV, Realitatea şi Antena 3, precum şi declaraţiile publice ale elevei Sabina Elena. Pentru edificarea dvs. în problema culorilor roşu, galben şi albastru, vă trimitem anexat textul cu titlul „Tricolorul îi trezeşte şi îi uneşte pe români!”, publicat ca editorial în cotidianul „Tricolorul”, din 28 martie 2013.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Dr. GHEORGHE FUNAR


ZIARUL TRICOLORUL, nr. 2705,  28.03.2013


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu