"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 1 octombrie 2013

Am decis să emigrez din România, ţară terorizată de hingheri



Comunicat de Presă

Astăzi am hotărît să emigrez din România, în semn de protest faţă de transformarea acestei ţări într-un lagăr de exterminare a cîinilor, dar şi a oamenilor. Mi-a devenit clar că nu mai e de trăit în ţara asta. România nu mai e ţara lui Eminescu, ci maidanul lui Rîmaru. S-a depăşit orice limită a barbariei! Avem un Parlament al hingherilor, un Guvern al hingherilor, o Preşedinţie a hingherilor. O populaţie înfometată şi fără vlagă este ţinută captivă, în şbilţ, de nişte nemernici care se intitulează „politicieni“. Indivizi care stimulează cu bani publici cîteva mii de bestii, pentru a ucide. Ne mirăm că ne bate Dumnezeu cu inundaţii, cutremure şi alte calamităţi - de-aia ne bate, fiindcă nu mai sîntem nici măcar oameni, darmite creştini civilizaţi. Pentru mine a devenit limpede: România moare. Eu am luptat cît am putut. Mi-am sacrificat cei mai frumoşi ani din viaţă şi sănătatea, dar, vorba lui Fr. Schiller, „cu prostia chiar zeii se luptă în zadar“. Această ţară a devenit prizonieră într-un Triunghi al Bermudelor, format din trei nelegiuiţi, putred de bogaţi, care în loc de inimă au cîte un cont bancar: Traian Băsescu, Victor Ponta, Crin Antonescu. Este grav ce se întîmplă.

Încă nu m-am hotărît unde mă voi stabili, cu atît mai mult cu cît se ştie că eu nu am avere. La urma-urmei, au trăit în exil alţii mai importanţi decît mine: Nicolae Bălcescu, Al. I. Cuza, I. L. Caragiale, George Enescu, Constantin Brâncuşi, Pamfil Şeicaru.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Membru al Parlamentului European,
Preşedintele Partidului România Mare
30 septembrie 2013


ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2830, MARŢI 1 OCTOMBRIE 2013 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu