"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




joi, 14 noiembrie 2013

PROTEJAT DE PROCURORI, PUŞCĂRIAŞUL ŞI TRAFICANTUL DE MINORE CEZAR MARIN A NĂSCOCIT ABERAŢIA DESPRE AŞA-ZISUL CONT DIN OLANDA AL TRIBUNULUI



Comunicat de Presă

Campania publică de defăimare dusă împotriva preşedintelui PRM, de două oficine mizerabile, Ziua News şi „Cronica Română", este pusă la cale de puşcăriaşul Cezar Marin şi de iresponsabila Angela Bălan, sprijiniţi de două aşa-zise avocate, Teodora Condruz şi Nineta Popovici. Concret, fabulaţiile conform cărora dl. Corneliu Vadim Tudor ar avea un uriaş cont într-o bancă olandeză (3,5 milioane de euro), sau acuzaţiile conform cărora Tribunul ar fi prejudiciat bugetul Parlamentului European, prin faptul că nu şi-a plătit asistenţii, au scopul de a pregăti terenul pentru verdicte în procese de daune civile, în care Cezar  Marin şi Angela Bălan, dar nu numai ei, speră să îi ia acestuia, prin sentinţă judecătorească, peste 150.000 de euro fiecare. Surse apropiate Justiţiei ne-au informat că, în data de 3 august 2012, printr-o procură, cu numărul încheierii de autentificare 2317, la Biroul Notarial „Notas“, din Calea Dorobanţi nr. 85-87, traficantul de minore Cezar Marin le-a delegat pe cele două pretinse avocate să îl reprezinte în procesele cu preşedintele PRM. Evident, liderul PRM va da în judecată cele două vuvuzele stricate, Ziua News şi „Cronica Română", cerînd despăgubiri de exact 3,5 milioane de euro. De aici încolo vine surpriza: pentru că nu avea bani să le plătească pe cele două escroace, proxenetul şi pederastul respectiv le dă dreptul prin acest act să îşi oprească orice sumă peste valoarea de 100.000 de euro, pe care ar obţine-o de la Tribun, prin decizie judecătorească irevocabilă, sau pe cale amiabilă, în contul pretinselor despăgubiri dorite de borfaş. Mai mult, cele două avocate fără procese au făcut o înţelegere similară şi cu pensionara alcoolică Angela Bălan, fostă membră a PRM, exclusă din partid. Astfel, prin biroul notarial „Concordia", situat în Calea Vitan nr.108, la data de 2 februarie 2013, fosta directoare şpăgară de la Colegiul Decebal, din Capitală, le-a mandatat pe aceleaşi haimanale să o reprezinte în procesele pe care le va intenta PRM şi preşedintelui său. Mai naivă decît infractorul Cezar Marin, bătrîna Angela Bălan le-a promis celor două 20% din valoarea despăgubirilor pe care le vor obţine în instanţă. Deşi au trecut mai bine de 1 an de zile de la semnarea primei procuri şi mai mult de 9 luni de la semnarea celei de-a doua şi nici o instanţă serioasă nu crede în elucubraţiile debitate de ridicolii reclamagii Cezar Marin şi Angela Bălan - Teodora Condruz şi Nineta Popovici au demarat declanşarea campaniei de presă, sperînd, astfel, să influenţeze Justiţia şi să se aleagă şi ele cu cîte un os de ros. Nici o şansă. Dar, ce părere au Laura Codruţa Kövesi, Codruţ Olaru, Marius Ionescu şi alţi procurori, care ştiu bine ce hram poartă „ciripitorul" DIICOT şi Doi şi-un sfert Cezar Marin şi cine îi tot ascunde dosarul de traficant de minore pe spaţiul Italia? Şi cum de se poate sinucide, public, postul România TV, patronat de maiorul SRI Sebastian Ghiţă?

BIROUL DE PRESĂ AL PRM
13 nov. 2013




ZIARUL TRICOLORUL , Anul X, nr. 2862, JOI 14 NOIEMBRIE 2013



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu