"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 12 noiembrie 2013

CONVOCAREA BIROULUI PERMANENT AL P.R.M.





Se convoacă Biroul Permanent al PRM în data de 23 noiembrie 2013, la sediul central, din Bucureşti, Str. Vasile Lascăr nr. 16, ora 12, cu următoarea Ordine de Zi:

1) Stadiul desfăşurării Adunărilor judeţene de dare de seamă şi alegeri. Validarea Birourilor Executive şi a Consiliilor Judeţene alese.

2) Completarea locurilor vacante din Biroul Permanent.

3) Măsuri organizatorice privind urgentarea strîngerii de semnături pentru reînscrierea PRM la Tribunalul Bucureşti, necesare participării la evenimentele electorale din anul 2014.

4) Analiza sarcinilor transmise filialelor de către conducerea PRM. Stabilirea criteriilor de evaluare a candidaţilor pe lista PRM pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

5) Diverse.

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare,
Membru al Parlamentului European
11 noiembrie 2013







ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2860, MARŢI 12 NOIEMBRIE 2013 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu