"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




marți, 13 mai 2014

Săptămîna pe scurt nr 1240 - 13.05.2014



* Mafioţii (cu bani mulţi) îşi fac o campanie electorală sufocantă * Portretul puradelului la maturitate: Victor Piţurcă a împlinit 58 de ani de cînd face umbră pămîntului de pomană * Un puţoi PNL: Răzvan Timoficiuc * INSCOP ar trebui să-şi facă harakiri

* LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Am primit o NOTĂ SPECIALĂ referitoare la şpaga electorală de 200.000.000 de euro, de la Bugetul de Stat, pe care vrea s-o dea banditul Liviu Dragnea unor primari „eficienţi“: „Şeful campaniei electorale a PSD pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, Liviu Dragnea, vrea ca Victor Ponta să aprobe, în şedinţa Executivului din această săptămînă, sau cel tîrziu în cea de săptămîna viitoare, o Hotărîre de Guvern, prin care  doreşte alocarea a 200.000.000 de euro, bani ce vor fi împărţiţi în teritoriu, pentru susţinerea lucrărilor de infrastructură contractate de primăriile ai căror şefi îi vor da un scor de peste 40% la alegeri. Conform unor surse din interiorul PSD, ploconul pe care Dragnea îl pregăteşte va fi împărţit primarilor de oraşe şi comune importante ca număr de votanţi, care nu aparţin numai PSD, UNPR sau PC, ci şi unor PNL-işti dispuşi să se înhame la maşinăria electorală pesedistă. Încă nu s-a stabilit lista finală cu primăriile care vor beneficia de pomenile guvernamentale, dar sursele noastre spun că, în următoarele două zile, va fi un adevărat pelerinaj la uşa lui Dragnea, de primari milogi care vor veni la Bucureşti pentru a-şi vinde serviciile electorale, contra finanţării, de la Bugetul de Stat, a unor lucrări edilitare, chipurile – lucrări care sînt principala sursă de şpagă a şefilor autorităţii locale, indiferent de culoare politică. Mai mult, am aflat că lucrarea se pregăteşte în mare secret, lui Dragnea fiindu-i teamă că ar putea fi arestat de către DNA, care l-a trimis deja în judecată, într-un dosar de fraudare a votului la referendumul de suspendare a lui Traian Băsescu, din 2012. Revenim“. * Luptă inegală şi ilegală în campania electorală! Toată lumea defilează pe micile ecrane, făcîndu-şi reclamă – numai PRM e interzis. În afara postului public de Televiziune, nici un alt post nu invită acest partid naţional şi justiţiar, căruia îi cere BANI. Bani mulţi. Pe care o formaţiune cinstită nu-i are, fiindcă tocmai de-aia e cinstită: nu a furat un singur leu, dimpotrivă, atunci cînd şi-a permis, a făcut opere filantropice.
* Piaza rea a fotbalului românesc, Victor Piţurcă, a împlinit joi, 8 mai, 58 de ani. Sînt ani de  muci la nas, barbut, ciordeală, jeg, igrasie la mansardă, să moară copiii mei, noi sîntem puradei, mor duşmanii că arunc cu banii, căruţă cu coviltir etc. Ce credeţi că a croncănit ţiganul vînăt, în „Jurnalul Naţional“: „Îmi doresc ca oamenii să aibă încredere în mine şi în echipa naţională. Munca în fotbal nu este respectată aşa cum ar trebui“. Uş, cioară! După ce ne-ai făcut de rîs şi ne-ai mîncat şi ultima calificare la Mondiale – mai ai neruşinarea să deschizi gura (pliscul)? Ce mai cîrîie puşcăriaşul respectiv? Cică mentalitatea românilor vizavi de fotbal, de sport, în general, nu e una sănătoasă. Să moară mă-ta? Pentru că zeci de mii de români (pe stadion) şi milioane (în ţară) ţi-au cerut, ţie, demisia – ai şi pus ştampila pe TOATĂ populaţia! Cum poţi fi mă, nenorocitule, atît de ordinar? Peste tot în lume, cînd s-a ratat o calificare, antrenorul e dat afară, ori are bunul-simţ să-şi dea demisia. Numai tu te ţii, cu ghiarele şi dinţii, de postul ăla bănos. Ce gunoi uman! * Presa ne anunţă că, din februarie pînă acum, nu mai puţin de 315 cîini fără stăpîn au fost ucişi în Timişoara. Criminalul e primarul oraşului, Nicolae Robu. Aşteptăm ziua în care o să-l eutanasieze şi Dumnezeu pe el.
* Zuzele de la „Click!“ iar se scarpină la pipilic şi fac pipi în ibric! „UITE tot ce trebuie să ştii despre admitere!“; „UITE ce puternic sînt!“; „UITE ce alimente dăunează!“; „Becali, UITE ce dezastru te aşteaptă acasă!“. * Tot „Click!“ ne informează că americanul Patrick Moote „are cea mai mică bărbăţie din lume“. Cică măsoară doar 10 centimetri. Mare scofală! Noi ştim cîteva persoane din România care au penis, dar e cu mult mai mărunt: Cristian Preda, Dragoş Pătraru, Radu Banciu, Monica Tatoiu. * Noul contract pe care îl va semna Lionel Messi cu echipa de fotbal FC Barcelona (valabil 5 ani, pînă în 2019) îi va aduce argentinianului un salariu de 20.000.000 de euro pe an! Ce nebuni! * Într-o emisiune electorală a TVR Iaşi, un puţoi pe nume Răzvan Timoficiuc (PNL, 25 de ani) a avut tupeul să pretindă că, în 1992, Vadim ţinea discursuri... eurofobe (?!). Prezent în studio, Tribunul a replicat: „Minţi, tinere! Cîţi ani aveai în 1992? Stăteai pe oliţă!“. Dar, nu corcitura ucrainiană e de vină. Cel care i-a spus dobitocului să fie agresiv e aşa-zisul PNL-ist Cristian Adomniţei, incultul care, cînd era ministru al Educaţiei, s-a contrazis cu nişte elevi, pretinzînd că drapelul Uniunii Europene are... 15 stele, în loc de 12.
* Boschetarul Remus Ştefureac şi mafiotul Sebastian Ghiţă (ambii maiori SRI acoperiţi) au mai trîntit o vomă INSCOP, în „Adevărul“. Scoasă din burtă, normal. Să nu creadă ei că vor scăpa nepedepsiţi. * Titlul săptămînii a văzut lumina tiparului în „Libertatea“: „Cel mai bătrîn hoţ din România a fost prins cînd fura un telefon, într-un autobuz din Capitală. La 73 de ani, îi stă mintea la ciordit“. Pardon? Cel mai bătrîn hoţ din România e Mişu Bîl-Bîl: nici acum, la 93 de ani, n-a dat înapoi Statului Român cele 42 de tablouri din pictura universală! * Ziarul „Azi“ publică un aforism semnat George Byron. Cine-o fi ăsta, Ştirene? E ca şi cum ai zice Ludwig Beethoven. Sau Wolfgang Mozart. Ori George Palade. Numele complet (şi corect) este George Gordon Byron, sau, şi mai simplu, Lordul Byron. * În „Evenimentul zilei“, lăudărosul Mircea Că-că-cărtărescu se bate cu cărămida în pieptul scofîlcit: „Am pînă azi 65 de titluri, traduse în peste 20 de limbi“. Fugi bă, d-acilea, că faci praf. Ai pe dracu’ să te pieptene. De fapt, tu ai scris o singură carte, din care tot scoţi şi combini frînturi, asezonate cu furtişaguri de pe la alţii. Ce să-ţi povestesc? Un obscur labagiu, poreclit Mamutul, e mai prolific ca Tolstoi!
* Continuă să zgîrie hîrtia puradelul danandronic. În „Excrementul zilei“, băiatul fără orgănel (dar cu maţul gros f. f. lacom!) plînge de grija unor partide, care, crede sluga băsistă, au „perspective sumbre în privinţa pragului de 5 la sută“. Printre acestea s-ar afla şi PRM. Fir-ai al dracului de aurolac! Ştii bine care e scorul real al PRM: 15%. Cît pot fura stăpînii tăi, Parpanghele? * O nouă avalanşă de titluri infantile în fiţuica mortuară „România liberă“. Astfel, vineri, 9 mai, au apărut aceste titluri jenante: 1) „CUM a fost organizat Holocaustul din Transilvania de Nord“; 2) „CUM se conturează coaliţia anti-PSD“; 3) „CUM apreciaţi sintagma «fascist bătrîn» pe care a folosit-o Ponta referitor la Mircea Mihăieş?“; 4) „CUM îi plăteau agenţii ruşi pe ziariştii români în primul război mondial“; 5) „CUM a fost cumpărat «Adevărul»“; 6) „CUM s-au vîndut arendaşii ziarului «Universul»“.
* Ziarul „Ring“ minte cum respiră. În nr. de joi, 8 mai, aici a apărut, pe pagina 1, un titlu: „Arhitecta Casei Poporului, Anca Petrescu, răpusă de bacteria ucigaşă“. Apoi, textul: „Conform unor informaţii obţinute (,) în exclusivitate (,) de «ring», temuta clostridium difficile...“. Băi, sînteţi duşi cu capul? Chestia asta a spus-o Vadim primul, încă de atunci, din august 2013. Pe unde-a tăiat lemne Tribunul, voi culegeţi scobitori. Mincinosul nr. 1 (bombastic, infatuat, crezînd că nu-l controlează nimeni) e Christian Levant. * Tot în „Click!“ bate cîmpii cineva pe nume Cosmin Dragomir, care ţine o rubrică intitulată „Food trend“ (?!). Ultima lui rîgîială tubulară sună aşa:
„Nu mai mîncaţi aşa cum mînca bunica!“. De ce mă, ospătare? Cea mai
bună dovadă a valorii acelor mîncăruri e vîrsta bunicii. Nu, zice grevistul foamei, nu e bine! „Mîncarea românească este grea (?!), grasă (?!), overcooked (?!)“. Asta, de la urmă, ne-a luat piuitul! Dacă nu ştiaţi, sarmalele, mămăliguţa cu brînză şi ciorba de văcuţă sînt cîh, pardon, overcooked.
* Gafă mare în „România liberă“ de luni, 12 mai: „Simona Halep a pierdut dramatic finala turneului de la Madrid în faţa Mariei Şarapova, după ce rusoaica s-a impus în trei seturi, 6-1, 2-6, 3-6“. Ia mai citiţi o dată: carevasăzică, Şarapova a cîştigat cu 6-1, 2-6, 3-6, deci a pierdut! * În sfîrşit, un titlu corect în „Adevărul“: „Ponta şi Băsescu omoară campania europarlamentară“. De fapt, ei omoară o ţară! * Din păcate, „Adevărul“ comite o greşeală gramaticală, chiar în titlu: „Comorile neştiute ale Botoşaniului“. Genitivul corect e la plural: Botoşanilor. Ne amintim că Şerban Cioculescu scria, acum vreo 40 de ani, că nu se poate scrie pe o Carte Poştală „Salutări din Buşteniul de pe Valea Prahovei“ – sună oribil.
* Ziarul „Tricolorul“ se apropie de nr. 2.800. MIERCURI, 7 mai: „Tribunul face un tur de forţă prin judeţele ţării“; „PRM – legenda merge mai departe“ (editorial de Vlad Hogea); „Aşa-zisul liberal Ovidiu Silaghi a dezertat la PSD“; „Două scrisori pierdute şi... regăsite!“ (e vorba de două epistole, trimise de Adrian Păunescu şi Fănuş Neagu lui Corneliu Vadim Tudor); „Cunoscută drept un fief tradiţional al PSD, Ţara Oaşului dă un semnal Anti-Ponta“ (Valer Marian, senator independent); „Adolescenta din România, care a inspirat filmul «Exorcistul»“; „Ordonanţa Führerului îşi aminteşte: Nunta, sinuciderea şi arderea lui Adolf Hitler“ (Heinz Linge); „Fenomene stranii. Dispariţia misterioasă a unui atlet: «A devenit transparent şi s-a evaporat»“; HOROSCOPUL MINERVEI; CALENDAR; REBUS (Paul Băgneanu). JOI: „Corneliu Vadim Tudor i-a cucerit şi pe locuitorii judeţului Neamţ“; „ULTIMA ORĂ. Victor Ponta simulează că se luptă cu Traian Băsescu“; „PSD şi PMP sînt două partide siameze, unite în zona gazelor de şist!“; „Varanul vrea să scape de puşcărie pe caz de boală (?!)“; „Casa Poporului – brand de ţară“ (editorial de Vlad Hogea); „Meme Stoica – victimă colaterală a scandalului Stan Mustaţă“; „Trebuie să apărăm interesul Poporului Român, nu să fim slugile străinătăţii!“ (declaraţiile preşedintelui PRM la Radio România Actualităţi); „Traian Băsescu îl reclamă, şi el, pe Victor Ponta la CCR că nu îl lasă să îl decoreze pe H. R. Patapievici“; „De ce iubesc nemţii Rusia şi ce-o opreşte pe Angela Merkel să-l pedepsească pe Vladimir Putin“; „Fenomene stranii. Pilonul de metal din Germania, antena unei baze subterane misterioase?“. VINERI: „Caravana electorală a PRM a făcut un nou popas plin de succes: Bucovina“; „Tandemul Ponta-Şova decapitează Compania TAROM“; „Naţionalismul, ideologia Secolului XXI“ (editorial de dr. Călin Georgescu); „Un mare medic militar: Iuliu Şuteu“; „Fraţi români, citiţi şi vă cruciţi! Gabriel Oprea a modificat regulamentul pentru ca Armata să îi dea onorul şi lui Victor Ponta“; „Mafia din Dîmboviţa“; „Băsescu şi Iohannis îi trag lui Crin Antonescu preşul de sub picioare“; „Un alt text memorabil care vine de peste Ocean: De ce este tratat Vladimir Putin ca un paria“ (Patrick J. Buchanan); „Poliţia şi Parchetul îl acoperă pe măcelarul Marcel Radu?“; „Fenomene stranii. Maica Shipton: «Naţiile se vor întîlni pe cîmpul de luptă, într-un război oribil, cum nu s-a mai văzut»“. LUNI: „Caravana electorală a PRM a avut parte de o primire entuziastă la Iaşi“; „Traian Băsescu, huiduit şi la Arad“; „ULTIMA ORĂ. Transsexualul Cezar Ouatu s-a înscris... în PSD!“; „Au reuşit fără loc... Traian Băsescu nu i-a putut decerna lui H. R. Patapievici decoraţia Steaua României“; „Invitaţie eveniment pentru Basarabia“ (Mădălina Hriţuleac); „LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. Crin Antonescu face mişcări bezmetice: în aceste zile, el se milogeşte la nişte evrei din SUA (?!)“; „Hai să (ne) rîdem cu ziarul «Bursa»!“; „O stafie bîntuie prin fosta Europă comunistă: John McCain al războiului rece“ (editorial de Radu Toma); „Mesaj de la Cooperaţie“ (Sevastiţa Grigorescu); „Un poem de acum un an... Rugăciune pentru preşedintele Corneliu Vadim Tudor“ (prof. Daniela Vasiloschi, Cluj); „SPORT. Să îi admirăm!“ (Silviu Dumitrescu, antrenor emerit); „Fenomene stranii. Spiritism şi vise premonitorii“. MARŢI: „Ruşine, Eurovision!“ (Radu Toma); „ULTIMA ORĂ. Cel mai recent barometru de opinie: PRM – 15%!“; „Nevasta lui Crin Antonescu o păruieşte pe Monica Macovei“; „Tron sau Eurovision“ (Radu Golban, Elveţia); „Şmecherii periculoase la Autoritatea Electorală Permanentă“; „A încetat din viaţă, la vîrsta de 81 de ani, îndrăgita actriţă Margareta Pogonat“; „Naţionalismul, nu NATO este marele nostru aliat“ (Patrick J. Buchanan); „PSD + UDMR = Bordel Politic“ (editorial de Vlad Hogea); „Ierusalim. Acte anticreştine de vandalism, înainte de venirea Papei“; „NEWS ALERT. A transmis indicaţii directoarea adjunctă a CIA despre împărţirea fotoliilor de europarlamentari?“. * Reproducem textul despre dispariţia misterioasă a unui atlet: „James Worson a fost un cizmar care a trăit în Leamington, Warwickshire, Anglia. Aptitudinile sale de atlet au fost recunoscute şi apreciate de întreaga comunitate în care şi-a dus viaţa. Dispariţia sa misterioasă a rămas, însă, în memoria comunităţii locale. La 3 septembrie 1873, Worson a acceptat provocarea de a alerga, într-un maraton, pe o distanţă de cca. 32 de kilometri, între Leamington şi Coventry, scrie efemeride.ro. Pentru ca lucrurile să se desfăşoare în condiţii optime, bărbatul a cooptat 2 prieteni, Hammerson Burns şi Barham Wise, pentru a-l urma în ceea ce avea să fie maratonul vieţii sale. Cei doi prieteni au luat şi un aparat de fotografiat, pentru a surprinde cele mai interesante momente de pe traseul care urma să fie parcurs de Worson. Maratonul a început, şi totul părea să decurgă normal. Burns şi Wise se aflau într-o căruţă, care mergea în spatele atletului, şi, ori de cîte ori aveau ocazia, făceau fotografii. După mai mulţi kilometri parcurşi, ineditul s-a petrecut, şi atletul, care, aparent, nu avea nici o problemă, s-a împiedicat şi, apoi, a scos un strigăt înfiorător. Imediat, el a dispărut, pur şi simplu, de parcă s-a evaporat. «A fost cel mai îngrozitor sunet pe care l-am auzit vreodată. După aceea, prietenul nostru a devenit transparent şi, apoi, s-a evaporat», a declarat, atunci, prietenul său, Wise. În loc să cadă, Worson a sfidat legile fizicii şi a dispărut, pur şi simplu. Cei doi prieteni ai săi s-au întors în Leamington şi au raportat întreaga păţanie Poliţiei. O anchetă s-a desfăşurat, pe parcursul mai multor zile, în care poliţiştii, împreună cu localnicii, au încercat să dea de urma bărbatului dispărut. S-au folosit şi cîini, antrenaţi special pentru căutare, dar, cînd aceştia se apropiau de locul dispariţiei, deveneau agitaţi şi fugeau cît puteau. Urmele picioarelor lui Worson au rămas imprimate pe sol, fiind surprinse pe peliculă, de către Wise“. * Săptămîna trecută, ziarul „Tricolorul“ a publicat o notă despre vandalizarea afişelor şi panourilor electorale pe care PNL le avea în Capitală. Am dat şi numele huliganului care a ordonat acest act de terorism: aşa-zisul primar al Sectorului 1, Andrei Chiliman. Ştiţi ce-a făcut puşcăriabilul, ca să se răzbune? A trimis hingherii şi Poliţia Locală să-i împuşte cu tranchilizante şi să-i captureze pe căţeluşii care păzesc Casa Scînteii! Noroc că a aflat Vadim, i-a scos de la hingheri şi i-a dus la loc sigur. Cine vrea să-l înjure, sănătos, pe porcul de Chiliman o poate face la telefonul lui privat: 0722/208.143. * Încă o greşeală în „România liberă“, ziar care a făcut-o pe Angela Gheorghiu „soprana română“ – corect se spune „româncă“. * Steaua a cîştigat al 25-lea titlu de campioană a României la fotbal. La scurtă vreme, Gigi Becali a beneficiat de o zi liberă, prilej cu care şi-a dat, iar, în petic, umflîndu-se în pene şi revenind la stilul infatuat care, de fapt, l-a şi băgat în puşcărie. Cel mai indicat lucru este să-l ignorăm. 

* LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI. Ştiţi cît îşi propune PSD să fure la 25 mai? Nu mai puţin de 27 din cele 32 de mandate care îi revin României!!! Asta înseamnă cca. 85% din voturi. Băi, copii ai durerii, v-a luat Dumnezeu minţile? Ori poate credeţi că Băsescu a şi murit şi va înghiţi şi găluşca asta otrăvită?

ALCIBIADE



REVISTA ROMANIA MARE nr 1240 - 13.05.2014