"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




miercuri, 19 iunie 2013

Un golan american: Harry Giknavorian

Motto: „M-am săturat de lichele - daţi-mi ocanalie!"

(Victor Eftimiu)

Trăim în ţara în care o minune ţine doar 3 zile. Ca şi unsecret. Ei, bine, în 3 zile aveam să aflu pe ce se bazau micii găinari care aufurat şi au minţit în văzul lumii, au venit cu ştampile false, au modificat,prin fraudă, Statutul PRM şi, mai neruşinaţi ca ţiganii cu alba-neagra, au datafară conducerea aleasă a partidului! Ei, nişte besafoni îmbătrîniţi în rele,dintre care cei mai mulţi au fost ofiţeri sau turnători ai Securităţii, i-audat afară pe martirul Ilie Ilaşcu, pe fiica lui Tudor Arghezi, pe profesorulIulian Mincu, pe profesorul Constantin Găucan, pe generalii de Armată Ioan Cârciumaru, Marin Lungu, Marcu Tudor, pe multiplul campion mondial şi olimpicGh. Berceanu, pe avocatul Viorel Dumitrescu, pe arhitecta Anca Petrescu (asta-iculmea obrăzniciei, nişte neica-nimeni să o mazilească de la conducerea unui partid,în Casa Republicii, chiar pe Mama Casei Republicii!). Era ceva uluitor,inimaginabil, şocant! Ei fiind cine? Un oarecare Bâldea. Un oarecare Nuică. Un oarecare Badea, fost colonel de Securitate, plecat pe 75 de ani! Şi alte cîtevanulităţi. Cine îi împingea de la spate? Cine i-a dirijat şi încurajat? Păi,cine avea interes să dispară PRM: stăpînul din umbră al României, agentul CIA Hary Giknavorian. Care e atît de idiot încît confundă ţara, prin care se plimbăca Vodă prin lobodă, cu o plantaţie de bumbac, populată de sclavi negri, ca înfilmul „Pe aripile vîntului“. Ascultă, armene: o să rămîi fără izmene. Nu tecrede mai important decît eşti. Tu fiind un securist prost. Nu-i cunoşti peromâni. La ora asta, în zeci de biserici şi mînăstiri eşti blestemat: praful şipulberea să se aleagă de neamul tău. Ca şi de neamul altui venetic spurcat:slugoiul tău, Hrebenciuc. Oarba după voi!

CORNELIU VADIM TUDOR


ZIARUL TRICOLORUL Anul X, nr. 2759, MIERCURI 19 IUNIE 2013



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu