"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 17 iunie 2013

Diversiunea ridicolă provocată şi finanţată de PSD a fost făcută de nişte impostori, care n-au nici o legătură cu PRM



Comunicat de Presă

Membrii Biroului Permanent al Partidului România Mare denunţă diversiunea penibilă pe care nişte creiere bolnave o pun la cale, din anul 2012 şi pînă acum, pentru ca PRM să fie anexat la remorca unui PSD aflat în derivă. Avem de-a face cu un scenariu disperat, clocit de Mafia internă, în cîrdăşie cu Mafia externă, pentru a îngenunchia şi a reduce la tăcere singura forţă naţională şi justiţiară care a mai rămas în România. Tot ceea ce s-a întîmplat sîmbătă, 15 iunie a.c., la Casa Republicii, este ILEGAL şi NESTATUTAR. În imensa lor majoritate, cei care au „votat“ pentru eliberarea din funcţie (?!) a preşedintelui PRM şi pentru dizolvarea (?!) Biroului Permanent NU sînt membri ai PRM, unii fiind luaţi, efectiv, de pe stradă şi băgaţi, direct, în Consiliul Naţional (?!). Avem de-a face cu un act de banditism inimaginabil, fără precedent în istoria politicii româneşti. Au participat şoferi, neveste, ofiţeri de Securitate ieşiţi la pensie, indivizi daţi afară din PRM pentru corupţie, oameni între 74 şi 85 de ani ş.a. De altfel, din totalul de 340 de membri, cîţi numără Consiliul Naţional, n-au votat decît 127, dintre care 73 au fost cooptaţi, forţat, chiar atunci - şi numai 54 erau membri reali. Ce valabilitate are acea adunătură? Evident, nici una. O dovadă concretă a implicării PSD-ului este plata chiriei pentru sala de la Casa Republicii: aceasta a fost achitată de Federaţia Naţională a Agricultorilor din România, condusă de fostul senator PSD Viorel Matei; deşi costul era de peste 6.000 de euro pentru 4 ore, conducerea Camerei Deputaţilor (Valeriu Zgonea, Viorel Hrebenciuc) a făcut o reducere uluitoare, fiind plătiţi doar 420 de euro, adică de... 15 ori mai puţin!
În această situaţie, este de la sine înţeles că agitaţia stupidă a acestor impostori este NULĂ. Prin astfel de prestidigitaţie frauduloasă se poate schimba orice - fiindcă trăim în ţara lui „cine ţipă mai tare“. Fireşte, o astfel de gloată nu poate convoca nici un Congres Extraordinar al PRM, întrucît ea nu reprezintă pe absolut nimeni.
În aceste zile, din toate Filialele Judeţene ale PRM vin contestaţii violente ale fraudei neruşinate care s-a produs la Palatul Parlamentului. Mai mult decît atît, dar preşedinţii adevăraţi ai Filialelor îi vor da în judecată pe impostori, pentru fals în acte publice, utilizare de ştampile măsluite şi uzurpare de calităţi oficiale. Totodată, cei care au participat la această cacealma sinistră, în deplină cunoştinţă de cauză, ignorînd hotărîrile votate, în unanimitate, de Biroul Permanent al PRM, în şedinţa de vineri, 7 iunie a.c., vor fi excluşi din partid.

Semnează: membrii Biroului Permanent al Partidului România Mare

CORNELIU VADIM TUDOR, preşedintele PRM, membru al Parlamentului European * GH. FUNAR, secretar general al PRM * MITZURA ARGHEZI * ILIE ILAŞCU * Arh. ANCA PETRESCU * General dr. IOAN CÎRCIUMARU * General ing. MARCU TUDOR * General MARIN LUNGU (Erou al celui de-al II-lea război mondial) * Avocat VIOREL DUMITRESCU * Colonel DAN ZAMFIRESCU, membru al Parlamentului European * CRISTIAN STĂNESCU, preşedintele Filialei Braşov a PRM * Prof. ADRIAN POPESCU, preşedintele Filialei Municipale Bucureşti a PRM * Prof.univ.dr. IULIAN MINCU (fost ministru al Sănătăţii) * RUXANDRA LUNGU, preşedinta Organizaţiei de Femei a PRM * OANA VIERU, preşedinta Organizaţiei de Tineret a PRM * RADU COMĂNICI, preşedintele Filialei Constanţa a PRM * Conf.univ.dr. MIHAELA IONESCU * Prof.univ.dr. CONSTANTIN GĂUCAN * SILVIU CRĂESCU * FLORIN BĂDINICI * GICĂ AGRIGOROAIE, preşedintele Filialei Covasna a PRM * GH. BERCEANU, multiplu campion mondial şi olimpic la lupte * DOREL VULPOIU * GAVRIL-EMIL CĂPÂLNAŞ * CONSTANTIN BEBE IVANOVICI, preşedintele Filialei Ilfov a PRM * ELENA PASCU * CĂTĂLIN BUCĂLĂETE, preşedintele Filialei Gorj a PRM * ILIE MIRIŢĂ, preşedintele Filialei Argeş a PRM * BUGA SFINTEŞ * NICULAE MÎRZAN, preşedintele Filialei Teleorman a PRM ş.a. 
16 iunie 2013, Bucureşti


ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2757, LUNI 17 IUNIE 2013 


Un comentariu:

  1. O intrebare ce poate fi retorica sau....nu !
    Orice schimbare de Statut trebuie comunicata tribunalului. Sa facut asta ? Dosarul de inregistrare a partidelor (asociatii profesionale, sindicatelor etc )contine statutul de functionare atasat. De ce oare ? asa de dragul scrisului ? NU ! 1) Pentru a fi in cadru constitutional, si 2) Litigiile ce se ivesc sa poata a fi judecate de catre instanta. Asta este o particica ( dar importanta ) a statului de drept.

    RăspundețiȘtergere