"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 27 mai 2013

Postul România TV, condus de mafiotul Sebastian Ghiţă (căpitan SRI şi deputat PSD), practică, pe faţă, cea mai sinistră „poliţie politică"!



În atenţia doamnei Laura Georgescu, preşedinta Consiliului Naţional al Audio-Vizualului

Stimată doamnă Laura Georgescu, vă rog să aplicaţi Legea şi să curmaţi „vînătoarea de oameni“ practicată de postul România TV. Nicăieri şi niciodată, în aceşti 23 de ani blestemaţi, un post de telviziune nu s-a dedat la atacuri atît de josnice ca această oficină a cîrdăşiei PSD-SRI (aripa George Cristian Maior)! Zi de zi, flaşneta asta ruginită practică veritabile campanii de linşare publică a unor politicieni pe care primitivul Ghiţă (cu conturi de 100.000.000 de euro dosiţi în paradisul fiscal din Cipru) îi percepe, în bezna minţii lui, drept adversari ai Plagiatorului Naţional Victor Ponta.
În ceea ce mă priveşte, eu am devenit, alături de Crin Antonescu şi Dan Voiculescu, o ţintă vie a acestor terorişti de presă. Nu doresc să reiau exemplele atacurilor grosolane, împotriva mea, de la începutul anului şi pînă acum, tot ceea ce vreau să relatez este revolta mea faţă de valul de lături revărsate, în săptămîna care s-a încheiat, de un oarecare Dragoş Pătraru - un bişniţar din Ploieşti, adus şi pripăşit de Sebastian Ghiţă tocmai pentru asemenea răfuieli murdare. Pretextul acestui nemernic de Pătraru, că el face... pamflet, e ridicol, fiindcă el n-are nici un fel de talent în materie de publicistică sau literatură, fiind un mardeiaş de mahala. Ziarist nu e - actor, nici atît. Mizeriile debitate, printre grimase de saltimbanc de provincie, de acest imbecil nu au cum să fie pamflet, pentru simplul motiv că le lipseşte calitatea esenţială a unui pamflet: umorul. Atunci cînd faci pe cineva, direct, „prost“, „agramat“, „lingău“ etc. este insultă, calomnie, înjurătură groasă. Rog să analizaţi porcăriile debitate de acest impostor la adresa mea, de-a lungul întregii săptămîni (şi în retrospectiva de vineri, 24 mai a.c.) şi să aplicaţi sancţiunile prevăzute de Lege. Asta, cu atît mai mult cu cît pe parcursul zilei de sîmbătă, 25 mai, eu am solicitat un elementar Drept la Replică, într-o serie de convorbiri telefonice cu redactorul-şef Eugen Chelemen, cu realizatoarea Cristina Şincai şi cu producătoarea Mădălina Cîrcu - dar am fost refuzat, ceea ce m-a făcut să iau decizia de a nu mai apărea, niciodată, la acest post, care face de rîs chiar numele ţării. E un post aberant, total scăpat de orice control - iar asta se datorează şi pasivităţii CNA. Ultima şi cea mai jenantă măgărie a acestui individ lombrozian („moartea ratingului, maximum 0,5 puncte) a fost aceasta: a prezentat video, pe ecran, două facsimile din ruşinea presei româneşti „Evenimentul zilei, în care se aflau două dezacorduri gramaticale pretinzînd că ele îmi aparţin (?!). În realitate, acele erori fuseseră făcute de nişte politruci de la CC al PCR, care bătuseră la o maşină cu caractere mari, fără diacritice, o scrisoare de mînă, pe care o expediasem eu. Cine a trăit acele vremuri ştie că aşa au stat lucrurile. Orice se poate spune despre mine, dar în nici un caz că nu ştiu limba română! Anunţ, totodată, că l-am dat în judecată pe handicapatul Dragoş Pătraru, cerînd în instanţă daune morale de 10 miliarde de lei vechi. Mîine ce vor mai face aceşti slugoi, care nu mînuiesc un stilou, sau o cameră de filmat, ci un satîr? Atrag atenţia că „vînătoarea de oameni practicată de iresponsabilul canal TV reprezintă un moment de răscruce, fără precedent, în existenţa mass-media din România: asta nu mai e presă, e Ku-Klux-Klan!

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
26 mai 2013


ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2742, LUNI 27 MAI 2013 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu