"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




vineri, 12 iulie 2013

Scrisoare Deschisă adresată tuturor membrilor Parlamentului European, precum şi înalţilor oficiali ai Comisiei Europene ROMÂNUL GEORGE BECALI - UN DEŢINUT POLITIC, LA FEL CA UCRAINIANCA IULIA TIMOŞENKO






Doamnelor şi domnilor,

 în Europa acestui început de Secol XXI există doi deţinuţi politici de anvergură: Iulia Timoşenko şi George Becali. Amîndoi au fost vînaţi şi pedepsiţi pentru „vina“ de a fi incomozi, de a deranja regimuri politice dictatoriale. Numai că Iulia Timoşenko e cetăţeană a Ucrainei - unde puterea noastră, a lumii democratice, e destul de limitată - pe cînd George Becali e cetăţean al României, ţară membră a Uniunii Europene. El însuşi a fost, vreme de aproape 4 ani, membru al Parlamentului European, fiind votat, în iunie 2009, alături de mine, de cca. 500.000 de cetăţeni ai României. Din păcate, ulterior, el a optat pentru funcţia de deputat în Parlamentul României. Poziţie din care Mafiei politice aflate la Putere în ţara mea i-a fost mult mai uşor să-i fabrice 3 (?!) Dosare Penale - unul mai aberant ca altul. Ştiţi, la fel de bine ca mine, că Justiţia din România e „oaia neagră“ a Europei Unite. E o Justiţie aservită politic, şantajată şi putred de coruptă. Acest om, care a fost colegul meu şi al vostru, e complet nevinovat. El e un creştin practicant şi a făcut numeroase donaţii şi opere de binefacere, mai ales pentru lăcaşuri creştine, în valoare de  cca. 30.000.000 de euro. Totodată, el e patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, cîştigătoare a Cupei Campionilor Europeni (1986) - formaţie care furnizează cei mai mulţi jucători pentru Naţionala României; atît Steaua, cît şi Naţionala sînt angajate, chiar acum, în meciuri dificile de calificare. Doresc să vă mai informez că, la un şomaj de cca. 25.000.000 de oameni, în Europa Comunitară - e posibil să contribuim şi noi, cu 1.000, adică numărul angajaţilor pe care îi are George Becali la întreprinderile sale, Uzina Mecanică Drăgăşani, Avicola Iaşi, ARCOM, ca şi la Clubul Steaua. Şi toate astea pentru că el e ţinut în lanţuri, ca un criminal, fiind împiedicat să se ocupe de buna funcţionare a acestor unităţi. La fel cum e împiedicat să aibă grijă de educaţia fiicelor sale, încă minore: Cristina (12 ani), Alexandra (15 ani), Teodora (17), ca şi de sănătatea iubitei sale mame, în vîrstă de 85 de ani. Ce e cu atîta barbarie? În ce epocă trăim? Pe ce continent? Toate demersurile sale, şi ale avocaţilor săi, sînt respinse pe bandă rulantă. Este extrem de grav că el nu beneficiază de un proces echitabil, încălcîndu-se, astfel, Art. 5, Litera C, din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului. 

 Doamnelor şi domnilor, 

 trag un semnal de alarmă cu privire la cazul, strigător la cer, al fostului nostru coleg. Eu ştiu bine ce spun şi, ca şef de partid, ca scriitor şi patron de publicaţii, am cele mai bune surse de informare. Repet, cu mîna pe Biblie: George Becali e complet nevinovat! Implicaţi-vă! Nu puteţi asista, pasivi, cum un regim brutal, de factură teroristă, calcă pe cadavre. Pentru tolerarea oricărei nedreptăţi sîntem, cu toţii, răspunzători în faţa lui Dumnezeu. Amin.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare
Membru al Parlamentului European,
Membru  al Academiei Mondiale Albert Schweitzer,
Membru al Academiei Tiberine din Roma
10 iulie 2013, Bucureşti


ZIARUL TRICOLORUL, Anul X, nr. 2774, VINERI 12 IULIE 2013 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu