"Acest BLOG este creatia integrala a doamnei Ruxandra Lungu , fosta presedinta OFRM 2009-2014 si a domnului Ing Florin Chiriac, simpatizant PRM.
In continuare vom publica articole de interes general, informatii despre PRM, comunicate de presa, primite direct de la "sursa", rubrica "Saptamana pe scurt" din revista Romania Mare, diverse materiale .

Va multumim pentru suportul acordat !"




Colectivul de administratori ai blogului http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/




duminică, 2 octombrie 2016

Lidia Vadim Tudor candidează la Camera Deputaţilor

COMUNICAT DE PRESĂ: Lidia Vadim Tudor candidează la Camera Deputaţilor

PRM ţinteşte 11% la alegerile din decembrie

Bucureşti, 26 septembrie 2016: Lidia Vadim Tudor, fata cea mare a fostului preşedinte al Partidul România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, va candida la alegerile din 11 decembrie pentru un mandat de deputat. Venită de curînd în rîndurile partidului fondat de tatăl ei, Lidia Vadim Tudor doreşte ca PRM să revină acolo unde îi este locul, în Parlamentul României. „Am decis să candidez pentru Camera Deputaţilor deoarece am convingerea, pe de o parte, că PRM are resursele necesare pentru a accede în Parlament şi, pe de altă parte, pentru a transmite un mesaj clar tinerilor că este timpul să se implice în politică, pentru că nimeni nu le va reprezenta interesele mai bine ca ei”, a declarat Lidia Vadim Tudor, precizînd că „ne dorim ca tinerii care iubesc România şi îşi doresc să aibă o carieră politică să vină în rîndurile PRM”.

Partidul România Mare are ca principal obiectiv obţinerea a 11% din sufragii la alegerile din 11 decembrie. Dacă pînă acum pe acest culoar electoral nu existau partide naţionaliste, în acest an sînt multe voci care vor să revendice acest statut. „Experimentul la care asistăm acum, prin apariţia unor aşa-zise partide naţionaliste, este o altă mare înşelătorie pe care partidele mari o pregătesc românilor”, a declarat Lidia Vadim Tudor, precizînd: „faptul că în decembrie Parlamentul se va contracta, prin reducerea numărului de locuri, îi forţează pe parlamentarii care nu au confirmat politic, sau au probleme cu justiţia, să îşi caute refugiu în braţele partidelor balama, doar din dorinţa de a avea continuitate în forul legislativ, nu din spiritul patriotic cu care ei defilează acum”.


Capitalul electoral naţionalist din România este evaluat la peste 15%, procent din care PRM ţinteşte 11%, bazîndu-se pe maturitatea celor care vor vota, pe spiritul lor naţionalist patriotic. PRM consideră că perioada în care anumite partide îşi dezvoltă organizaţii politice satelit, doar din dorinţa ca membrii lor controversaţi să acceadă în Parlament, a trecut, electoratul fiind acum suficient de matur ca să distingă adevărul de minciună. „Cei care doresc acum să confişte spiritul patriotic al românilor pentru a-l demonetiza şi a-l ţine sub control vor realiza că nimeni din lumea asta nu va reuşi să oprească dragostea pe care românii o au pentru România. Am mare încredere în românii patrioţi şi în puterea votului lor din decembrie. PRM a fost, este şi va rămîne singurul partid autentic naţionalist, care, de-a lungul anilor, a depus eforturi susţinute ca spiritul patriotic să renască”, a încheiat Lidia Vadim Tudor. 


Biroul de Presă al Partidului România Mare

http://romaniamare.info/comunicat-de-presa-lidia-vadim-tudor-candideaza-la-camera-deputatilor/

 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu