"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 29 mai 2013

LOCUL DE MUNCĂ TREBUIE GARANTAT DE NOUA CONSTITUŢIE



Numărul firmelor intrate în insolvenţă în raport cu aceeaşi perioadă a anului trecut a crescut îngrijorător, în condiţiile în care statisticienii, analiştii economici şi mulţi alţi dătători cu părerea fără pregătire economică şi fără să fi dat cu nasul de economia reală a României susţin că ne aflăm într-o perioadă de uşoară creştere economică. De nicăieri, din dezbaterile lor stupide, nu rezultă de unde provine această „creştere“. Combinate, precum Oltchim, ţinute artificial în picioare pentru a fi căpuşate de clienţii politici, îşi dau ultima suflare, industria a fost, practic, desfiinţată, agricultura românească face, cu greu, faţă concurenţei neloiale venite din partea Mafiei legumelor şi fructelor din import, mai ieftine, dar făţoase, ambalate atractiv, deşi mustind de chimicale cancerigene. Construcţiile, care luaseră avînt numai din motivul acordării unor credite aproape oricui, se află într-o stare de letargie, iar de domeniul transporturilor, nici nu merită să discutăm.
Banii trimişi de românii plecaţi în străinătate s-au împuţinat, aşadar guvernanţii trebuie să-şi bată capul să scoată bani la buget din piatră seacă. În cazul nostru, „piatra seacă“ este contribuabilul de rînd, plătitor al unor taxe şi impozite mai mari, şi întreprinderile mici şi mijlocii care se încăpăţînează să nu dea faliment. Între timp, de ce subiecte este preocupată mass-media? Ştim, cu lux de amănunte, ce fel de televizor are Becali în închisoare, de cine a fost vizitat, ce declaraţii face „amantul“ Elodiei şi prin ce cluburi a mai petrecut Radu Mazăre. Despre chestiunile serioase, care vizează destinul României, se discută din ce în ce mai puţin. Despre revizuirea Constituţiei, de exemplu. Nu ne punem problema dacă această nouă Constituţie va trece, sau nu, de votul popular. Vremurile în care Ion Iliescu îi implora pe cetăţeni să iasă la vot au trecut. Acum, printr-o singură apăsare a unei taste de calculator, un procent de 25% poate fi „transformat“, peste noapte, în 75%, deci problemele legate de prezenţa la vot vor fi insignifiante şi trecute cu vederea de mass-media aservită politic. Într-una din zile, sătui de emisiunile clonate de la o televiziune la alta, realizate după tipare prestabilite şi devenite plictisitoare de moarte, am încercat să urmărim şi altceva. Surpriză. Am aflat astfel că în Constituţie  dreptul la un loc de muncă era stipulat ca fiind obligatoriu. Nu în Europa, nu în America, ci în China! În China lui Mao! Ce şoc! Cum ar subtitra instrumentul de propagandă anticreştin Kanal D. Cu riscul de a fi consideraţi „comunişti“, risc pe care ni-l asumăm cu amuzament, credem că garantarea unui loc de muncă pentru fiecare cetăţean al ţării noastre este mai important decît orice altceva. Un loc de muncă asigurat, plătit decent, aduce după sine şi alte drepturi care degeaba sînt stipulate în Constituţie, dacă rămîn simple cuvinte înşirate pe hîrtie. Deocamdată, despre rata şomajului nimeni nu mai comentează nimic. Statul preferă să scoată bani din buzunar pentru plata şomerilor, pentru ajutoare sociale, tolerează munca la „gri“, în loc să scadă drastic taxele pentru un loc de muncă. Pînă la 0, zicem noi, pentru că oricum s-ar face economii la buget, locuri de muncă s-ar crea aproape instantaneu, dar, ghinion, n-ar prea rămîne nimic de furat, de căpuşat, de sifonat, de aruncat cu banii pe investiţii inutile, gestionate de Mafia transpartinică. Acum, pentru 2014, se propune scăderea cu 2% a CAS-ului plătit de angajator. Mulţumim, domnilor, pentru generozitate, dar ne jigniţi inteligenţa şi experienţa de viaţă. Ne jigniţi cunoştinţele de matematică dobîndite în ciclul primar. 2%? Un procent ridicol de infim. Parte dintr-o strategie economică ridicolă dintr-o guvernare ridicolă.

RUXANDRA LUNGU,
Preşedinta Organizaţiei de Femei  România Mare


ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2744, MIERCURI 29 MAI 2013 




Un comentariu:

  1. ATENTIUNE !
    Urmariti minut cu minut firul unei crime odioase....sau
    cum Dan Voiculescu i-a pus personal streangul de gat lui Marin Ceausescu.
    Ultimele ore sunt descrise de un martor ocular .


    NOAPTE CRIMEI FARA PEDEAPSA
    5
    Marin Ceausescu a fost ucis exact la miezul noptii . L-au gasit spanzurat
    la ora 8 .41 minute dimineata. Nu voi uita niciodata aceasta noapte.
    Toata lumea crede ca a fost lichidat pentru a i se lua conturile . Absolut fals.
    Echipa lui Dan Voiculescu la " sinucis " sa nu vorbeasca si sa se stearga urmele.
    Conturile sau mai precis ...carnetul de conturi a fost obtinut prin bataie si amanintari in ziua de 27 Decembrie.
    A avut o nesansa teribila. I-am anuntat pe americani care au incercat sa-l salveze. Echipa CIA venita a dat nas in nas cu echipa serviciului extern care a-si facuse treaba si era pe fuga.
    Nu fac niciun secret . Echipa de 4 oameni cuprindea pe Dan Voiculescu si Melescanu actualul director al SIE. In noaptea respectiva am fost in "camera
    de ascultare" singur si am inregistrat totul. Absolut totul.
    Banda este acum in posesia dumneavoatra. Insist sa fie predata fara intarziere serviciului american. Repet fara intarziere. Nu pastrati nimic asupra duneavostra.........................................................................................................................
    Imediat dupa revolutie s-a format din "specialistii" o organizatie FSN. Acestia l-au arestat pe Marin in apartamentul lui de la etajul 5. Seful era " administratorul "
    cladirii de fapt un sef de departament ,sub acoperire.
    Crima a fost organizata perfect dupa un plan minutios probabil repetat de multe ori inainte. Generalul a disparut din cladire chiar in aceaiasi noapte primind dela Dan Voiculescu o suma considerabila de dolari.
    Individul a reaparut in Romania. L-am intalnit pe strada dupa 8 ani. L-a inceput s-a facut ca nu ma cunoaste. Lucreaza acum la compania lui Voiculescu alaturi de altii........


    Desvaluire completa pe Robert Horvath Deva Blog
    Va urma : cum s-a facut cel mai mare furt din istorie . Marin Ceausescu torturat inainte de a fi ucis de echipa lui Voculescu !

    RăspundețiȘtergere