"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




luni, 10 iunie 2013

O nouă şi jenantă diversiune a mafiotului PSD Viorel Hrebenciuc şi a Serviciilor Secrete: ruperea PRM de preşedintele său fondator (?!)



Comunicat de Presă

După o serie de investigaţii, timp în care am avut multă răbdare şi nu am luat măsuri pripite, astăzi sînt în măsură să fac publice concluziile la care am ajuns cu privire la aşa-zisa agitaţie a unor Filiale PRM: totul este rodul minţii bolnave a mafiotului Viorel Hrebenciuc, care a clocit, încă din anul 2012, un plan de spargere, sau chiar de înhăţare a Partidului România Mare. Partid care, pe vreme de criză gravă (la fel ca în anul 2000) înregistrează o creştere formidabilă în sondajele reale de opinie. De pildă, PRM are astăzi 33%, în timp ce PSD s-a prăbuşit la 21%. Planul lui Hrebenciuc e dement, fireşte, pentru că nicăieri şi niciodată, în întreaga politică mondială, un partid de lider n-a putut fi separat de... liderul său! Ar fi de rîs, dacă în această troacă a porcilor n-ar fi implicate şi Serviciile Secrete, prin cîţiva complotişti răsuflaţi, cum sînt generalul de SRI în rezervă Viorel Stanca şi colonelul de Securitate, tot în rezervă, Dumitru Badea, cărora li se adaugă o serie de turnători cu Dosar la CNSAS, cum e răspopitul Ioan Aurel Rus. Aşadar, nişte securişti îmbătrîniţi în rele. Evreul ucrainian Hrebenciuc i-a scos de la naftalină pe doi derbedei, pe care eu i-am dat afară din PRM şi care trag sforile din umbră: Ilie Neacşu şi Codrin Ştefănescu. La ora actuală, ştiu totul despre eforturile disperate ale acestor nenorociţi de a aplica un scenariu de-a dreptul schizofrenic: telefoane de intimidare, ameninţare şi şantaj date unor fruntaşi PRM pentru a nu participa la Şedinţa Biroului Permanent, de vineri, 7 iunie; încercarea de a convoca, ei (care nu reprezintă pe nimeni!), o Plenară a Consiliului Naţional al PRM, urmată, imediat, de un Congres Extraordinar, care să voteze înlocuirea mea din funcţie, sala fiind plină de... membri şi agitatori PSD; găsirea unei soluţii pentru ca divesiunea să pară şi legală, şi credibilă, avînd în vedere că „marca“ PRM e înscrisă, pe numele meu, la OSIM, aşadar nu o poate confisca nimeni.
De ce panica asta turbată la PSD? Foarte simplu: acest paravan al Mafiei, care îşi zice „social-democrat“, ştie că PRM va îndemna lumea să boicoteze, prin absenţă, Referendumul din noiembrie, aşadar Constituţia ticăloasă se va prăbuşi, fiindcă nu va fi depăşit pragul de 50%. Dar nu numai Constituţia va cădea, ci şi PSD-ul, care, după ce că face exact invers decît a promis în campania electorală şi conduce ţara catastrofal, exact de eşecul ăsta avea nevoie la final de an. Pînă atunci, anunţ că următorii iresponsabili, care fac jocul Mafiei PSD-iste, au fost excluşi din PRM: Dumitru Badea (74 de ani), Gh. Acatrinei (85 de ani), Ioan Aurel Rus. Această decizie a fost aprobată, cu unanimitate de voturi, de către Biroul Permanent al PRM, întrunit la 7 iunie a.c. Reamintim că la acea şedinţă s-a votat, tot cu unanimitate de voturi, ca Plenara Consiliului Naţional al PRM să se amîne de la 15 iunie, la 26 octombrie.
În încheiere, voi reproduce o NOTĂ pe care am primit-o, în după-amiaza acestei zile, pe filiera unui Serviciu Secret: „Aşa-zisa răzmeriţă a unor şefi de Filiale din PRM este artificial creată, avînd la bază necesitatea PSD de a prelua, direct sau la remorcă, activele unor partide, în situaţia ruperii USL, ce va avea loc în această vară. Conform unor informaţii venite din zona partidului condus de Victor Ponta, creierul acestei tentative de contestare a preşedintelui PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor, este nimeni altul decît Viorel Hrebenciuc, (care încearcă să fure nu numai un partid, ci şi echipa de fotbal Steaua!), iar uneltele sînt foştii deputaţi PRM Ilie Neacşu şi Codrin Ştefănescu, daţi afară din partid în urmă cu cîţiva ani. Astfel prin intermediul unor foşti şi actuali membri ai PRM, într-o tentativă jalnică, cele două lichele încearcă să depună la picioarele escrocului Hrebenciuc singurul partid cu adevărat naţionalist şi incoruptibil. Avem de-a face şi cu o lucrătură (ce-i drept, rudimentară), a Serviciilor Secrete, prin implicarea fostului general SRI Viorel Stanca, a fostului colonel de Securitate Dumitru Badea şi a informatorului Ioan Aurel Rus, care crede că aşa ar putea scăpa de Dosarul de la CNSAS. Deşi furat, tot timpul, în sondaje, unde este dat cu procente ce nici nu merită amintite, PRM-ul reprezintă o miză mare, pentru că la nivelul actualei conduceri a Uniunii Europene, în plină perioadă de criză economică, marile familii politice doresc cultivarea partidelor naţionaliste, pentru a fi folosite ca debuşeu al nemulţumirilor sociale. Sursele noastre afirmă că, în eventualitatea, puţin probabilă, a unui succes al acestui plan, gaşca pesedistă, care doreşte anexarea falangei politice a curentului naţionalist românesc, a pregătit şi un viitor plan de promovare a unui PRM aflat sub controlul ei, precum şi de finanţare a acestui partid care, o dată îngenunchiat, va fi intens promovat în mass-media şi cu scoruri mai aproape de realitate în sondajele de opinie. Sursele noastre spun că operaţiunea este ţinută într-un mare secret, fiind cunoscută în amănunt doar de Hrebenciuc, Ştefănescu şi Neacşu. În ultimele zile, bătrînii complotişti s-au întîlnit ba într-un birou al lui Cornel Ciontu, de la Casa Republicii, ba în conacul de ciocoi judeţean al lui Ilie Neacşu, de la Rm. Vîlcea, ba acasă la securistul Dumitru Badea, la Piatra Neamţ. Avînd în vedere că ştim cum lucrează Viorel Hrebenciuc - care, în 2002, a dat perechii Ilie Neacşu-Sever Meşca 2 miliarde de lei, pentru a scrie o cărţulie împotriva Tribunului şi a familiei sale - este mai mult ca sigur că şi în acest caz s-au pus la bătaie «bani negri», dar încă nu se cunoaşte suma şi la cine a ajuns“.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European
9 iunie 2013


ZIARUL TRICOLORUL, ANUL X, NR. 2752, LUNI 10 IUNIE 2013 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu